لیزوزیم
-
دریا دریایی با قطعیت نمی گم!ولی بنظر منم هست!!!
Bio من اینو تو سایت رشد هم دیدم😐
به نظر منطقی هم میاد که باشه -
@Mr-Fantastic در لیزوزیم گفته است:
دریا دریایی در لیزوزیم گفته است:
دریا دریایی تو خیلی سبز جز انزیم های معده نوشته شده من شک کردم و وقتی سرچ کردم دیدم ممکنه درست باشه ولی مطمئن نیستم بعضی جاها حتی به هلیکوباکترپیلوری ربط داده شده بود بعضی جاها اسم سلول های epithelial اورده شده بود الانم اگه کسی اطلاع داره که درسته یا نه اگه میشه توضیح بده🌷
از اون صفحه یه عکس میگیری🙏
در مری آنزیم ترشح نمیشع؟
یا اینکه آنزیمی که فعالیت گوارشی دارع ترشح نمیشع؟Bio نظرت درباره این دو جمله چیع؟
کدوم درستع؟ -
Bio من اینو تو سایت رشد هم دیدم😐
به نظر منطقی هم میاد که باشهدریا دریایی الان باقطعیت میگم هست!
-
دریا دریایی الان باقطعیت میگم هست!
-
خوشم میاد سه بار دارم توضیح میدم که به این دلیل هست و کسی توجه نمیکنع:neutral_face:
احسنت -
خوشم میاد سه بار دارم توضیح میدم که به این دلیل هست و کسی توجه نمیکنع:neutral_face:
احسنت -
-
خوب دانشمندای عزیز جواب معلوم شد 😀
سوال چالش برانگیز بود 😍 -
-
خوب دانشمندای عزیز جواب معلوم شد 😀
سوال چالش برانگیز بود 😍دریا دریایی همین الان یه مشکل دیگه ام بوجود اومد تو نشرالگو گفته سلولهای پوششی روده ی بزرگ انزیم درون سلولی میسازن اما ترشح نمیکنن منظورش لیزوزیمه یا انزیم دیگه ای چون خوندم لیزوزیم تو روده ی بزرگ هم هست🤦🏻♀️
-
دریا دریایی همین الان یه مشکل دیگه ام بوجود اومد تو نشرالگو گفته سلولهای پوششی روده ی بزرگ انزیم درون سلولی میسازن اما ترشح نمیکنن منظورش لیزوزیمه یا انزیم دیگه ای چون خوندم لیزوزیم تو روده ی بزرگ هم هست🤦🏻♀️
Nila YS
همین الان قصد عزیمت کردم 😶😅 -
دریا دریایی همین الان یه مشکل دیگه ام بوجود اومد تو نشرالگو گفته سلولهای پوششی روده ی بزرگ انزیم درون سلولی میسازن اما ترشح نمیکنن منظورش لیزوزیمه یا انزیم دیگه ای چون خوندم لیزوزیم تو روده ی بزرگ هم هست🤦🏻♀️
Nila YS
گفته آنزیم درون سلولی یعنی آنزیمی که توی سلوله خوب تقریبا همه ی سلولهای زنده ی انسان از این نوع آنزیم ها دارن
مثل هلیکاز،دنابسپاراز،رنا بسپاراز و ....
که این نوع آنزیم ها به بیرون ترشح نمیشن -
Nila YS
گفته آنزیم درون سلولی یعنی آنزیمی که توی سلوله خوب تقریبا همه ی سلولهای زنده ی انسان از این نوع آنزیم ها دارن
مثل هلیکاز،دنابسپاراز،رنا بسپاراز و ....
که این نوع آنزیم ها به بیرون ترشح نمیشندریا دریایی اها ممنون
-
دریا دریایی اها ممنون
Nila YS
متوجه شدی چی شد؟
پایه ی چندمی؟ -
Nila YS
متوجه شدی چی شد؟
پایه ی چندمی؟دریا دریایی دوازدهم
-
Nila YS
متوجه شدی چی شد؟