هک شدن گوشی
-
هک نیست
-
بچه هااا ی اتفاقی افتاده
قسمت بگ گراند قفل صفحه گوشیم تصویرش عوض شده اون تصویرم تاحالا نداشتم
ینی هک شدممم
لطفا هرکی میتونه کمک تگ کنه
تجربیا ریاضیا دانش-آموزان-آلاء
Bad Fighter فک کنم هک بلدی تا حدودی؟؟zzz r هیچ نرمافزاری به جز از گوگل پلی و بازار و مایکت نباید نصب کنی، خیلی از کانالای تلگرام فایلهایی منتسب به رات میذارن که گوشی کلا هک میشه و بعد از نصب کلا مخفی میشن... و تمام اطلاعات به سرورش ارسال میشه ولی ندیدم که با این روش بتونن تصویر زمینه عوض کنن
-
پلیس فتا
-
zzz r هیچ نرمافزاری به جز از گوگل پلی و بازار و مایکت نباید نصب کنی، خیلی از کانالای تلگرام فایلهایی منتسب به رات میذارن که گوشی کلا هک میشه و بعد از نصب کلا مخفی میشن... و تمام اطلاعات به سرورش ارسال میشه ولی ندیدم که با این روش بتونن تصویر زمینه عوض کنن
reza_12tajrobi گوگل پلی هم پر ویروسه
-
zzz r هیچ نرمافزاری به جز از گوگل پلی و بازار و مایکت نباید نصب کنی، خیلی از کانالای تلگرام فایلهایی منتسب به رات میذارن که گوشی کلا هک میشه و بعد از نصب کلا مخفی میشن... و تمام اطلاعات به سرورش ارسال میشه ولی ندیدم که با این روش بتونن تصویر زمینه عوض کنن
-
Bio با احترام دوست عزیز من خودم در این زمینه تا حدی تبحر دارم. خود پلی استور قوانین خاص خودشو داره مثل اینکه فايل های تروجان و رات رو تشخيص بده اما به گونه ای نیست که بتونه به طور تخصصی ویروس های جدید و خلاقانه رو کشف کنه و البته چون یک فروشگاه اپ جهانیه به همین خاطر توسعه دهنده ها با هر تفکر و هدفی داخلش هستند. بازار و مایکت تا حدی ایمن تر هستند چون کاربرانشون خیلی کمتره و نظارت بیشتر.
به هر حال، تکنولوژی چیزی نیست که به اپ استور خلاصه بشه و روز به روز پیشرفت میکنه و نمیشه بهش رسید -
Bio با احترام دوست عزیز من خودم در این زمینه تا حدی تبحر دارم. خود پلی استور قوانین خاص خودشو داره مثل اینکه فايل های تروجان و رات رو تشخيص بده اما به گونه ای نیست که بتونه به طور تخصصی ویروس های جدید و خلاقانه رو کشف کنه و البته چون یک فروشگاه اپ جهانیه به همین خاطر توسعه دهنده ها با هر تفکر و هدفی داخلش هستند. بازار و مایکت تا حدی ایمن تر هستند چون کاربرانشون خیلی کمتره و نظارت بیشتر.
به هر حال، تکنولوژی چیزی نیست که به اپ استور خلاصه بشه و روز به روز پیشرفت میکنه و نمیشه بهش رسیدreza_12tajrobi ممنون از توضیحات کاملت آقا رضا
-
قسمت قفل صفحه ی من هر بار که گوشیمو قفل میکنم و دوباره بازش میکنم تغییر میگه
هیچکدوم ازون تصویراهم ندارم این مال تنظیمات خود گوشیه
@M-ba78 سلام ناظم. این قسمت توی تنظیمات گوشی قابل تغییره. بله واقعا برخی مسائل ساده رو بعضی ها به عنوان مشکل تلقی میکنن که این به دلیل عدم شناخت و عدم فرهنگسازی برای استفاده از گوشی و کامپیوتره....
طرف اومده واسه دخترش که کلاس چهارمه گوشی خریده...
من خودم از کلاس ششم گوشی داشتم اما!!! الان تاسف میخورم چون خیلی زود بود و سواد کافی نداشتم. اصلا نمیگم گوشی بد و مضره بلکه باید حداقلی از دانش و فرهنگ رو واسه استفاده ازش داشته باشی که تو کشوری مثل ایران اصلا و ابدا رعایت نمیشه و متأسفانه مشکل ساز شده. -
reza_12tajrobi ممنون از توضیحات کاملت آقا رضا
Bio از بیکاریه
کنکور دادیم منتظر نتایجیم
در این میان گاهی نیز به انجمن آمده و اندکی اظهار نظر میکنیم
-
@M-ba78 سلام ناظم. این قسمت توی تنظیمات گوشی قابل تغییره. بله واقعا برخی مسائل ساده رو بعضی ها به عنوان مشکل تلقی میکنن که این به دلیل عدم شناخت و عدم فرهنگسازی برای استفاده از گوشی و کامپیوتره....
طرف اومده واسه دخترش که کلاس چهارمه گوشی خریده...
من خودم از کلاس ششم گوشی داشتم اما!!! الان تاسف میخورم چون خیلی زود بود و سواد کافی نداشتم. اصلا نمیگم گوشی بد و مضره بلکه باید حداقلی از دانش و فرهنگ رو واسه استفاده ازش داشته باشی که تو کشوری مثل ایران اصلا و ابدا رعایت نمیشه و متأسفانه مشکل ساز شده.reza_12tajrobi سلام
اره درسته
کاش همین الانشم من گوشی نداشتم -
reza_12tajrobi سلام
اره درسته
کاش همین الانشم من گوشی نداشتم@M-ba78
چه رشته ای -
@M-ba78
چه رشته ایArian Mp 1 چی؟
-
Arian Mp 1 چی؟
@M-ba78
دانشگاه -