جمعه آزمون
-
سلام به قاصدک های خبر رسان که محکوم به خبرند به پیچکی که صبح دست سبز او به سوی آسمان بی کران دراز می شود، سلام به شقایقهایی که محکوم به عشقند و سلام به %(#2c3df5)[تو] که محکوم به %(#08f200)[موفق] شدن هستی...
همونطور که از اسم این تاپیک مشخصه اینجا برای صحبت کرد درمورد ازمون هایی ک دادیم هست بعد از آزمون که دادیم و تحلیلش میایم اینجا و درباره درصدهامون ، عوامل و موانع موفقیتمون و اهدافمون برای افزایش کمیت و کیفیت تایم مطالعمون در هفته بعد صحبت میکنیم
اینجا ی جورایی مکمل تاپیک گزارش دادن بچه های 1400 محسوب میشه
فک کنم تمام توضیحات رو دادم دیگ سعی کنید بیشترین فعالیت رو توی همون روز جمعه بعد از ازمون داشته باشید
امیدوارم براتون مفید واقع بشه و در موفقیتتون تاثیر بگذاره
لطفا قوانین تاپیک رو با دقت مطالعه فرمایید-
از هرگونه بحث متفرقه خودداری کنید
-
این تاپیک فقط درجهت افزایش انگیزه و حالتی مشاوره گونه دارد از درخواست سوالات آزمون یا درخواست حل سوالات در هنگام ازمون جدا پرهیز کنید
-
ادب رو رعایت کنید و هم احترام بذارید
لطفا قوانین رو نشکنید درغیر این صورت تاپیک قفل میشه
دعوت میکنم از:
@تجربیا @ریاضیا @انسانیا @دهم @یازدهم @دوازدهم @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
%(#1cf200)[سالم و تندرست باشید]
-
-
%(#00de00)[سلام من
به غنچه ای که صبحدم ، به خنده باز می شود . . .]خب ازمونتون چطور بود؟ میدونم هنوز کارنامه نیومده در مورد سوالا و بقیه چیزا میخوایم بحث کنیم درمورد درصدا و... هم عصر ک کارنامه اومد بحث میکنیم
پس منتظرتونم
@تجربیا @دانش-آموزان-آلاء -
%(#00de00)[سلام من
به غنچه ای که صبحدم ، به خنده باز می شود . . .]خب ازمونتون چطور بود؟ میدونم هنوز کارنامه نیومده در مورد سوالا و بقیه چیزا میخوایم بحث کنیم درمورد درصدا و... هم عصر ک کارنامه اومد بحث میکنیم
پس منتظرتونم
@تجربیا @دانش-آموزان-آلاء@Dr-Aryan سلام غنچه ای ک با خنده باز میشی
شما شروع کن ماهم میپیوندیم بهت -
@Dr-Aryan سلام غنچه ای ک با خنده باز میشی
شما شروع کن ماهم میپیوندیم بهتHoorieh sh
ن بابا چشمتون غنچه میبینه ما گل هستیم
خب امروز ازمون نسبتا خوبی داشتم
-
Hoorieh sh
ن بابا چشمتون غنچه میبینه ما گل هستیم
خب امروز ازمون نسبتا خوبی داشتم
Hoorieh sh بنظرم درصدام از همه ازمونای قبلی بهتر شه البتع بنظرم
شما چطور چیکار کردید
-
کدوم آزمون
-
کدوم آزمون
Morteza Golestany far کسایی ک ازمون های مث قلم چی یا گزینه 2و.. توی تابستون شرکت میکنن
-
Morteza Golestany far کسایی ک ازمون های مث قلم چی یا گزینه 2و.. توی تابستون شرکت میکنن
@Dr-Aryan من امروز نشانه داشتم
-
@Dr-Aryan من امروز نشانه داشتم
Morteza Golestany far زیستش یه مقدار سخت بود
-
Morteza Golestany far اها اسمشو شنیدم حالا بچه ها عصر میان درمورد ازمون سوالای مشاوره ای و همه چی ازمون صحبت میکنیم @دانش-آموزان-آلاء
-
من امروز نداشتم
-
Morteza Golestany far اها اسمشو شنیدم حالا بچه ها عصر میان درمورد ازمون سوالای مشاوره ای و همه چی ازمون صحبت میکنیم @دانش-آموزان-آلاء
@Dr-Aryan من نشنیدم اسمشو
چیع؟ -
Hoorieh sh بنظرم درصدام از همه ازمونای قبلی بهتر شه البتع بنظرم
شما چطور چیکار کردید
@Dr-Aryan
افرین خیلی عالیه
منم بد ندادم ولی خوب بعضیاشون خیلی خوب نبودن... -
چیع؟ -
چیع؟Hoorieh sh ازمون مدارس برتر
-
@Dr-Aryan
افرین خیلی عالیه
منم بد ندادم ولی خوب بعضیاشون خیلی خوب نبودن...Hoorieh sh من الان زدن کارنامه رو
-
Hoorieh sh من الان زدن کارنامه رو
@Dr-Aryan خب تراز
-
چجور باید شرکت کنیم
؟؟