-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۰:۰۵ آخرین ویرایش توسط fotros313 انجام شده
Farhad سلام درسته
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۰:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
استاد خواهشا زحمت بکشید فیلم ها رو تموم کنید !!!
-
سلام...من نفهمیدم اخرش کاشف الکترون کیه؟؟؟؟
-
نوشتهشده در ۳ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۳:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
intllignt در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام...من نفهمیدم اخرش کاشف الکترون کیه؟؟؟؟
هیچ کی نمیدونه! کشف الکترون تدریجی بوده اما اثبات وجود اون توی اتم رو تامسون انجام داده
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۳:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
استاد خواهشا تمومش کنید ؟؟؟
-
ms96 sad96 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
4 جلسه دیروز ضبط شده ایشاالله ب زودی میاد رو سایت.مام منتظریم.ولی صبور باش انقد نگو تمومش کنید.همه دارن
زحمت میکشن.همچین کار اسونیم نیس ک همش بگیم تموم کنید تموم کنید!عوامل الا دارن تمام سعی خودشونو میکنن -
4 جلسه دیروز ضبط شده ایشاالله ب زودی میاد رو سایت.مام منتظریم.ولی صبور باش انقد نگو تمومش کنید.همه دارن
زحمت میکشن.همچین کار اسونیم نیس ک همش بگیم تموم کنید تموم کنید!عوامل الا دارن تمام سعی خودشونو میکنننوشتهشده در ۳ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۴:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
Dr.Saraaa در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
u3f در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
ضحمت
محم نیطه
-
ضحمت
محم نیطه
نوشتهشده در ۳ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۴:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهu3f در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
ضحمت
محم نیطه
ارح درسطه
-
زحمت میکشن.همچین کار اسونیم نیس ک همش بگیم تموم کنید تموم کنید!عوامل الا دارن تمام سعی خودشونو میکنننوشتهشده در ۳ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۵:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهu3f استیوکیومتری و ترمودینامیک در جریانید چقدر طول میشکه؟؟؟ وآیا دوم96 همین فصلایی که گذاشته شده تکمیل شدن یا ادامه داره؟
-
u3f استیوکیومتری و ترمودینامیک در جریانید چقدر طول میشکه؟؟؟ وآیا دوم96 همین فصلایی که گذاشته شده تکمیل شدن یا ادامه داره؟
fatima.k28 ن متاسفانه منم مثل شما اطلاعی ندارم.من هر جارو نیاز داشتم ک تدریس نشده فیلمای پارسالو دیدم و خیلیم عالیه .وقت تلف نکن برو همونارو ببین .
-
banoo ممنونم....آره...خب منم فایلایی که قرار دادن رو ژرینت گرفتم...اما خب همه سوالات رو حل نمیکنن تو فیلما آخه..... اگه کسی خریده و \اسخ داشته اطلاع بده که منم بگییرم کتابو.
fatima.k28 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
banoo ممنونم....آره...خب منم فایلایی که قرار دادن رو ژرینت گرفتم...اما خب همه سوالات رو حل نمیکنن تو فیلما آخه..... اگه کسی خریده و \اسخ داشته اطلاع بده که منم بگییرم کتابو.
من کتاب سوم استادو خریدم.خوبیش تو اینه ک تمام گروهای عاملی و واکنشارو تو ضمیمش داره و کلی تست دوپینگ.اگه بی اینا نیاز نداری میتونی از قسمت جزوه های سایت جزوه هر قسمتو ک میخوای بگیری.محتوای کتاب دقیقا همونه با ی تفاوت ک تستاش 94 و 95رو نداره .. منظورم جزوه های روی سایته
-
نوشتهشده در ۳ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۷:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اسیدو باز حتما تا قبل 20 ام تدریس کنین
-
سلام خسته نباشيد!
ببخشيد همايش جمعبندي پايه اقاي اقاجاني رو گفتيد ميذاريد، ديگه نميذاريد!؟ -
fatima.k28 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
من کتاب سوم استادو خریدم.خوبیش تو اینه ک تمام گروهای عاملی و واکنشارو تو ضمیمش داره و کلی تست دوپینگ.اگه بی اینا نیاز نداری میتونی از قسمت جزوه های سایت جزوه هر قسمتو ک میخوای بگیری.محتوای کتاب دقیقا همونه با ی تفاوت ک تستاش 94 و 95رو نداره .. منظورم جزوه های روی سایته
نوشتهشده در ۳ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهu3f تست های دوپینگش پاسخ هم داره؟
-
سلام بچه ها من شیمی صفر صفر بودم حالا امسال با مهندس آشنا شدم دارم تازه شیمی یاد میگیرم حالا تازه شیمی ۲ رو تمام کردم اینم نخواندم فقط فیلم ها را دیدم و جزوه نوشتم حالا شروع به جزوه نوشتن شیمی سال سوم شدم حالا تا این شیمی سوم به گمانم تا آخر اردی بهشت طول بکشه و دیگر وقت ندارم برای خواندن شیمی ۴ دل نمی خواد حذفش کنم ولی همینا شیمی ۲و ۳ فقط جزوه نوشتم که مسلط نیستم حالا یک سوال پیش آمده ام اگر این شیمی ۲ و ۳ بقیه وقت بذارم روی مسلط شدن روی همینا ؟
آیا میشه با این دو تا کتاب درصد خوبی بدست اورد؟ -
سلام بچه ها من شیمی صفر صفر بودم حالا امسال با مهندس آشنا شدم دارم تازه شیمی یاد میگیرم حالا تازه شیمی ۲ رو تمام کردم اینم نخواندم فقط فیلم ها را دیدم و جزوه نوشتم حالا شروع به جزوه نوشتن شیمی سال سوم شدم حالا تا این شیمی سوم به گمانم تا آخر اردی بهشت طول بکشه و دیگر وقت ندارم برای خواندن شیمی ۴ دل نمی خواد حذفش کنم ولی همینا شیمی ۲و ۳ فقط جزوه نوشتم که مسلط نیستم حالا یک سوال پیش آمده ام اگر این شیمی ۲ و ۳ بقیه وقت بذارم روی مسلط شدن روی همینا ؟
آیا میشه با این دو تا کتاب درصد خوبی بدست اورد؟نوشتهشده در ۳ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۲۰:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFarhad بودجه بندی این مباحث طبق کنکور 95 میشه 65 درصد اما ممکنه ترکیبی هم بوده باشه.
-
u3f تست های دوپینگش پاسخ هم داره؟
fatima.k28 ن فقط پاسخنامه کلیدی داره
-
نوشتهشده در ۴ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۵:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها سه فصل اول شیمی دوم تدریس شده؟؟
-
Šàřà در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
بچه ها سه فصل اول شیمی دوم تدریس شده؟؟
سلام فک کنم دوفصلش تدریس شده