تیزهوشانی ها کمک کنن
-
بچه ها نون شب ندارن ایشون از عشق و حال و قبولی مدرسه خودشون میگن
چقدر بچه ای که حتی نمیتونن مدرسه برن
افسوسArian Mp 1 لااقل اسمتو عوض میکردی بعد میومدی از بچه هایی که نمیتوانند به مدرسه بروند و یکی که اومده میخواد واسه آیندش ببینه چی خوبه چی بد حرف بزنی
یه جوری میگی انگار چون یه عده نمیتونن بقیه هم نباید بتونن؟ دادا فک کردی فقط خودت توی این اجتماع به فکرشونی؟
اینقدر زود قضاوت نکن واسه خودت میگم -
Arian Mp 1 لااقل اسمتو عوض میکردی بعد میومدی از بچه هایی که نمیتوانند به مدرسه بروند و یکی که اومده میخواد واسه آیندش ببینه چی خوبه چی بد حرف بزنی
یه جوری میگی انگار چون یه عده نمیتونن بقیه هم نباید بتونن؟ دادا فک کردی فقط خودت توی این اجتماع به فکرشونی؟
اینقدر زود قضاوت نکن واسه خودت میگم -
سلام. من تیزهوشان قبول شدم. ولی انقدر نظر شنیدم درمورد این مدارس که دارم میترکم:face_with_head-bandage:
و این رو هم میدونم که خیلی به خودم بستگی داره
ولی لطفا بگید اگر ادم بره اونجا از زندگی و ارتباط با دوستان و اشنایان باید بزنه برا درس یا اینقدر ها هم نیست. خلاصه لطفا تجربه و نظرتون رو درمورد تیزهوشان بگید ممنون.رضا امیری بستگی داره به مدرسه حتی به کلاس ها هم بستگی داره
من که دهم وارد تیزهوشان شدم افتادم توی کلاسی که هیچ چیزی جز درس خوندن سرشون نمی شد تازه درست حسابی بلد نبودن با آدما ارتباط بگیرن🤦♀️ واقعا دهم تحت فشار بودم چون من خیلی بازیگوش بودم
یازدهم کلاسمو عوض کردم با اینکه بچه ها خیلی درسخون تر از قبلیا بودن حتی شانس رتبه تک رقمی دو رقمی کنکور امسالن ولی واقعا از هفت صب تا ۲ بعدازظهر فقط می خندیدیم بیشتر از همه مدارس کشور کلاسارو میپیچوندیم بیشتر از همه مدارس کشور با معلما تا حد وحشتناک شوخی میکردیم
در مورد سطح درسی هم که شما که توی آزمون قبول شدید قطعا هوش و استعدادشو دارید پس به نظرم از دست ندید این فرصت رو
درکل موفق باشید 🌹 -
@Z-H-Z
واقعا متاسفمافسوس بر این طرز فکر
-
سلام. من تیزهوشان قبول شدم. ولی انقدر نظر شنیدم درمورد این مدارس که دارم میترکم:face_with_head-bandage:
ولی لطفا بگید اگر ادم بره اونجا از زندگی و ارتباط با دوستان و اشنایان باید بزنه برا درس یا اینقدر ها هم نیست. خلاصه لطفا تجربه و نظرتون رو درمورد تیزهوشان بگید ممنون.رضا امیری در تیزهوشانی ها کمک کنن گفته است:
ولی لطفا بگید اگر ادم بره اونجا از زندگی و ارتباط با دوستان و اشنایان باید بزنه برا درس یا اینقدر ها هم نیست. خلاصه لطفا تجربه و نظرتون رو درمورد تیزهوشان بگید ممنون.من خودمم از تیزهوشان قبول شدم و دهم رو تو تیزهوشان خوندم.و هم معدلم عالی بود و هم تو آزمون های آزمایشی هم درصدم خوب بود ولی سخت نبود یعنی خیلی سختی نکشیدم .حتما برین.و اصلا هم به حرف اونا یی که می گن سخته اهمیت نده.
فرصت رو از دست نده -
رضا امیری
منظورم شما نبود
کلی گفتم
موفق باشید
یا علیArian Mp 1 و همچنین شما هم
-
Arian Mp 1 و همچنین شما هم
-
رضا امیری
؟؟؟Arian Mp 1 که گفتی موفق باشید
گفتم شما هم -
این پست پاک شده!
-
ولی لطفا بگید اگر ادم بره اونجا از زندگی و ارتباط با دوستان و اشنایان باید بزنه برا درس یا اینقدر ها هم نیست. خلاصه لطفا تجربه و نظرتون رو درمورد تیزهوشان بگید ممنون.