رتبه برتر ها !!!!
-
FaMi در رتبه برتر ها !!!! گفته است:
romisa شمامدرسه تیزهوشان بودید?
راستی درکل چه قدر تست میزدید?
برخی مشاوران میگن برای دانش اموز های پایه باید روزی 150تا تقریبا تست بزنن .این درسته?
اینطوری منبع تست زنی رو باید از کجا تهیه کرد.فکر کنم باید کل کتاب های بازار رو خرید.نظرتون در این باره چی هست?
خیر عادی بودم
این تعداد به کیفیت و نوع درسی که تست می زنین خیلی بستگی داره.
نه اتفاقا تعدد منابع باعث سردرگمی میشه با یه منبع شروع کنید در صورتی که کاملا مسلط شدیشدش ، برید سراغ منبع دوم
https://forum.alaatv.com/topic/12060/پدیده-تست-کاذب/9
لطفا این تاپیکو مطالعه کنید اینجاست که کیفیت تست زنی مهم میشه -
سلام بچه ها .من پایه دهم تجربی هستم و امسال میرم یازدهم .درواقع نمیدونم ایا کسانی که قبلا از الا استفاده کردن و تو کنکور درخششیدندو به رشته و دانشگاه مورد علاقشون رسیدن تو انجمن الا هستن یا نه?
اگه هستید لطفا از تجربیاتتون تو این راه برامون بگید و اینکه اگر میتونستید برگردید به عقب چه رفتار های نادرست کنکوری تون رو عوض میکردید .
ممنون میشم که همراهی کنید .اینطوری من و بقیه بچه های پایه یا کنکوری میتونیم از تجربتون استفاده کنیم. -
سلام بچه ها .من پایه دهم تجربی هستم و امسال میرم یازدهم .درواقع نمیدونم ایا کسانی که قبلا از الا استفاده کردن و تو کنکور درخششیدندو به رشته و دانشگاه مورد علاقشون رسیدن تو انجمن الا هستن یا نه?
اگه هستید لطفا از تجربیاتتون تو این راه برامون بگید و اینکه اگر میتونستید برگردید به عقب چه رفتار های نادرست کنکوری تون رو عوض میکردید .
ممنون میشم که همراهی کنید .اینطوری من و بقیه بچه های پایه یا کنکوری میتونیم از تجربتون استفاده کنیم.FaMi تجربیا راهنما-ادبیات راهنما-ریاضی راهنما-زیست راهنما-شیمی راهنما-فیزیک ریاضیا انسانیا دریا دریایی به سان خورشید Virus
mehranmirzaei Arshia Yazdian
ممنون میشم راهنماییمون کنید -
FaMi تجربیا راهنما-ادبیات راهنما-ریاضی راهنما-زیست راهنما-شیمی راهنما-فیزیک ریاضیا انسانیا دریا دریایی به سان خورشید Virus
mehranmirzaei Arshia Yazdian
ممنون میشم راهنماییمون کنیدFaMi دانشجو شریف ممنون میشم کمک کنید به همه دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
-
ممنون میشم که همراهی کنید .اینطوری من و بقیه بچه های پایه یا کنکوری میتونیم از تجربتون استفاده کنیم. -
این پست پاک شده!
-
-
@Mr-Fantastic در رتبه برتر ها !!!! گفته است:
اقای دکتر بازم نمیتونم منشنتون کنم
nima h
nima H
:|
-
@Mr-Fantastic در رتبه برتر ها !!!! گفته است:
اقای دکتر بازم نمیتونم منشنتون کنم
nima h
nima H
:|
-
این پست پاک شده!
-
من که تازه امسال کنکور دادم هنوز جز رتبه برتر ها نشدم
-
Mohammad 2
مرسی از تگتونبه نظرم تنها کاری که نباید میکردم این بود که گوشی لمسی نگیرم. خیلی ها بودن که گوشی لمسی و جنبه استفادشو داشتن ولی من یکی نه. خیلی ضربه زد بهم
-
من که تازه امسال کنکور دادم هنوز جز رتبه برتر ها نشدم
-
Mohammad 2
مرسی از تگتونبه نظرم تنها کاری که نباید میکردم این بود که گوشی لمسی نگیرم. خیلی ها بودن که گوشی لمسی و جنبه استفادشو داشتن ولی من یکی نه. خیلی ضربه زد بهم
-
دریا دریایی اختیار دارین.شما برای ما رتبه برتر محسوب میشید.
ولی جدا از شوخی کلن میخوام بدونم باید چطور عمل کرد که سر کنکور سوپرایز نشد.این چند سال بیشتر از همه روی چه مهارت هایی کار کنیم?
FaMi ممنونم عزیزم
خوب به نظرم حرف اون سری آقا نیما واقعا درست بود
کنکور آزمون سنجش مهارت هاست نه دانسته ها
با این که بیش از ۱۰۰۰ تا تست برای درس زیست شناسیم زدم ولی سر کنکور با سوالایی برخورد کردم که در آستانه ی سکته زدن بودممن تو قسمت محاسبات یکم ضعیف عمل کردم
و به نظرم باید این قسمت رو بیشتر کار میکردم
در ضمن مهم ترین مهارتی که فکر میکنم باید یاد بگیرید اینه که بتونید تو پر تنش ترین شرایط موجود کنترل کنید خودتون رو -
nima H ممنون .اقای دکتر چرا نمیشه شما رو تگ کرد?!
ممنون لطف کردید سر زدید به تاپیکان شا الله که همه از تجربتون استفاده کنن
nima H ممنون .اقای دکتر چرا نمیشه شما رو تگ کرد?!
ممنون لطف کردید سر زدید به تاپیکان شا الله که همه از تجربتون استفاده کنن
خواهش میکنم
اینو بنویسید nima-H
قبلش یه @ بزارید -
FaMi ممنونم عزیزم
با این که بیش از ۱۰۰۰ تا تست برای درس زیست شناسیم زدم ولی سر کنکور با سوالایی برخورد کردم که در آستانه ی سکته زدن بودممن تو قسمت محاسبات یکم ضعیف عمل کردم
در ضمن مهم ترین مهارتی که فکر میکنم باید یاد بگیرید اینه که بتونید تو پر تنش ترین شرایط موجود کنترل کنید خودتون رودریا دریایی در رتبه برتر ها !!!! گفته است:
FaMi ممنونم عزیزم
در ضمن مهم ترین مهارتی که فکر میکنم باید یاد بگیرید اینه که بتونید تو پر تنش ترین شرایط موجود کنترل کنید خودتون روواو
پس خانم همیار از قبولیشون مطمئنن؟
پیشاپیش اینم تبریک میگم -
دریا دریایی در رتبه برتر ها !!!! گفته است:
FaMi ممنونم عزیزم
در ضمن مهم ترین مهارتی که فکر میکنم باید یاد بگیرید اینه که بتونید تو پر تنش ترین شرایط موجود کنترل کنید خودتون روواو
پس خانم همیار از قبولیشون مطمئنن؟
پیشاپیش اینم تبریک میگمnima H
والا من کابوس هر شبم شده اینکه اصلا مجاز نشدم
من الان فقط خدا خدا میکنم مجاز شم که لا اقل آبروم نره!!!!
-
nima H
دریا دریایی در رتبه برتر ها !!!! گفته است:
nima H
خوب خونده بودین شما
سواد و مهارتتونون هم از نوع جواب دادن سوالات بچه ها مشخص بود بالاست
به شخصه که امید قبولی میبینمتون
اونم با یه رشته خوب
امیدوارم یه مدت دیگه با خبر خوب خوشحالمون کنیدپ.ن: برای اینکه اسپم نشه، یه چیز دیگه هم اضافه کنم. اگه برمیگشتم عقب حتما و حتما باشگاهمو ادامه میدادم. از روزی که ورزش رو گذاشتم کنار و رسید به ده دقیقه ربع ساعت حرکات کششی در طول روز، اینقدر تنبل و بی حال شدم که همون حرکات کششی رو هم انجام نمیدادم. خیلی کوفته بودم در طول روز