اعلام برنامه بسیار مهم
-
@Fatemeh_Baghaee خواهش میکنم
-
Amin Hosseinzadeh مدیر گفت امروز انجام نمیشه
-
@M-an سلام.... چیشد چرا اعلام برنامه و پیش فروش شروع نشد؟
.. بیش تر بچه ها از تابستون منابع خودشونو واسه کنکور میگیرن... خیلی منتظریم.. تو روخدا زودتر اعلام برنامه کنید
️
️
️
-
@M-an سلام.... چیشد چرا اعلام برنامه و پیش فروش شروع نشد؟
.. بیش تر بچه ها از تابستون منابع خودشونو واسه کنکور میگیرن... خیلی منتظریم.. تو روخدا زودتر اعلام برنامه کنید
️
️
️
-
Amin Hosseinzadeh
سلام در تلاشیم که هرچه زودتر اعلام کنیم@M-an ممنونم.... خیلی منتظریم... اگر برنامه ها زودتر اعلام کنید ببینیم چند به چندیم خیلی خوب میشه.. دمتون گرم
️
️
️
-
سلام.هزینه ی راه ابریشم ها مشخص شده؟؟
@M-an
میخوایم حساب کنیم ببینیم به صرف تر هست کتاب تست بگیریم یا با راه ابریشم ها پیش بریم -
سلام.هزینه ی راه ابریشم ها مشخص شده؟؟
@M-an
میخوایم حساب کنیم ببینیم به صرف تر هست کتاب تست بگیریم یا با راه ابریشم ها پیش بریم -
سلام پس کی اعلام می کنین
منتظریم
-
سلام پس کی اعلام می کنین
منتظریم
-
مارو دور نندازید...
-
@M-an آیا این سکوت قبل از توفانه؟
-
دوستان اینقدر سرکوفت نزنید
خب حتما مشکلی پبش اومده که تا الان تاخیر خورده
تیم آلا همینطوری تحت فشار هست بهتره ما دیگه بهشون فشار نیاریم!
آلا که قرار نیس جایی بره بالاخره دیر یا زود میاد،با این کامنت ها و پیام ها هم زمانش تغییر نمیکنه -
دوستان اینقدر سرکوفت نزنید
خب حتما مشکلی پبش اومده که تا الان تاخیر خورده
تیم آلا همینطوری تحت فشار هست بهتره ما دیگه بهشون فشار نیاریم!
آلا که قرار نیس جایی بره بالاخره دیر یا زود میاد،با این کامنت ها و پیام ها هم زمانش تغییر نمیکنه@Infinitie-A حق بدین به ما هم خب
من دارم پول جمع میکنم برای راه ابریشم ها خب اگه زودتر اعلام کنن برنامه ها رو منم راحت تر میدونم چقد باید سیو کنم... -
بله خب درست میگید وضع منم دارم چول جمع میکنم
ولی خب کاریش نمیشه کرد فعلا -
احتمالا اساتید عزیز در حال تحلیل کنکور99 هستن تا با تحلیل این کنکور سخت بتونن راه ابریشم ها رو به بهترین نحو تدریس کنند...عجله نکنید سفر نزدیک است...
-
@Infinitie-A حق بدین به ما هم خب
من دارم پول جمع میکنم برای راه ابریشم ها خب اگه زودتر اعلام کنن برنامه ها رو منم راحت تر میدونم چقد باید سیو کنم...Mohammad 2 مثل من🥺🥺🥺