تیزهوشانی ها کمک کنن
-
-
سلام. من تیزهوشان قبول شدم. ولی انقدر نظر شنیدم درمورد این مدارس که دارم میترکم
و این رو هم میدونم که خیلی به خودم بستگی داره
ولی لطفا بگید اگر ادم بره اونجا از زندگی و ارتباط با دوستان و اشنایان باید بزنه برا درس یا اینقدر ها هم نیست. خلاصه لطفا تجربه و نظرتون رو درمورد تیزهوشان بگید ممنون.رضا امیری نه این طوری نیس داداش
تو تو تیزهوشان هم ارتباطتو داری
و هم دوستای سالمی رو میتونی پیدا کنی گلم
تازه این ارتباط خیلی شیرین تر میشه وقتی که با دوستات میری بیرون و باعث افتخارشونه که یه دوست تیزهوشانی دارن -
ولی لطفا بگید اگر ادم بره اونجا از زندگی و ارتباط با دوستان و اشنایان باید بزنه برا درس یا اینقدر ها هم نیست. خلاصه لطفا تجربه و نظرتون رو درمورد تیزهوشان بگید ممنون.رضا امیری نه بابا کی میگه .این که رقابت میکنن خب هست ولی کلاس ما که بچه ها هم تفریح میکنن هم درس میخونن ولی یکی از تجربیامون فقط بچه هاش گرفتن درس میخونن کلاااا .همه جوره هست ولی تو سعی کن در کنار درست تفریحاتتم داشته باشی افراط و تفریط نکن تو کارا چون اگ فقط بچسبی به درس تا ی مدت کوتاه جواب میده آخراش که میرسی به کنکور خسسسته ایی
-
ولی لطفا بگید اگر ادم بره اونجا از زندگی و ارتباط با دوستان و اشنایان باید بزنه برا درس یا اینقدر ها هم نیست. خلاصه لطفا تجربه و نظرتون رو درمورد تیزهوشان بگید ممنون. -
ولی لطفا بگید اگر ادم بره اونجا از زندگی و ارتباط با دوستان و اشنایان باید بزنه برا درس یا اینقدر ها هم نیست. خلاصه لطفا تجربه و نظرتون رو درمورد تیزهوشان بگید ممنون.رضا امیری مونده به مدرسه
مال بعصيا خوبه بعصيا نه
بیشتر به همکلاسی هاتون توجه کنین تا معلما -
ولی لطفا بگید اگر ادم بره اونجا از زندگی و ارتباط با دوستان و اشنایان باید بزنه برا درس یا اینقدر ها هم نیست. خلاصه لطفا تجربه و نظرتون رو درمورد تیزهوشان بگید ممنون. -
بچه ها نون شب ندارن ایشون از عشق و حال و قبولی مدرسه خودشون میگن
چقدر بچه ای که حتی نمیتونن مدرسه برن
افسوس -
افسوسArian Mp 1 خوب نباید ببینم اگه میرم مدرسه داغون میشم یا نه؟
من فقط دلم میخواد ببینم که مدرسه تیزهوشان برای من مناسب هست یا نه؟ اگه به اشتباه برم این مدرسه شاید اینده خودم رو خراب کنم
الا یه فضایی در اختیار دانش اموزان گذاشته که بتونیم مشاوره از بقیه بگیریم
منم در این مورد از تجربه ی بچه هایی که تیزهوشان بودن یا اشناهاشون بودن خواستم کمک بگیرم که تصمیم درست بگیرم
فکر نمی کنم کار اشتباهی بوده باشه
وگرنه کسی من رو نمی شناسه که بخوام خودم رو نشون بدم که دو تیزهوشان قبول شدم. مگر اینکه یه کاربر با نام رضا امیری میشناسن
همچنین جست و جو برای اینکه کدوم مدرسه برای من خوبه نشانه ی بچگی نیست -
Arian Mp 1 خوب نباید ببینم اگه میرم مدرسه داغون میشم یا نه؟
من فقط دلم میخواد ببینم که مدرسه تیزهوشان برای من مناسب هست یا نه؟ اگه به اشتباه برم این مدرسه شاید اینده خودم رو خراب کنم
الا یه فضایی در اختیار دانش اموزان گذاشته که بتونیم مشاوره از بقیه بگیریم
منم در این مورد از تجربه ی بچه هایی که تیزهوشان بودن یا اشناهاشون بودن خواستم کمک بگیرم که تصمیم درست بگیرم
فکر نمی کنم کار اشتباهی بوده باشه
وگرنه کسی من رو نمی شناسه که بخوام خودم رو نشون بدم که دو تیزهوشان قبول شدم. مگر اینکه یه کاربر با نام رضا امیری میشناسن
همچنین جست و جو برای اینکه کدوم مدرسه برای من خوبه نشانه ی بچگی نیست -
اگه دیر از مامان بابا تونه پیشنهاد می کنم اصن نرید
-
و اگه فضای درس خوندن تو خونتون فراهم براتون بموند و بخونید
-
افسوسArian Mp 1 لااقل اسمتو عوض میکردی بعد میومدی از بچه هایی که نمیتوانند به مدرسه بروند و یکی که اومده میخواد واسه آیندش ببینه چی خوبه چی بد حرف بزنی
یه جوری میگی انگار چون یه عده نمیتونن بقیه هم نباید بتونن؟ دادا فک کردی فقط خودت توی این اجتماع به فکرشونی؟
اینقدر زود قضاوت نکن واسه خودت میگم -
Arian Mp 1 لااقل اسمتو عوض میکردی بعد میومدی از بچه هایی که نمیتوانند به مدرسه بروند و یکی که اومده میخواد واسه آیندش ببینه چی خوبه چی بد حرف بزنی
یه جوری میگی انگار چون یه عده نمیتونن بقیه هم نباید بتونن؟ دادا فک کردی فقط خودت توی این اجتماع به فکرشونی؟
اینقدر زود قضاوت نکن واسه خودت میگم