Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
-
سلام
اینکه از جلسه 105 یهو شده جلسه 109 اشتباه رخ داده یا فیلمل آپلود نشده یا من خرابم؟ -
سلام.لینک کانال استاد رو میزارین؟
-
aminafshar 106 و107 و108 امواج الکترومغناطیس اند که هنوز آپلود نشده.
-
aminafshar در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام
اینکه از جلسه 105 یهو شده جلسه 109 اشتباه رخ داده یا فیلمل آپلود نشده یا من خرابم؟فیلما آپلود نشدن فک کنم
-
انشالله این فیلمای اپلود نشده ب موقع اپلود شن نمونه برا بعد کنکور.خخخ
-
مگه اپلود فيلم ها چقد طول ميكشه اخه روزي صد بار ميام سايت ميبينم نزاشتين كه
-
سلام دوستان خسته نباشید از درس خوندن. کسی میدونه مهلت ثبت نام همایش آنلاین تا چه زمانیه؟ بعد عاجزانه از کارکنان آلا خواهش میکنم کیفیت و نحوه فیلم برداری جوری نباشه که بگیم کاش حضوری میرفتیم.چون هزینه حضوری و آنلاین هم یکیه ممنون میشم به نحوه فیلم برداری خیلی اهمیت بدین. یا حق
-
M.an
سلام دوستان خسته نباشید از درس خوندن. کسی میدونه مهلت ثبت نام همایش آنلاین تا چه زمانیه؟ بعد عاجزانه از کارکنان آلا خواهش میکنم کیفیت و نحوه فیلم برداری جوری نباشه که بگیم کاش حضوری میرفتیم.چون هزینه حضوری و آنلاین هم یکیه ممنون میشم به نحوه فیلم برداری خیلی اهمیت بدین. یا حق -
دوستان یه سوال دیگه: همایشا رو چطوری باید ثبت نام کنم؟ یکی بگه چطوری؟
-
maryam1370 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
مگه اپلود فيلم ها چقد طول ميكشه اخه روزي صد بار ميام سايت ميبينم نزاشتين كه
میرسن نگران نباش
-
rezabarca برو سایت اردو طلایی orduetalaee.ir
-
rezabarca در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
M.an
سلام دوستان خسته نباشید از درس خوندن. کسی میدونه مهلت ثبت نام همایش آنلاین تا چه زمانیه؟ بعد عاجزانه از کارکنان آلا خواهش میکنم کیفیت و نحوه فیلم برداری جوری نباشه که بگیم کاش حضوری میرفتیم.چون هزینه حضوری و آنلاین هم یکیه ممنون میشم به نحوه فیلم برداری خیلی اهمیت بدین. یا حقسلام
حتما آلا تلاش می کنه که فیلم هایی با کیفیت محتوایی و فنی بالا تولید کنه
اگه فیلم های آلا رو دیدین و در مورد نحوه فیلم برداری انتقاد با پیشنهادی دارین ممنون میشیم بهمون بگین -
ALN AMVAJ ELEKTOREKOMEGHNATIS YEK JALASE HAST AYA?
-
اقا ناموسا اردیبهشت هم رسید هنوز فیزیک رو تموم نکردیم تو رو خدا زودتر ... پس کی دوره بکنیم؟