Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. انتخاب منابع
  4. تحلیل کتب کمک آموزشی
ماز
E
سلام. آزمون های سالیانه ماز برای شیمی و زیست رو از کجا میشه دانلود کرد؟ @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
انتخاب منابع
ریاضی و شیمی و فیزیک
Ramos9248R
سلام دوستان کتاب خوب برا امتحانات نهایی درس های محاسباتی چی پیشنهاد میدین؟ فرمول بیست یا ماجرای بیست؟ @تجربیا @ریاضیا @Aqua @_-Reza-_
انتخاب منابع
انتخاب منابع
JaanaJ
سلام . خواستم بدونم که از چه کتاب تستایی استفاده می‌کنید؟ کدوم موسسه هارو میرید ؟ واسه دروس تخصصی با کدوم دبیر پیش میرید ؟ لطفا هر چی که استفاده کردید رو بگید .
انتخاب منابع
نردبام جامع یا تک درس؟
فرازف
باسلام وقت بخیر بنده دانش آموز پایه یازدهم ریاضی هستم سال دهم را در تابستان سال قبل با کتاب نردبام ریاضی و نردبام فیزیک دوره کرده ام و سال قبل(دهم) و امسال (یازدهم)همگام با تدریس معلم تست زده ام امسال به نظر شما برای دوره درس های یازدهم در تابستان،کتاب نردبام حسابان یازدهم بگیرم یا نردبام جامع؟ لطفا راهنمایی کنید
انتخاب منابع
ماجرای بیست خیلی سبز یا فرمول بیست گاج؟
Ramos9248R
سلام بچه ها امیدوارم که این روزا رو به بهترین نحو بگذرونید من میخوام واسه درس های عمومی دوازدهم کتاب کمک درسی بگیرم و بین فرمول بیست و ماجرای بیست دو دل هستم شما کدوم یک از این کتاب ها رو پیشنهاد میدین؟ @ریاضیا @تجربیا @دوازدهم
انتخاب منابع
استاد کازرانیان یا داداشی یا یاری
elham malekiE
من خودم تعریف استاد کازرانیان رو خیلی شنیدم ولی نمی دونم برای حل راحت تست های کنکور سراسری صفر تا صد کدوم استاد بهتره؟؟
انتخاب منابع
پک کامل راه ابریشم آلا (404)
D
پک کامل راه ابریشم آلا (۴۰۴) با کمترین قیمت
انتخاب منابع
کتاب تست حفظیات
mr.vinyzoM
سلام بچه ها دنبال یک کتاب تست که فقط از حفظیات شیمی باشه میگردم .کتابی که هیچ مسئله ای نداشته باشه ...میشناسین؟؟ @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
انتخاب منابع
استاد لکستانی
F
سلام ببخشید من فقط با توضیحات ایشون ریاضی رو میفهمم و از حرفای دبیرمون هیچی نمیفهمم. دوره چرا کامل نیست؟ تورق گفتن ضبط میکنند ندیدم ولی. حالشون خوبه؟واقعا استاد عالی هستن نیاز دارم به تدریشون
انتخاب منابع
حسابان ۱
I
بچه ها کسی تاحالا با بهرام جلالی برای حسابان یازدهم کلاس داشته؟
انتخاب منابع
دوره برای دهم
2
سلام من میخاهم از همین سال دهم برای کنکور بخونم که جای خوب قبول شم بنظرتون چه دوره ای رو خریداری کنم برای سال دهم؟
انتخاب منابع
دوره برای سال دهم
2
سلام من میخاهم از همین سال دهم برای کنکور بخونم بنظرتون چه دوره ای رو خریداری کنم ؟(رشته ریاضی)
انتخاب منابع
کتاب های درسی دوازدهم
لیلی_ل
سلام وقتتون بخیر باشه یکی از آشنا هامون انسانی بوده و امسال تغییر رشته داده و میخواهد کنکور تجربی بده از کسانی که اینجا کنکور دادن‌ و فارغ التحصیل ۴۰۲ یا ۴۰۳ هستن کسی هست که کتاب های درسی دوازدهم رو داشته باشد و لطف کنه بهش بده؟ اگه کسی هست لطفا بهم بگین ممنون 🪷
انتخاب منابع
منابع
1
سلام دوستان میخواستم بپرسم با فیلم های رایگان آلا میشه در نهایی و کنکور نتیجه گرفت؟
انتخاب منابع
منبع دوم
HakoH
سلام.امیدوارم برقرار باشین خب من از کتابخونه شهرمون کتابای مختلفی برای یه درس گرفتم مثلا شیمی یازدهم علاوه بر 2 جلدی مبتکران خودم از کتابخونه نشر الگو+خیلی سبز+میکرو+جزوه کلاسی که تابستون رفتم+جزوه دبیرم و دارم..خب من الان که برای مثال معلمم تا صفحه 8 شیمی رو تدریس کرده از دوجلدی تستای اون مطلبو زدم و مسلط شدم روی اون بخش از درس میتونم برم از یه منبع دیگه که بالا نام بردم تست های دیگه ای بزنم یا باید کل تستای شیمی یازدهم و از دوجلدی تموم کردم تابستون از یه منبع دیگه بزنم؟..بعد من نمیدونم اولیتم توی خوندن درسنامه چی باشه ...میشه یه راهنمایی بکنین . . . .پ.ن:این فقط یه مثال بود و من برای بقیه دروسم هم چند تا منبع دارم @ریاضیا @تجربیا @دانشجویان-درس-خون @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @دوازدهم
انتخاب منابع
کتاب تست
HakoH
سلاممم من یه دنبال یه منبع خوب با درسنامه بهتر برای امار و احتمال میگردم...اصلا هرچی کتاب تست پیشنهادی برای رشته ریاضی دارید میشه بیگید ...یا ویدیو که میتونه کمک کننده باشه بهم ممنون میشم @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @یازدهم
انتخاب منابع
نردبون یا IQ ؟!
Michael VeyM
هاعیی چخبر خوبین خوشین سلامتین؟ دو تا سوال سوال ۱: بچه ها برای درس های زیست فیزیک شیمی ریاضی هر کدوم نردبام خوبه یا IQ؟ و اگه منبع بهتری نسبت به نردبام و IQ هم هست برای این درسا بگین. سوال ۲: برای درس ریاضی اگه یکی خیلی ضعیف باشه و حوصله دیدن فیلم هم تداشته باشه، کدوم درسنامه برای یادگیری خوبه؟ @دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
انتخاب منابع
پلنر
PARIZAHRAP
سلام دوستان خداقوت.. لطف کنین اگه برگه برنامه ریزی/ روزانه /هفتگی یا ماهانه دارین اینجا آپلود کنین ممنون...
انتخاب منابع
از این منبع ها نتیجه گرفتید؟
I
من تو طول تابستون دارم دهم رو تست میزنم و کتابای خیلی سبزی که استفاده میکنم بنظرم زیاد بدردم نمیخورن . بنظرتون با همینا پیش برم یا کتاب تستای بهتری بخرم؟ حس میکنم تستاشون بیشتر اموزشین تا در سطح کار کردن برای کنکور (برای شیمی هندسه فیزیک کتاب تست های خیلی سبز استفاده میکنم. برای ریاضی پاورتست مهر و ماه که از اون راضیم البته)
انتخاب منابع
دبیر فیزیک
Sahar Arsalan MoghadamS
کلاس یازدهمم، واسه دبیر فیزیک بین شجاعی و رحمانی موندم... به نظرتون کدومش بهتره
انتخاب منابع

تحلیل کتب کمک آموزشی

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده انتخاب منابع
363 دیدگاه‌ها 33 کاربران 3.9k بازدیدها
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • M Mohammad Javad Mo Ja

saba zarei در تحلیل کتب کمک آموزشی گفته است:

خب دوستان بریم که داشته باشیم اولین تحلیل رسمی رو😁
    از کتابای دهم شروع میکنیم و میریم جلو 🤗 :
    کتاب زیست نشر الگو پایه دهم (سه بعدی)
    1-این کتاب بیشتر تست محوره
    2-نسبت به کتابای دیگه درسنامه جمع و جورتری داره ولی به طور کامل پوشش میده مطالبو
    3-طبق گفته مولف و همچنین تجربه خودم ( 🙂 ) تو درسنامه نکته خارج کتاب نیست و بر اساس متن کتابه
    4-در مجموع 1902 تست داره که تعداد قابل قبولیه
    5-یه نکته قابل توجه اینه که انتهای هر فصل تستای منتخب قلم چی و گزینه دو و کنکورهای اخیر که مربوط به اون فصله آورده شده
    6-از تو پاسخنامه نکته های ترکیبی جالبی در میاد که میتونه خیلی کمک کننده باشه
    7-تستا تو سه سطح دسته بندی شدن A-B-Cکه میشه سخت متوسط راحت
    8-مشکلی که میشه بهش اشاره کرد اینه که گاها تو بعضی مطالب غلط پیدا میکی که بنظرم قابل چشم پوشیه چون فکر میکنم تو چاپ جدید اشکالات به مرور کمتر میشن ☺ 😇
    9-2-2020 7-36-25 PM.png
    9-2-2020 7-39-31 PM.png
    موفق باشید💫 🌸

فقط کتاب سه بعدی (عکس پایینی) با کتاب نسل جدید ( عکس بالایی) با هم فرق دارن

Fatima jafariF آفلاین
    Fatima jafariF آفلاین
    Fatima jafari
    تجربی
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

Mohammad Javad Mo Ja کدوم بهتره ؟🤔

H_RH M 2 پاسخ آخرین پاسخ
    1
    • Fatima jafariF Fatima jafari

H_RH آفلاین
      H_RH آفلاین
      H_R
      فارغ التحصیلان آلاء

Fatima jafari در تحلیل کتب کمک آموزشی گفته است:

یعنی چی کدوم بهتره😳
      هر کسی مطابق با کنکور خودش میخره

از خود عالمی بخوا و از عالمی هیچ مخواه.. 💫

1 پاسخ آخرین پاسخ
      1
      • Fatima jafariF Fatima jafari

M آفلاین
        M آفلاین
        Mohammad Javad Mo Ja
        دوازدهم

کتاب سه بعدی درسنامه کاملی داره اما کتاب نسل جدید درسنامه درختی و خلاصه و کمی تست بیشتری داره من خودم از اونجا که دهم را با استاد موقاری تا هفته بعد میبندم دیگه نیازی به درسنامه حس نمیکنم و کتاب نسل جدید رو برا مرور و تست گرفتم

S 1 پاسخ آخرین پاسخ
        1
        • M Mohammad Javad Mo Ja

خب دوستان بریم که داشته باشیم اولین تحلیل رسمی رو😁
          از کتابای دهم شروع میکنیم و میریم جلو 🤗 :
          کتاب زیست نشر الگو پایه دهم (سه بعدی)
          1-این کتاب بیشتر تست محوره
          2-نسبت به کتابای دیگه درسنامه جمع و جورتری داره ولی به طور کامل پوشش میده مطالبو
          3-طبق گفته مولف و همچنین تجربه خودم ( 🙂 ) تو درسنامه نکته خارج کتاب نیست و بر اساس متن کتابه
          4-در مجموع 1902 تست داره که تعداد قابل قبولیه
          5-یه نکته قابل توجه اینه که انتهای هر فصل تستای منتخب قلم چی و گزینه دو و کنکورهای اخیر که مربوط به اون فصله آورده شده
          6-از تو پاسخنامه نکته های ترکیبی جالبی در میاد که میتونه خیلی کمک کننده باشه
          7-تستا تو سه سطح دسته بندی شدن A-B-Cکه میشه سخت متوسط راحت
          8-مشکلی که میشه بهش اشاره کرد اینه که گاها تو بعضی مطالب غلط پیدا میکی که بنظرم قابل چشم پوشیه چون فکر میکنم تو چاپ جدید اشکالات به مرور کمتر میشن ☺ 😇
          9-2-2020 7-36-25 PM.png
          9-2-2020 7-39-31 PM.png
          موفق باشید💫 🌸

فقط کتاب سه بعدی (عکس پایینی) با کتاب نسل جدید ( عکس بالایی) با هم فرق دارن

S آفلاین
          S آفلاین
          saba zarei
          تجربی دانش آموزان آلاء

Mohammad Javad Mo Ja بالایی برای1400
          پایینی برای1401
          سه بعدی رو به صورت کلی نوشتم 🙂

1 پاسخ آخرین پاسخ
          1
          • M Mohammad Javad Mo Ja

کتاب سه بعدی درسنامه کاملی داره اما کتاب نسل جدید درسنامه درختی و خلاصه و کمی تست بیشتری داره من خودم از اونجا که دهم را با استاد موقاری تا هفته بعد میبندم دیگه نیازی به درسنامه حس نمیکنم و کتاب نسل جدید رو برا مرور و تست گرفتم

S آفلاین
            S آفلاین
            saba zarei
            تجربی دانش آموزان آلاء

Mohammad Javad Mo Ja این اولین کتاب نسل جدیده که فقط برای 1400 هست
            قبل از این سه بعدی بود
            خاطرنشان میکنم هر دو درسنامه کاملی دارن اما تمام کتاب های نشر الگو تست محور هستن
            احتمالا باید بعد از این منتظر نسل جدید بجا سه بعدی باشیم☺

1 پاسخ آخرین پاسخ
            2
            • DrfariborzD Drfariborz

متن جایگزین
              سلام
              لطفا راهنمایی کنین که کدوم کتاب بهتره؟
              یا اینکه مزیت های هر کتاب چیه؟

F آفلاین
              F آفلاین
              Fatemeh Babazadeh

Drfariborz
              سلام وقت بخیر من برای ادبیات یکی از اساتید به نام بهم گفتن که بهترین کتاب های کنکور برای فارسی
              یکی کتاب های هفت خان
              یکی هم کتاب ادبیات موضوعی
              دوتاشون در یه سطحن

این شور که در سر است ما را / وقتی برود که سر نباشد

S 1 پاسخ آخرین پاسخ
              2
              • F Fatemeh Babazadeh

Drfariborz
                سلام وقت بخیر من برای ادبیات یکی از اساتید به نام بهم گفتن که بهترین کتاب های کنکور برای فارسی
                یکی کتاب های هفت خان
                یکی هم کتاب ادبیات موضوعی
                دوتاشون در یه سطحن

S آفلاین
                S آفلاین
                saba zarei
                تجربی دانش آموزان آلاء

Fatemeh Babazadeh کتابای هفت خان واقعا کتابای خوبین :))

F 1 پاسخ آخرین پاسخ
                1
                • S saba zarei

Fatemeh Babazadeh کتابای هفت خان واقعا کتابای خوبین :))

F آفلاین
                  F آفلاین
                  Fatemeh Babazadeh

saba zarei
                  اره منم دارم راضیم :))

این شور که در سر است ما را / وقتی برود که سر نباشد

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  2
                  • S آفلاین
                    S آفلاین
                    saba zarei
                    تجربی دانش آموزان آلاء

کتاب زیست خیلی سبز پایه دهم
                    1-کتابیه که میشه گفت هم تست هم درسنامه رو پوشش داده(یه مقداره درسنامه محورتره)
                    2-درسنامه کامل و جامعی داره که با 10-11 هم ترکیب شده و طبق نظرات دوستان ممکنه برای بچه های دهم یه مقدار فهمش سخت باشه
                    3-در کل1493 تست داره که تعداد نسبتا خوبیه
                    4-اگر میخواید از پایه شروع کنید و پایه خیلی قوی ندارین کتابیه که خیلی کمکتون میکنه
                    5-تستای منتخب کنکور و قلم چی رو داره که شما رو با تیپ تستای مختلف آشنا میکنه
                    6-تو بعضی مطالب با کتاب مغایرت داره که متاسفانه یا خوشبختانه چیزی که خیلی سبز گفته درسته اما ملاک ما برای کنکور کتابه 🙂
                    7-پاسخنامه خیلی کاملی داره که به شما تو نکته برداری خیلی کمک میکنه
                    9-2-2020 8-03-34 PM.png
                    این کتاب برای کنکوریای 1401
                    9-3-2020 11-03-34 AM.png
                    این کتاب برای کنکوریا 1400
                    پ ن:من خودم از این کتاب استفاده نکردم چون کلا اوکی نبودم باهاش 🙂 یه نکته دیگه اینه که چون مطالب زیادی رو پوشش میده فونت خیلی ریزی داره که ممکنه چشم رو خسته کنه دلیل کنار نیومدن منم همین بود
                    موفق باشید💫 🌸

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    4
                    • S آفلاین
                      S آفلاین
                      saba zarei
                      تجربی دانش آموزان آلاء

کتاب زیست میکرو طبقه بندی پایه دهم
                      1-کتابیه که بین درسنامه و تستاش تعادل وجود داره
                      2-درسنامه کامل و جامع داره که هم نکات ترکیبی رو گفته هم نکات غیر ترکیبی رو
                      3-یک سری بخش های خارج از کتاب تو درسنامه وجود داره که با کادر مشخص شده (برای مطالعه)
                      4-تمام درسنامه و تستاش بر مبنای کتابه حتی اگر کتاب اشتباه گفته باشه 🙂
                      5-در مجموع1665 تست داره که تعداد خیلی خوبیه
                      6-تستای منتخب هر فصل با رنگ آبی مشخص شده که اگر برای همه تست ها وقت نداشتین میتونین فقط اونارو بزنین
                      7-پاسخنامه خیلی کامل و مفصلی داره که به شما تو یادگیری خیلی کمک میکنه
                      8-تو پاسخنامه تستا بر اساس درجه سختی با سه رنگ مشخص شده
                      9-فونت نسبتا ریزی داره ولی دیزاین صفحاتش قشنگه 🙂
                      9-3-2020 1-16-28 PM.png
                      پ ن :چیزی که میگم نظر شخصی منه به نظرم این کتاب نسبت به دو کتابه دیگه که بررسی شد یه مقدار سطح پایین تری داره چون من برای یک مبحث هم نشر و زدم هم خیلی سبز و هم این کتابو ولی در کل یه منبع غنی برای درس زیست شناسی بشمار میره
                      موفق باشید💫 🌸

DrfariborzD 1 پاسخ آخرین پاسخ
                      4
                      • S saba zarei

3-یک سری بخش های خارج از کتاب تو درسنامه وجود داره که با کادر مشخص شده (برای مطالعه)
                        6-تستای منتخب هر فصل با رنگ آبی مشخص شده که اگر برای همه تست ها وقت نداشتین میتونین فقط اونارو بزنین
                        9-3-2020 1-16-28 PM.png
                        پ ن :چیزی که میگم نظر شخصی منه به نظرم این کتاب نسبت به دو کتابه دیگه که بررسی شد یه مقدار سطح پایین تری داره چون من برای یک مبحث هم نشر و زدم هم خیلی سبز و هم این کتابو ولی در کل یه منبع غنی برای درس زیست شناسی بشمار میره
                        موفق باشید💫 🌸

DrfariborzD آفلاین
                        DrfariborzD آفلاین
                        Drfariborz
                        فارغ التحصیلان آلاء دانش آموزان آلاء
                        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Drfariborz انجام شده

9-3-2020 1-16-28 PM.png
                        موفق باشید💫 🌸

سلام
                        یه سوال
                        یه کتاب دیگه هم گاج داره که درسنامه زیست هست و مولفش همین مولف میکرو هست
                        از اون کتاب اگر اطلاع دارین بفرمایید که ایا برای اموزش مناسب هست؟منظورم از نظر استخراج نکات متن و شکل ها و ارائه نکات ترکیبی هست.

اهرمی قوی و تکیه گاهی محکم به من بدهید تا با یک دست کره زمین را از جا بلند کنم«ارشمیدس»
                        بزرگترین اهرم دردی است که از درون سرچشمه گیرد نه از بیرون. و بزرگترین درد زندگی نکردن مطابق معیارهای شخصی است. انتونی رابینز

S 1 پاسخ آخرین پاسخ
                        2
                        • DrfariborzD Drfariborz

9-3-2020 1-16-28 PM.png
                          موفق باشید💫 🌸

سلام
                          یه سوال
                          یه کتاب دیگه هم گاج داره که درسنامه زیست هست و مولفش همین مولف میکرو هست
                          از اون کتاب اگر اطلاع دارین بفرمایید که ایا برای اموزش مناسب هست؟منظورم از نظر استخراج نکات متن و شکل ها و ارائه نکات ترکیبی هست.

S آفلاین
                          S آفلاین
                          saba zarei
                          تجربی دانش آموزان آلاء

Drfariborz سلام دوست عزیز
                          تا جایی که من میدونم کتابی که فقط درسنامه باشه این کتابه
                          9-3-2020 7-33-50 PM.png
                          صرفا برای کسایی که فقط درسنامه میخوان یا احتیاج به یه منبع آموزشی دارن
                          درسنامش با دهم و یازدهم میکرو هیچ تفاوتی نداره 🙂

4
                          • S saba zarei

9-3-2020 7-33-50 PM.png

DrfariborzD آفلاین
                            DrfariborzD آفلاین
                            Drfariborz

9-3-2020 7-33-50 PM.png

🙏

اهرمی قوی و تکیه گاهی محکم به من بدهید تا با یک دست کره زمین را از جا بلند کنم«ارشمیدس»
                            بزرگترین اهرم دردی است که از درون سرچشمه گیرد نه از بیرون. و بزرگترین درد زندگی نکردن مطابق معیارهای شخصی است. انتونی رابینز

S 1 پاسخ آخرین پاسخ
                            1
                            • DrfariborzD Drfariborz

9-3-2020 7-33-50 PM.png

🙏

S آفلاین
                              S آفلاین
                              saba zarei
                              تجربی دانش آموزان آلاء

Drfariborz 🌸 🌸 🌸

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              2
                              • DrfariborzD آفلاین
                                DrfariborzD آفلاین
                                Drfariborz

متن جایگزین
                                سلام
                                از کدوم منبع برای شیمی استفاده می کنید؟چه مزایا و چه معایبی داره؟

maryam111M 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                4
                                • B آفلاین
                                  B آفلاین
                                  Brice
                                  نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Brice انجام شده

سسلام عزیزه دل saba zarei 💙

%(#ff0000)[تحلیل کتب ریاضی] ✍🏻
                                  ✨
                                  ✨
                                  ۲۰۲۰۰۹۰۳_۲۱۴۱۴۵.jpg

💙 💙 💙 💙 💙 💙 💙 💙 💙 💙 💙 💙
                                  ✨
                                  ✨
                                  ۲۰۲۰۰۹۰۳_۲۱۴۱۳۳.jpg
                                  ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
                                  ✨
                                  ✨
                                  ۲۰۲۰۰۹۰۳_۲۱۴۱۱۸.jpg
                                  💛 💛 💛 💛 💛 💛 💛 💛 💛
                                  ✨
                                  ✨
                                  ۲۰۲۰۰۹۰۳_۲۱۴۱۰۰.jpg

💚 💚 💚 💚 💚 💚 💚 💚 💚
                                  ✨
                                  ✨
                                  ۲۰۲۰۰۹۰۳_۲۱۴۲۰۴.jpg
                                  💙 💙 💙 💙 💙 💙 💙 💙 💙 💙 💙 💙

امیدوارم مفید باشه💓 💓
                                  موفق باشیم😉 ✌🏻
                                  @دانش-آموزان-آلاء 💙
                                  @تجربیا 💙 🌏
                                  @ریاضیا 💙 🌏
                                  @دوازدهم 💙 🌏

B S R 3 پاسخ آخرین پاسخ
                                  7
                                  • B Brice

سسلام عزیزه دل saba zarei 💙

%(#ff0000)[تحلیل کتب ریاضی] ✍🏻
                                    ✨
                                    ✨
                                    ۲۰۲۰۰۹۰۳_۲۱۴۱۴۵.jpg

💙 💙 💙 💙 💙 💙 💙 💙 💙 💙 💙 💙
                                    ✨
                                    ✨
                                    ۲۰۲۰۰۹۰۳_۲۱۴۱۳۳.jpg
                                    ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
                                    ✨
                                    ✨
                                    ۲۰۲۰۰۹۰۳_۲۱۴۱۱۸.jpg
                                    💛 💛 💛 💛 💛 💛 💛 💛 💛
                                    ✨
                                    ✨
                                    ۲۰۲۰۰۹۰۳_۲۱۴۱۰۰.jpg

💚 💚 💚 💚 💚 💚 💚 💚 💚
                                    ✨
                                    ✨
                                    ۲۰۲۰۰۹۰۳_۲۱۴۲۰۴.jpg
                                    💙 💙 💙 💙 💙 💙 💙 💙 💙 💙 💙 💙

امیدوارم مفید باشه💓 💓
                                    موفق باشیم😉 ✌🏻
                                    @دانش-آموزان-آلاء 💙
                                    @تجربیا 💙 🌏
                                    @ریاضیا 💙 🌏
                                    @دوازدهم 💙 🌏

B آفلاین
                                    B آفلاین
                                    Brice

Brice البته باید تشکر کنیم از یه آقای دکتری😉 ✌🏻 💛

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    3
                                    • DrfariborzD Drfariborz

متن جایگزین
                                      سلام
                                      از کدوم منبع برای شیمی استفاده می کنید؟چه مزایا و چه معایبی داره؟

maryam111M آفلاین
                                      maryam111M آفلاین
                                      maryam111
                                      فارغ التحصیلان آلاء

Drfariborz سلام...من برای هر3سال مبتکران داشتم به نظرم کتاب مبتکران برای کسی که به شیمی علاقه داره فوق العاده هستش تیپ تستای متفاوت رو پوشش داده و از نظر سطح علمی بالاست و جمله های طنز جالبی هم تو این کتاب دیده میشه که باعث میشه خشکی این درس رو کمتر کنه اما اما کتاب سنگینی هست درسنامه های طولانی داره و تست هایی بعضا پیچیده و کسی که این کتاب رو میخره واقعا باید براش وقت بذاره و کامل اون رو بخونه ...از طرفی هم من سر جلسه کنکور متوجه شدم که از هیچکدوم از تستای سخت این کتاب نباید گذر میکردم چون اون لحظه ای که داشتم شیمی رو میزدم احساس کردم همون تست هایی که کنارش علامت زدم و نوشتم ولش کن اینا تو کنکور نمیاد همونا اومده...در کل برای کسی که درصد بالایی تو شیمی مد نظرش هست کتاب خوبیه.......من کتاب نشر الگو رو هم یکبار قرض گرفتم و فقط تستهاش رو زدم به نظرم خیلی کتاب سبکیه و تست ساده زیاد داره

ما را دگر حوصله شرح حال نیست...🤞

3
                                      • maryam111M maryam111

Drfariborz سلام...من برای هر3سال مبتکران داشتم به نظرم کتاب مبتکران برای کسی که به شیمی علاقه داره فوق العاده هستش تیپ تستای متفاوت رو پوشش داده و از نظر سطح علمی بالاست و جمله های طنز جالبی هم تو این کتاب دیده میشه که باعث میشه خشکی این درس رو کمتر کنه اما اما کتاب سنگینی هست درسنامه های طولانی داره و تست هایی بعضا پیچیده و کسی که این کتاب رو میخره واقعا باید براش وقت بذاره و کامل اون رو بخونه ...از طرفی هم من سر جلسه کنکور متوجه شدم که از هیچکدوم از تستای سخت این کتاب نباید گذر میکردم چون اون لحظه ای که داشتم شیمی رو میزدم احساس کردم همون تست هایی که کنارش علامت زدم و نوشتم ولش کن اینا تو کنکور نمیاد همونا اومده...در کل برای کسی که درصد بالایی تو شیمی مد نظرش هست کتاب خوبیه.......من کتاب نشر الگو رو هم یکبار قرض گرفتم و فقط تستهاش رو زدم به نظرم خیلی کتاب سبکیه و تست ساده زیاد داره

DrfariborzD آفلاین
                                        DrfariborzD آفلاین
                                        Drfariborz

maryam111 در تحلیل کتب کمک آموزشی گفته است:

درود و ممنون🙏

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        1
                                        • S saba zarei

سلام رفقا 🙂
                                          تو این تاپیک میخوایم منابع کمک درسی رشته تجربی رو بررسی کنیم 🤗
                                          من خودم شروع میکنم به تحلیل و بررسی کتابا و اگرم براتون درمورد کتابی که بررسی نشده بود سوالی پیش اومد مطرح کنین تا در حد توان مورد بررسی قرار بگیره
                                          درضمن خوشحال میشم که دوستان دیگه ام بنده را یاری بفرمایند😸
                                          باشد که رستگار شویم ✌🏼 😇
                                          پ ن :چون کتابای عمومی یکسانه بچه های ریاضی و انسانیم میتونن استفاده کنن☺

A آفلاین
                                          A آفلاین
                                          Alireza abdi

saba zarei سلام کتاب های عربی رو بررسی کنین

S 2 پاسخ آخرین پاسخ
                                          0
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • 4
                                          • 5
                                          • 18
                                          • 19
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه