جمعه آزمون
-
سلام.
ی سوال : آزمون های آزمایشی با توجه به زودتر شروع شدن مدارس باز همون از مهر شروع میشن؟Hhh Hh اره تفاوتی نداشتن...!
-
من خیلی تراز دوست دارم
لطفا ترازتون هم بگید...!
-
سلام.
ی سوال : آزمون های آزمایشی با توجه به زودتر شروع شدن مدارس باز همون از مهر شروع میشن؟ -
-
@Dr-Aryan معمولا در تابستون افرادی که ازمون میدن کمه.من که خودم نمیدم.فکر کنم با شروع مدرسه تاپیکتون پر رونق تر بشه یکم باید صبر کنید
-
نمیدونم سوالم مناسب اینجا هست یا نه ، ولی میخواستم بپرسم بین گزینه دو و گاج به نظرتون کدوم از لحاظ سطح سوال و چالشی و نزدیک بودن به کنکور و سختی و ... بهتره ؟ در کل کدومشون سوالاش بهتره ؟ جامعه آماری خیلی برام مهم نیست
دیوار گزینه دو
-
نمیدونم سوالم مناسب اینجا هست یا نه ، ولی میخواستم بپرسم بین گزینه دو و گاج به نظرتون کدوم از لحاظ سطح سوال و چالشی و نزدیک بودن به کنکور و سختی و ... بهتره ؟ در کل کدومشون سوالاش بهتره ؟ جامعه آماری خیلی برام مهم نیست
-
@Dr-Aryan در جمعه آزمون
گفته است:
@N-n-good در جمعه آزمون
گفته است:
چجور باید شرکت کنیم
؟؟
صحبت کردن چجوریه؟ همونجور
خب یعنی چی بگم
تراز رتبه ازمون تحلیل؟؟ -
@Dr-Aryan در جمعه آزمون
گفته است:
@N-n-good در جمعه آزمون
گفته است:
چجور باید شرکت کنیم
؟؟
صحبت کردن چجوریه؟ همونجور
خب یعنی چی بگم
تراز رتبه ازمون تحلیل؟؟@N-n-good اره...!
میشه درصدارم گفت تو اونا که پایینیم کمک بخواییم و اونا که بالاست کمک بدیم..!
-
بچه ها یه نظر میخوام ازتون
-
H_R چی؟
-
@N-n-good اره...!
میشه درصدارم گفت تو اونا که پایینیم کمک بخواییم و اونا که بالاست کمک بدیم..!
خانومِ_دوست_داشتنی
آزمون گزینه دو
خب من تراز این آزمونم 7200 شد
بالاترین درصدم 62 عربی بود(نسبت به آزمون قبلیم افت داشتم)
کمترین درصدم زمینه که 13 درصده اگه حسابش نکنیم فارسی پایین ترین درصدمه 28 درصد که واقعا کلافم کرده
در کل این آزمونم نسبت به قبلیا خیلی افت داشتم ولی عیبی نداره چون سعی میکنم توی آزمونای بعدی و کنکور حسابی جبران کنم -
خانومِ_دوست_داشتنی
آزمون گزینه دو
خب من تراز این آزمونم 7200 شد
بالاترین درصدم 62 عربی بود(نسبت به آزمون قبلیم افت داشتم)
کمترین درصدم زمینه که 13 درصده اگه حسابش نکنیم فارسی پایین ترین درصدمه 28 درصد که واقعا کلافم کرده
در کل این آزمونم نسبت به قبلیا خیلی افت داشتم ولی عیبی نداره چون سعی میکنم توی آزمونای بعدی و کنکور حسابی جبران کنم@N-n-good یک سوال.اصلا قصد بی احترامی ندارم.امیدوارم ناراحت نشید فقط یک سوال دارم:در ازمون های قلمچی با درصد های بالاتر از اینها تراز به 6500به زور میرسه شما چطوری 7200شدید.همونطوری که خودتون میگید بیشترین درصدتون 60و خورده ای بوده. چه ازمونی شرکت میکنید?
-
@N-n-good یک سوال.اصلا قصد بی احترامی ندارم.امیدوارم ناراحت نشید فقط یک سوال دارم:در ازمون های قلمچی با درصد های بالاتر از اینها تراز به 6500به زور میرسه شما چطوری 7200شدید.همونطوری که خودتون میگید بیشترین درصدتون 60و خورده ای بوده. چه ازمونی شرکت میکنید?
-
من از قلم چی خبر ندارم ولی این کارنامه گزینه دو هست