Screenshot_2025-01-08-19-02-33-447_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2025-01-08-19-01-45-484_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
شرمنده وقت شما رو میگیرم یه سوال داشتم اینکه تو سوال 93گفت جهت بردار نیروها رو گفته کوچکتر از صفر از کجا این میگه میشه بهم بگید من متوجه نمیشم منظور از اینکه گفته q1q3کوچکتر از صفر چیه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
![1000024703.jpg](ابعاد عکس خیلی بزرگ است)
سلام مجدد. من یک قسمت این تست رو متوجه نمیشم. وقتی دو تا کره ۰/۷۵ میلی ثانیه طول میکشه تا در اثر تماس، بارهای الکتریکی یکسانی پیدا کنن، پس برای محاسبه جریان عبوری در بازه زمانی گفته شده نباید فرض کنیم کره ها همون اول کار همپتانسیل شدن. چون باید ۰/۷۵ میلی ثانیه زمان بگذره تا این اتفاق بیوفته.
اما پاسخنامه اولین کاری که کرده بارها رو بعد از تماس بدست آورده.
Screenshot_2024-12-25-21-41-06-756_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-12-25-21-41-56-559_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر
ببخشید تو سوال 86 اشتباه محاسبه نشده نیرو من فقط تو جواب مشکل دارم خط آخر اگر امکانش هست بهم بگید
@تجربیا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_20241208_111612.jpg
سلام. لطفا این تست رو توضیح بدید. با توجه به فرمول V=E×d∆ چون طول پاره خط ها برابر هست پس عامل d در این سوال در نظرگرفته نمیشه. پس : E=∆V. به طور کلی نتیجه گیری هایی که کردم:
SAVE_20241208_154045.jpg
ولی تست رو نمیتونم حل کنم. یعنی از لحاظ اینکه پارامتر داده و مقدار میخواد به مشکل برخورد میکنم.
IMG_20241205_175226.jpg
سلام. لطفا این نمودار رو برام تحلیل کنید. جدا از عدد بازی های مسئله، چجوری امکان داره ظرفیت دو سر خازن با تغییرات پتانسیل تغییر کنه؟ مگه ظرفیت خازن به ساختارش بستگی نداره؟ بعد زمانی که پتانسیل دو سر خازن تغییر میکنه باید بار ذخیره شده روی صفحات هم تغییر کنه در صورتی که در این نمودار همچین اتفاقی نیوفتاده.
@یازدهم
@دوازدهم
@دانش-آموزان-آلاء
-
این پست پاک شده!
-
سلام دوستان امواج الکترو مغناطیس تنها سه جلسه است ؟
-
seyed hossein78
سوال منم همینه
الکترمغناطیس فقط3جلسه س؟
@ادمین -
@دانش-آموزان-آلاء
@ادمین
الکترومغناطیس فقط همون 3جلسه س؟ -
همشو تو این سه جلسه گفتن دیگه چیزی نمونده!!!!!!!!!!!
-
این پست پاک شده!
-
سلام بچه ها یک سری مباحث راحت به غیر از دوفصل آخر پیش ۱ و پیش ۲ اینا رو می خوام بخونم ولی چند مباحث راحت که استاد درس دادن که سر جمع ۶تا۷ تست داشته باشه باتشکر
-
داداش من اسون تریم مباحث پیش دو است که شما میخواین حذف کنید و واقعا پیش دو رو بخونید حداقل 15درصد رو زدید
-
داداش فرهاد بازم هرجور صلاح میدونی ولی بنظر من تو این وقت کم فقط پیشش دو و ترمودینامیک و القا و الکترو الققا و فشار بخوون کافیه
-
واقعا ممنونم از همه ی عوامل اجرایی..بخصوص استاد طلوعی ...واقعا همه ی تستا رو با ایشون ب راحتی حل میکنم..بخصوص حرکت و کل امواج دینامیک هم ک جای خود داره..فقط جاری و پایه زودتر تموم شه تا فیزیک امسالو اول با کمک خدا دوم با یاری این مجموعه بترکونیم..
-
سلام
پیش دو که راحتن بچه ها تقریبا میتونیم خودمون بخونیمش چون زیادم دردسر ندارن مسائلش
استاد هر جور صلاح میدونید ولی گرماااااا مساعل تعادلش خیلی وقت گیره کاش اونو تدریس کنین قبل این ازمون قلمچی ممنووووووون استاد و کل مجموعه ی بی نظیر آلا خیییییلی خوبیییییین خیلی -
بچه ها یه سوال داشتم فیلم جلسه 102 فیزیک دقیقه 31:45 استاد فرمول نیم سایه رو گفتن که می خواستم بدونم درست هست یا نه چون استاد درصورت pودر مخرج dرو قرار دادن که در کتاب خیلی سبز برعکسه کدوم درسته ؟؟؟