سلام.امیدوارم برقرار باشین
خب من از کتابخونه شهرمون کتابای مختلفی برای یه درس گرفتم مثلا شیمی یازدهم علاوه بر 2 جلدی مبتکران خودم از کتابخونه نشر الگو+خیلی سبز+میکرو+جزوه کلاسی که تابستون رفتم+جزوه دبیرم و دارم..خب من الان که برای مثال معلمم تا صفحه 8 شیمی رو تدریس کرده از دوجلدی تستای اون مطلبو زدم و مسلط شدم روی اون بخش از درس میتونم برم از یه منبع دیگه که بالا نام بردم تست های دیگه ای بزنم یا باید کل تستای شیمی یازدهم و از دوجلدی تموم کردم تابستون از یه منبع دیگه بزنم؟..بعد من نمیدونم اولیتم توی خوندن درسنامه چی باشه ...میشه یه راهنمایی بکنین
.
.
.
.پ.ن:این فقط یه مثال بود و من برای بقیه دروسم هم چند تا منبع دارم
@ریاضیا @تجربیا @دانشجویان-درس-خون @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @دوازدهم
هاعیی
چخبر خوبین خوشین سلامتین؟
دو تا سوال
سوال ۱:
بچه ها برای درس های
زیست
فیزیک
شیمی
ریاضی
هر کدوم نردبام خوبه یا IQ؟
و اگه منبع بهتری نسبت به نردبام و IQ هم هست برای این درسا بگین.
سوال ۲:
برای درس ریاضی اگه یکی خیلی ضعیف باشه و حوصله دیدن فیلم هم تداشته باشه، کدوم درسنامه برای یادگیری خوبه؟
@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
من تو طول تابستون دارم دهم رو تست میزنم و کتابای خیلی سبزی که استفاده میکنم بنظرم زیاد بدردم نمیخورن . بنظرتون با همینا پیش برم یا کتاب تستای بهتری بخرم؟ حس میکنم تستاشون بیشتر اموزشین تا در سطح کار کردن برای کنکور
(برای شیمی هندسه فیزیک کتاب تست های خیلی سبز استفاده میکنم. برای ریاضی پاورتست مهر و ماه که از اون راضیم البته)
سلام بچه ها
یه سری کتاب نسبتا تمیز از زمان کنکور خودم مونده. نمیدونم چقدر کتابا تغییر کرده ولی اگر به کار کسی میومد بهم پیام بده.
کتابای کنکور ۹۹:
فصل آزمون شیمی جامع خیلی سبز ۹۸
عربی جامع ایادفیلی نشرالگو چاپ ۹۸
کنکوریوم ریاضی مهر و ماه ۹۸
دین و زندگی رضایی بقا میکروطلایی جامع گاج ۹۸
قرابت معنایی جامع عبدالمحمدی نشرالگو ۹۸
گام به گام دوازدهم ۹۷
کتابای یازدهم :
شیمی ۲ خیلی سبز ۹۷
حسابان ۱ خیلی سبز ۹۷
آمار و احتمال خیلی سبز ۹۷
فیزیک ۲ خیلی سبز ۹۷
ریاضیات پایه آبی قلمچی با پاسخنامه ۹۷
سلام ❤️
دوستان راجب این دوره ها هیچگونه اطلاعاتی ندارم از طرفی تقریبا تمام دروسو با تست زیاد بستم و آمادگی شرکت توی دوره هارو دارم هرکدومتون درمورد هرکدومش اطلاعاتی دارید لطفا کامل توضیح بدید و اگه پیشنهادیم دارید خوشحال میشم بگید ... اگه فیلمی چیزی هست که خود موسسات راهنمایی کردن و توضیح دادن اونم بفرستید ک عالی میشه خلاصه این تاپیک این روزا بدرد همه میخوره سعی کنید کامل باشه اطلاعاتش
برای ریاضی :
تست طلایی جریانش چیه ؟ از کی شروع میشه و چند جلسه پیش میره و چ میکنن اصلا
فرقش با نکته تست چیه ؟
دوره فینیتو بدرد من میخوره یا دو دوره قبل ؟
برای شیمی چ پیشنهادی هست ؟
برای زیست چطور ؟
همچنین برای فیزیک 💚
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@تجربیا
تحلیل کتب کمک آموزشی
-
Mohammad Javad Mo Ja کدوم بهتره ؟
-
Fatima jafari در تحلیل کتب کمک آموزشی گفته است:
یعنی چی کدوم بهتره
هر کسی مطابق با کنکور خودش میخره -
Fatima jafari در تحلیل کتب کمک آموزشی گفته است:
کتاب سه بعدی درسنامه کاملی داره اما کتاب نسل جدید درسنامه درختی و خلاصه و کمی تست بیشتری داره من خودم از اونجا که دهم را با استاد موقاری تا هفته بعد میبندم دیگه نیازی به درسنامه حس نمیکنم و کتاب نسل جدید رو برا مرور و تست گرفتم
-
Mohammad Javad Mo Ja بالایی برای1400
پایینی برای1401
سه بعدی رو به صورت کلی نوشتم -
Mohammad Javad Mo Ja این اولین کتاب نسل جدیده که فقط برای 1400 هست
قبل از این سه بعدی بود
خاطرنشان میکنم هر دو درسنامه کاملی دارن اما تمام کتاب های نشر الگو تست محور هستن
احتمالا باید بعد از این منتظر نسل جدید بجا سه بعدی باشیم -
Drfariborz
سلام وقت بخیر من برای ادبیات یکی از اساتید به نام بهم گفتن که بهترین کتاب های کنکور برای فارسی
یکی کتاب های هفت خان
یکی هم کتاب ادبیات موضوعی
دوتاشون در یه سطحن -
Fatemeh Babazadeh کتابای هفت خان واقعا کتابای خوبین :))
-
saba zarei
اره منم دارم راضیم :)) -
کتاب زیست خیلی سبز پایه دهم
1-کتابیه که میشه گفت هم تست هم درسنامه رو پوشش داده(یه مقداره درسنامه محورتره)
2-درسنامه کامل و جامعی داره که با 10-11 هم ترکیب شده و طبق نظرات دوستان ممکنه برای بچه های دهم یه مقدار فهمش سخت باشه
3-در کل1493 تست داره که تعداد نسبتا خوبیه
4-اگر میخواید از پایه شروع کنید و پایه خیلی قوی ندارین کتابیه که خیلی کمکتون میکنه
5-تستای منتخب کنکور و قلم چی رو داره که شما رو با تیپ تستای مختلف آشنا میکنه
6-تو بعضی مطالب با کتاب مغایرت داره که متاسفانه یا خوشبختانه چیزی که خیلی سبز گفته درسته اما ملاک ما برای کنکور کتابه
7-پاسخنامه خیلی کاملی داره که به شما تو نکته برداری خیلی کمک میکنه
این کتاب برای کنکوریای 1401
این کتاب برای کنکوریا 1400
پ ن:من خودم از این کتاب استفاده نکردم چون کلا اوکی نبودم باهاش یه نکته دیگه اینه که چون مطالب زیادی رو پوشش میده فونت خیلی ریزی داره که ممکنه چشم رو خسته کنه دلیل کنار نیومدن منم همین بود
موفق باشید -
کتاب زیست میکرو طبقه بندی پایه دهم
1-کتابیه که بین درسنامه و تستاش تعادل وجود داره
2-درسنامه کامل و جامع داره که هم نکات ترکیبی رو گفته هم نکات غیر ترکیبی رو
3-یک سری بخش های خارج از کتاب تو درسنامه وجود داره که با کادر مشخص شده (برای مطالعه)
4-تمام درسنامه و تستاش بر مبنای کتابه حتی اگر کتاب اشتباه گفته باشه
5-در مجموع1665 تست داره که تعداد خیلی خوبیه
6-تستای منتخب هر فصل با رنگ آبی مشخص شده که اگر برای همه تست ها وقت نداشتین میتونین فقط اونارو بزنین
7-پاسخنامه خیلی کامل و مفصلی داره که به شما تو یادگیری خیلی کمک میکنه
8-تو پاسخنامه تستا بر اساس درجه سختی با سه رنگ مشخص شده
9-فونت نسبتا ریزی داره ولی دیزاین صفحاتش قشنگه
پ ن :چیزی که میگم نظر شخصی منه به نظرم این کتاب نسبت به دو کتابه دیگه که بررسی شد یه مقدار سطح پایین تری داره چون من برای یک مبحث هم نشر و زدم هم خیلی سبز و هم این کتابو ولی در کل یه منبع غنی برای درس زیست شناسی بشمار میره
موفق باشید -
Drfariborz فارغ التحصیلان آلاء دانش آموزان آلاءreplied to saba zarei on آخرین ویرایش توسط Drfariborz انجام شده
saba zarei در تحلیل کتب کمک آموزشی گفته است:
کتاب زیست میکرو طبقه بندی پایه دهم
1-کتابیه که بین درسنامه و تستاش تعادل وجود داره
2-درسنامه کامل و جامع داره که هم نکات ترکیبی رو گفته هم نکات غیر ترکیبی رو
3-یک سری بخش های خارج از کتاب تو درسنامه وجود داره که با کادر مشخص شده (برای مطالعه)
4-تمام درسنامه و تستاش بر مبنای کتابه حتی اگر کتاب اشتباه گفته باشه
5-در مجموع1665 تست داره که تعداد خیلی خوبیه
6-تستای منتخب هر فصل با رنگ آبی مشخص شده که اگر برای همه تست ها وقت نداشتین میتونین فقط اونارو بزنین
7-پاسخنامه خیلی کامل و مفصلی داره که به شما تو یادگیری خیلی کمک میکنه
8-تو پاسخنامه تستا بر اساس درجه سختی با سه رنگ مشخص شده
9-فونت نسبتا ریزی داره ولی دیزاین صفحاتش قشنگه
پ ن :چیزی که میگم نظر شخصی منه به نظرم این کتاب نسبت به دو کتابه دیگه که بررسی شد یه مقدار سطح پایین تری داره چون من برای یک مبحث هم نشر و زدم هم خیلی سبز و هم این کتابو ولی در کل یه منبع غنی برای درس زیست شناسی بشمار میره
موفق باشیدسلام
یه سوال
یه کتاب دیگه هم گاج داره که درسنامه زیست هست و مولفش همین مولف میکرو هست
از اون کتاب اگر اطلاع دارین بفرمایید که ایا برای اموزش مناسب هست؟منظورم از نظر استخراج نکات متن و شکل ها و ارائه نکات ترکیبی هست. -
Drfariborz سلام دوست عزیز
تا جایی که من میدونم کتابی که فقط درسنامه باشه این کتابه
صرفا برای کسایی که فقط درسنامه میخوان یا احتیاج به یه منبع آموزشی دارن
درسنامش با دهم و یازدهم میکرو هیچ تفاوتی نداره -
Drfariborz فارغ التحصیلان آلاء دانش آموزان آلاءreplied to saba zarei on آخرین ویرایش توسط انجام شده
saba zarei در تحلیل کتب کمک آموزشی گفته است:
Drfariborz سلام دوست عزیز
تا جایی که من میدونم کتابی که فقط درسنامه باشه این کتابه
صرفا برای کسایی که فقط درسنامه میخوان یا احتیاج به یه منبع آموزشی دارن
درسنامش با دهم و یازدهم میکرو هیچ تفاوتی نداره -
-
سلام
از کدوم منبع برای شیمی استفاده می کنید؟چه مزایا و چه معایبی داره؟ -
سسلام عزیزه دل saba zarei
%(#ff0000)[تحلیل کتب ریاضی]
امیدوارم مفید باشه
موفق باشیم
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@دوازدهم -
Drfariborz سلام...من برای هر3سال مبتکران داشتم به نظرم کتاب مبتکران برای کسی که به شیمی علاقه داره فوق العاده هستش تیپ تستای متفاوت رو پوشش داده و از نظر سطح علمی بالاست و جمله های طنز جالبی هم تو این کتاب دیده میشه که باعث میشه خشکی این درس رو کمتر کنه اما اما کتاب سنگینی هست درسنامه های طولانی داره و تست هایی بعضا پیچیده و کسی که این کتاب رو میخره واقعا باید براش وقت بذاره و کامل اون رو بخونه ...از طرفی هم من سر جلسه کنکور متوجه شدم که از هیچکدوم از تستای سخت این کتاب نباید گذر میکردم چون اون لحظه ای که داشتم شیمی رو میزدم احساس کردم همون تست هایی که کنارش علامت زدم و نوشتم ولش کن اینا تو کنکور نمیاد همونا اومده...در کل برای کسی که درصد بالایی تو شیمی مد نظرش هست کتاب خوبیه.......من کتاب نشر الگو رو هم یکبار قرض گرفتم و فقط تستهاش رو زدم به نظرم خیلی کتاب سبکیه و تست ساده زیاد داره
-
maryam111 در تحلیل کتب کمک آموزشی گفته است:
Drfariborz سلام...من برای هر3سال مبتکران داشتم به نظرم کتاب مبتکران برای کسی که به شیمی علاقه داره فوق العاده هستش تیپ تستای متفاوت رو پوشش داده و از نظر سطح علمی بالاست و جمله های طنز جالبی هم تو این کتاب دیده میشه که باعث میشه خشکی این درس رو کمتر کنه اما اما کتاب سنگینی هست درسنامه های طولانی داره و تست هایی بعضا پیچیده و کسی که این کتاب رو میخره واقعا باید براش وقت بذاره و کامل اون رو بخونه ...از طرفی هم من سر جلسه کنکور متوجه شدم که از هیچکدوم از تستای سخت این کتاب نباید گذر میکردم چون اون لحظه ای که داشتم شیمی رو میزدم احساس کردم همون تست هایی که کنارش علامت زدم و نوشتم ولش کن اینا تو کنکور نمیاد همونا اومده...در کل برای کسی که درصد بالایی تو شیمی مد نظرش هست کتاب خوبیه.......من کتاب نشر الگو رو هم یکبار قرض گرفتم و فقط تستهاش رو زدم به نظرم خیلی کتاب سبکیه و تست ساده زیاد داره
درود و ممنون
-
saba zarei سلام کتاب های عربی رو بررسی کنین