زیست1
-
Bio مثلا ما سلول های لایه شاخی پوست رو سلول در نظر میگیرم با اینکه اونها مردن ولی باز در تست ها وقتی مثلا میگه به همه سلول های بدن غذا رسانی میشه و تولید CO2 دارن و کلی چیزای دیگه ما میگیم نه و یه استثناء که همون سلول های لایه شاخی هست رو بیان میکینم
-
Bio مثلا ما سلول های لایه شاخی پوست رو سلول در نظر میگیرم با اینکه اونها مردن ولی باز در تست ها وقتی مثلا میگه به همه سلول های بدن غذا رسانی میشه و تولید CO2 دارن و کلی چیزای دیگه ما میگیم نه و یه استثناء که همون سلول های لایه شاخی هست رو بیان میکینم
توی این مثال سلول های شاخی مردن ولی باز جزء سلول های بدن به حساب میان
-
FaMi توی مسئله عرفان که صحبت نمی کنیم! وقتی اون آقا تبدیل به خاک شده خاکه دیگه جسم انسانی نیست! ولی اگه کتابتون همچنان اصرار داره اونا رو سلول درنظر بگیره شما هم بگیرید
یه جور میگی کتابتون انگار شما میخوای آزمون دکترا بدی و باید از رفرنس بخونی و آزمون بدی :|
عزیزم کنکور نوشته های کتاب رو میخواد
کاری نداره رفرنس چی میگع -
FaMi توی مسئله عرفان که صحبت نمی کنیم! وقتی اون آقا تبدیل به خاک شده خاکه دیگه جسم انسانی نیست! ولی اگه کتابتون همچنان اصرار داره اونا رو سلول درنظر بگیره شما هم بگیرید
یه جور میگی کتابتون انگار شما میخوای آزمون دکترا بدی و باید از رفرنس بخونی و آزمون بدی :|
در اینکه اون ها سلول مرده هستن شکی نیست! ولی...
این قضیه درنظر گرفتن لایه شاخی و تولید CO2و ترکیبش با این قضیه ترجیح میدم فعلا چیزی نگم تا زمانی که به یه کتاب مرجع دسترسی داشته باشم -
-
@Mr-Fantastic بی احترامی ممنوع
باور کن بی احترامی نیست
فقد خودخود حقیقته
وگرنه من هم دوست دارم موضوعات رو علمی یاد بگیرم
ولی این انجمن انجمن بچه های دبیرستانی هست که دوست دارن کمی بیشتر از کتاب هم بدونن
جواب هایی که میگیرن هم باید منطبق با کتابی که دارن میخونن باشه
الان شما تست کنکور رو طبق فلان کتاب که خیلی هم معتبر و عالی هست جواب بدی و طراح کنکور اشتباه بگیره جوابت رو . میتونی بری اعتراض بزنی و بگی بیا نگاه کنید داخل این رفرنس اینجور نوشته؟
خب نمیتونی دیگه... -
بچه ها میدونم به من ارتباطی نداره ها ولی خیلی قشنگ تره و بهتره که با هم بهترحرف بزنید
-
@Mr-Fantastic بی احترامی ممنوع
باور کن بی احترامی نیست
فقد خودخود حقیقته
وگرنه من هم دوست دارم موضوعات رو علمی یاد بگیرم
ولی این انجمن انجمن بچه های دبیرستانی هست که دوست دارن کمی بیشتر از کتاب هم بدونن
جواب هایی که میگیرن هم باید منطبق با کتابی که دارن میخونن باشه
الان شما تست کنکور رو طبق فلان کتاب که خیلی هم معتبر و عالی هست جواب بدی و طراح کنکور اشتباه بگیره جوابت رو . میتونی بری اعتراض بزنی و بگی بیا نگاه کنید داخل این رفرنس اینجور نوشته؟
خب نمیتونی دیگه... -
@Mr-Fantastic بله موافقم باهاتون.اما با این سوالاتی که در کنکور 99 دیدیم باید انتظار سوالی رو در کنکور داشت