گیاه شناسی:سوالاتی از فصول اخر زیست دهم(1)
-
هنوز این بخش رو مرور نکردم
ولی تا اونجایی که یادمه سلول های سطحی کلاهک مرده هستن و سلول های عمقی تر زنده -
سلول های کلاهک همشون مرده نیستن یه عده ای مرده هستن که میریزن یه عده ای زنده که تولید ماده پلی ساکاریدی میکنن
-
FaMi نه دیگه یه بخشی که سوبرینی نشده و زنده است جنسش از مومه (آبگریز ترین لیپید)
تازه سلول های سطح کلاهک هم همه شون مرده نیستن اونایی که زنده ان ترکیب پلی ساکاریدی تولید میکنن و سبب نفوذ آسونتر ریشه میشن
البته این نکاتی که گفتم مطابق منابع 1400 هست و ممکنه برای 1401یا صدق نکنه خبر ندارم از کتاب اونها -
یه تاپیک با همین موضوع هست به نظرم پیداش کن و بخون جواب بچه ها رو
اما ببین همون طور که اچ ار گفت همه شون چوپ پنبه ای نیستن و برخی شون زنده هستن
و به نظرم فرضیه ی اولت غلطه -
یه تاپیک با همین موضوع هست به نظرم پیداش کن و بخون جواب بچه ها رو
اما ببین همون طور که اچ ار گفت همه شون چوپ پنبه ای نیستن و برخی شون زنده هستن
و به نظرم فرضیه ی اولت غلطه -
دریا دریایی یعنی اونها جنسشون مومه هست?!
FaMi اونا یعنی کیا ؟!
-
FaMi اونا یعنی کیا ؟!
دریا دریایی در گیاه شناسی:سوالاتی از فصول اخر زیست دهم(1) گفته است:
FaMi اونا یعنی کیا ؟!
همون برخی سلول های کلاهک
-
دریا دریایی در گیاه شناسی:سوالاتی از فصول اخر زیست دهم(1) گفته است:
FaMi اونا یعنی کیا ؟!
همون برخی سلول های کلاهک
-
FaMi در گیاه شناسی:سوالاتی از فصول اخر زیست دهم(1) گفته است:
FaMi که زنده هستن
سلولی که زنده هست جنسش موم باشه؟
موم یه نوع لیپیده سلول که نمیشه جنس لیپید باشه
-
FaMi که زنده هستن
-
FaMi که زنده هستن
-
نمی دونم والا
Mohammad 2
این قسمت رو از کجا خوندید؟ -
نمی دونم والا
Mohammad 2
این قسمت رو از کجا خوندید؟دریا دریایی FaMi آخ آخ من اشتباه کردم ببخشید من یه لحظه کوتیکول و کلاهک رو قاطی کردم شرمنده اگه باعث ابهام شدم
این کتاب درسی مثل آدم نگفته کوتیکول گفته پوستک منم همیشه این پوستک و کلاهک رو قاطی میکنم
ببخشید
ولی کلاهک همه سلول هاش مرده نیستن صد درصد و اونایی که عمقی ترن ترکیب پلی ساکاریدی ترشح میکنن -
دریا دریایی FaMi آخ آخ من اشتباه کردم ببخشید من یه لحظه کوتیکول و کلاهک رو قاطی کردم شرمنده اگه باعث ابهام شدم
این کتاب درسی مثل آدم نگفته کوتیکول گفته پوستک منم همیشه این پوستک و کلاهک رو قاطی میکنم
ببخشید
ولی کلاهک همه سلول هاش مرده نیستن صد درصد و اونایی که عمقی ترن ترکیب پلی ساکاریدی ترشح میکنن -
Mohammad 2 اوکی .
من خودم هم این رو میدونم ولی مگه میشه در بافت چوب پنبه سلول زنده هم داشته باشیم?این ها همون هایی نیستن که بلوغ نرسیدن?FaMi راستش نظر من اینه (طبق چاپ 97)
سوبرین مثل لیگنین همیشه باعث مرگ سلول نمیشه من تصور رو گذاشتم بر این که سلول های کلاهک عمقی با اینکه سوبرینی ان ولی زنده ان
خدایی این قسمت های زیست رو خیلی مولفا مبهم نوشتن نمیشه فقط با استناد بر کتاب درسی به جواب درستی رسید -
FaMi راستش نظر من اینه (طبق چاپ 97)
سوبرین مثل لیگنین همیشه باعث مرگ سلول نمیشه من تصور رو گذاشتم بر این که سلول های کلاهک عمقی با اینکه سوبرینی ان ولی زنده ان
خدایی این قسمت های زیست رو خیلی مولفا مبهم نوشتن نمیشه فقط با استناد بر کتاب درسی به جواب درستی رسید -
Mohammad 2 خب حالا باز شما در کتابتون یک چیزایی نوشته چاپ 98کلن صفحه ها سفیده همه چیز حذف شده.فقط یه جورایی گره داده که ما خودمون تا ته خط رو بریم
FaMi هر سال دارن بدتر میکنن
الان فکر کنم برای شما نوشتن لیگنین همیشه باعث مرگ سلول میشه الان موندم یکی این سوال رو بپرسه چه جوابی میتونن بگن
کتاب شما فقط یه مزیت داره نسبت به ما اینم اینه که فصل یک تون خیلی بهتر از ما هست -
FaMi هر سال دارن بدتر میکنن
الان فکر کنم برای شما نوشتن لیگنین همیشه باعث مرگ سلول میشه الان موندم یکی این سوال رو بپرسه چه جوابی میتونن بگن
کتاب شما فقط یه مزیت داره نسبت به ما اینم اینه که فصل یک تون خیلی بهتر از ما هست -
سلام.
خب میرم سراغ اصل مطلب:
از کلاهک شروع میکنمدوستان و همیاران عزیز از اونجایی که کلاهک از بافت چوب پنبه هست وخب این بافت زنده نیست پس چطور کتاب میگه که سلول های کلاهک ماده پلی ساکاریدی ترشح میکنن و از طرفی سلول های سطح خارجی مدام میریزن و سلول های جدید جایگزین انها میشوند ?خب این یعنی اینکه سلول ها دارای تقسیم میتوز هستن اما چطوری?استاد موقاری در کارگاه نکته و تست گفتن که همه سلول های کلاهک مرده نیستن و برخی زنده هستن که اونها این کار های رو انجام میدن.حالا من یک فرضیه دارم:
سلول های مریستمی نزدیک به نوک ریشه با تقسیم و تمایز نهایتا سلول های کلاهک روبه وجود میارن اما خب این سلول ها قبل از بلوغ زنده هستن و زمانیکه به بلوغ رسیدن دیوارشون چوب پنبه ای میشه و میمیرن.این امکان وجود داره که بگیم اون سلول هایی که ترشح رو انجام میدن همون هایی هستن که تازه متولد شدن و هنوز به بلوغ نرسیدن?سوال دوم این هست که با توجه به اینکه برخی از سلول های کلاهک تقسیم شده و سلول های جدید رو به وجود میارن باید بگیم مریستم نزدیک به نوک ریشه به طور غیر مستقیم در ایجاد کلاهک نقش داشته.درسته?دریا دریایی nima H @mehranmirzaie