-
atiroham در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
Šàřà در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
دوستان میشه بگیدفصل سه سال سوم تدریس شده؟
na azizam
منظورم سال دوم بود اشتباهی نوشتم سوم
فصل دو سال دوم؟؟Šàřà در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
na azizam
na azizam
فصل دو سال دوم؟؟emsal ke tadris nakardan,az filme sale gozashte estefade kon
-
na azizam
na azizam
فصل دو سال دوم؟؟emsal ke tadris nakardan,az filme sale gozashte estefade kon
-
atiroham
میشه بگید امسال چه فصلایی رو کامل تدریس کردن
آخه سردرگممpish fasle 1,2.mabahese mohem shimi 2.
fasle1shimi3 -
بچه ها کلاس پارسال استاد نمودار انحلال پذیری رو نگفته نه؟؟
-
استاد شما که زحمت کشید خو اهشا تموم کنید وقت تمومه !!! کنکور کنکور کنننننننننننننکور ؟؟؟
-
سلام
ببخشید از وقتی الا امتیاز کتاب شیمی 4 استاد را گرفته حالا دیگه نه میتونیم بخریم و نه خود الا قرارش میده
دستتوتن درد نکنه بابت اینکه کتاب را خریدید که رایگان بزارید.
ولی آخه سال تموم شد تو رو خدا یه کاری بکنید 2 ماه دیگه کنکورهبخش 1 این کتاب را استاد خودشون تو کانال گذاشتند ولی خواهشا این بخش 2 را هم بگذارید
-
سلام
ببخشید از وقتی الا امتیاز کتاب شیمی 4 استاد را گرفته حالا دیگه نه میتونیم بخریم و نه خود الا قرارش میده
ولی آخه سال تموم شد تو رو خدا یه کاری بکنید 2 ماه دیگه کنکورهبخش 1 این کتاب را استاد خودشون تو کانال گذاشتند ولی خواهشا این بخش 2 را هم بگذارید
aliila در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام
آلا امتیاز پیش 1 رو خریده بود
کتاب پیش 2 استاد هم تالیف نشده بود به سایت همایش شیمی استاد مراجعه کنین فکر کنم فصل اسید و باز رو قرار دادن -
استاد ما به امید اول خدا بعدم خدا بعدش شما می خوایم شیمی رو برا کنکور اماده بشیم خواهش میکنم سال دوم سوم رو هم تکمیل کنین !!!
-
خیلی ممنون استاد خدا خیرتون بده
-
سلام.
بچه ها نظرتون چیه به استاد بگیم جلسه ای که برای محاسبات میخوان بزارن همین روزا باشه که با سرعت بیشتری محاسبات رو انجام بدیم و دستمون روون شه؟تا اینکه اخر فصل بزارن؟ -
سلام بچه ها از استکیومتری کلاس پارسال استفاده کنم یا امسال ؟ فرقی دارن
:-q -
سلام.
بچه ها نظرتون چیه به استاد بگیم جلسه ای که برای محاسبات میخوان بزارن همین روزا باشه که با سرعت بیشتری محاسبات رو انجام بدیم و دستمون روون شه؟تا اینکه اخر فصل بزارن؟zahrapdi در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام.
بچه ها نظرتون چیه به استاد بگیم جلسه ای که برای محاسبات میخوان بزارن همین روزا باشه که با سرعت بیشتری محاسبات رو انجام بدیم و دستمون روون شه؟تا اینکه اخر فصل بزارن؟من با این نظر شدیدا موافقم
-
جواب مارا هم بدهید
-
سلام بچه ها کسی هس ک همه فیلمای شیمی رو دیده باشه؟؟؟ چ پارسال ج امسال... خواهشا اگ هس بم کمک کنه من چون وقت کمه فقط ی بخشی هایی رو لازم دارم ...
-
سلام دوستان یک سوال , این سایت :
hamayeshshimi.com
سایت رسمیه استاده ؟ ازین سایت میشه همایش آقای آقاجانی رو ثبت نام کرد یا تقلبیه ؟
دانش-آموزان-آلاء خیرین-کوچک-دریا-دل ادمین -
سلام دوستان یک سوال , این سایت :
hamayeshshimi.com
سایت رسمیه استاده ؟ ازین سایت میشه همایش آقای آقاجانی رو ثبت نام کرد یا تقلبیه ؟
دانش-آموزان-آلاء خیرین-کوچک-دریا-دل ادمین -
سلام.
بچه ها خواهشا جواب بدین. استاد توی فیلمای امسال 3 فصلِ اول شیمی 2 رو کامل تدریس کردن؟؟؟
گیج شدم..roya18 ;کامل نه.ولی نکته های مهم رو گفتن.مثلا فصل یک قسمت خوندنیش رو نگفتن.فصل دو ویژگی های گروه هارو نگفتن.فصل 3 مسئله های نمک اب تبلور(گفتن تو قسمت استو کار میکنیم)
ولی خب چیزایی که نیازن رو گفتن.حفظیارو خودمون باید بخونیم
سلام علیکم ببخشید مزاحم می شوم من چند سئوال در مورد دیدن فیلم آموزشی و کلاس های سالیانه آنلاین دارم لطفاً راهنمایی ام کنید.
️ هنگامی که فیلم می بینم بهتر است خودم در دفتر خلاصه برداری انجام دهم؟ یا نه فقط جزوه ی استاد کافی است و بعد از دیدن فیلم با دقت دوباره جزوه را بخوانم و تست های جزوه را خودم دوباره حل کنم و مسائل و نکات خیلی مهم را در جزوه وارد کتاب کنم؟ ببخشید هنگامی که شما فیلم های آنلاین سالیانه نگاه می کنید چیکار می کنید آیا فقط با دقت به فیلم نگاه می کنید؟
️ و برای مرور چیکار کنم؟ خب باید در روز هر درسی را که یاد گرفتیم باید در شب هم مرور کنیم در حد 30 دقیقه آیا این درسته؟ بنظرتون من برای مرور بیام جزوه ی استاد و نکات هایلایت شده ی کتاب را بخوانم یا چیکار کنم؟ و یا فقط تست خیلی سبز حل کنم؟ خب آخه تست حل کردن زمان می بره چیکار کنم؟
️ ضمناً ببخشید شما هنگامی که فیلم های آنلاین سالیانه را میدید همان روشهایی را که استاد براتون میگفت در امتحان نهایی و در امتحانات مدرسه به کار میگرفتید؟ یا نه باید خودتان روش نهایی یاد بگیرید و استاد در کلاس آنلاین روش هایش برای نهایی جواب نمی دهد؟!
️ و آیا اول فیلم آموزشی استاد را ببینم یا اول کتاب درسی را بخوانیم؟ و ضمناً برای کتاب درسی و حل برخی مسائل سخت آن یا در آوردن سئوالات لازمه فیلم ببینیم؟ آخه بعضی از سئوالاتش خیلی سخته.
لطفاً کامل راهنمایی ام کنید.
سلام روزتون بهخیر
آیا میتونیم اسید چرب و استر سه عاملی رو به تنهایی نوعی چربی بدونیم یا باید از متن کتاب به این شکل استنباط کنیم که چربی فقط به مخلوط این دوتا گفته میشه؟
پاسخنامهی تشریحی ماز این ابهام رو توی ذهنم ایجاد کرد وقتی که به چربی بودن یک استر سه عاملی اشاره شد و از این مورد ایرادی گرفته نشد