-
Marjan 77 عزیزم ی روزه ک همه چی درست نمیشه ، مباحث اسون رو انتخاب کن مثلن فیزیک پیش ب جز فصل ۱ و ۲ با ی چن تا دیگه ک اسونن واسط خوب کار کن ، بقیه درسات هم عالی کار کن ، الان وقت نمیشه زیاد فیلم دید یا همشو خوند ، موفقیت حاصل درست کار کردنه ، من همایش اقای نادریان رو دیدم ، خیلی خوب بود ! اگه دوس داشتی ی چن قسمت ببین ! شاید واست خوب بود !
forough همایشا جدید رو دقیقا کجای سایت میزارن؟؟؟ من نمیبینمشوووون
-
ببخشید جزوات آقای طلوعی رو از کجا تهییه کنیم ؟؟؟
-
ببخشید جزوات آقای طلوعی رو از کجا تهییه کنیم ؟؟؟
najmadin 1236 تو کانال تلگرام استاد اسکن جزوات دست نویسی که بچه ها نوشتن رو قرار گذاشتن
-
سلام
اینکه از جلسه 105 یهو شده جلسه 109 اشتباه رخ داده یا فیلمل آپلود نشده یا من خرابم؟ -
سلام.لینک کانال استاد رو میزارین؟
-
سلام
اینکه از جلسه 105 یهو شده جلسه 109 اشتباه رخ داده یا فیلمل آپلود نشده یا من خرابم؟aminafshar 106 و107 و108 امواج الکترومغناطیس اند که هنوز آپلود نشده.
-
@zahrapd @fyzicsss100 فک کنم
-
سلام
اینکه از جلسه 105 یهو شده جلسه 109 اشتباه رخ داده یا فیلمل آپلود نشده یا من خرابم؟aminafshar در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام
اینکه از جلسه 105 یهو شده جلسه 109 اشتباه رخ داده یا فیلمل آپلود نشده یا من خرابم؟فیلما آپلود نشدن فک کنم
-
انشالله این فیلمای اپلود نشده ب موقع اپلود شن نمونه برا بعد کنکور.خخخ
-
مگه اپلود فيلم ها چقد طول ميكشه اخه روزي صد بار ميام سايت ميبينم نزاشتين كه
-
سلام دوستان خسته نباشید از درس خوندن. کسی میدونه مهلت ثبت نام همایش آنلاین تا چه زمانیه؟ بعد عاجزانه از کارکنان آلا خواهش میکنم کیفیت و نحوه فیلم برداری جوری نباشه که بگیم کاش حضوری میرفتیم.چون هزینه حضوری و آنلاین هم یکیه ممنون میشم به نحوه فیلم برداری خیلی اهمیت بدین. یا حق
-
M.an
سلام دوستان خسته نباشید از درس خوندن. کسی میدونه مهلت ثبت نام همایش آنلاین تا چه زمانیه؟ بعد عاجزانه از کارکنان آلا خواهش میکنم کیفیت و نحوه فیلم برداری جوری نباشه که بگیم کاش حضوری میرفتیم.چون هزینه حضوری و آنلاین هم یکیه ممنون میشم به نحوه فیلم برداری خیلی اهمیت بدین. یا حق -
دوستان یه سوال دیگه: همایشا رو چطوری باید ثبت نام کنم؟ یکی بگه چطوری؟
-
maryam1370 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
میرسن نگران نباش
سلام
برای جمع بندی فیزیک فصل آزمون بهتره یا موج آزمون؟
و این که به نظرتون آزمون زدن در مقابل این کتابا چقدر مهم تره؟
یا این کتابا و کنکورا برای جمع بندی کافی هستن؟
کلا ممنون میشم توضیح بدین چی بیشتر بهتون نتیجه داده و باعث شده سر جلسه کنکور حس بهتری نسبت به تستای کنکور از لحاظ شناخت داشته باشین؟
@دوازدهم @ریاضیا @تجربیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-مهندسی