-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۸ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۹:۲۷ آخرین ویرایش توسط farhan BV انجام شده
البته جزوه نوسان ک از کانال گرفتم من .. غلط های کوچیکی داره.. ک اگه بینین فیلما متوجه میشم.. من این جزوه رو کامل ویرایش کزدم و اضافه کردم.. چون از ماژیک استفاده کردم فک کنم نتونین پرینت کنین اگ بزارم.. واس همون اینو گذاشتم
-
البته جزوه نوسان ک از کانال گرفتم من .. غلط های کوچیکی داره.. ک اگه بینین فیلما متوجه میشم.. من این جزوه رو کامل ویرایش کزدم و اضافه کردم.. چون از ماژیک استفاده کردم فک کنم نتونین پرینت کنین اگ بزارم.. واس همون اینو گذاشتم
-
sonsy دیگ پیدا نکردم.. نوسان رو خودم کامل کردم... پنج صفحه ای اضافه شد... موجم قراره امروز کامل کنم...
فقط استاد این فصل گرما رو تدریس خواهد کرد یا نه ؟؟؟ فقط دیگ اون مونده ک مهمه و تست زیاد داره.. -
نوشتهشده در ۸ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۹:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
sonsy دیگ پیدا نکردم.. نوسان رو خودم کامل کردم... پنج صفحه ای اضافه شد... موجم قراره امروز کامل کنم...
فقط استاد این فصل گرما رو تدریس خواهد کرد یا نه ؟؟؟ فقط دیگ اون مونده ک مهمه و تست زیاد داره.. -
sonsy خیلی ممنون.. این تستا ک دستی نوشتن این جزوه همش تو فایل جزوه هست.. اون خیلی سرعت میبره بالا.....
اره اگ بکنه ک فوق العاده میشه گرما رو.. -
نوشتهشده در ۸ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۲:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۸ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۲:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستان جلسه بعدی فیزیک اتمی که بیاد رو سایت آخرین جلسه هست؟
-
باعرض سلام وخسته نباشید
آیا ممکن است تست پایانی جلسه96که حذف شده مثل تست جلسه ی110که حذف شده بود بر روی کانال قرار دهید؟
با تشکر -
-
u3f بله
-
نوشتهشده در ۸ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۹:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دوستان فیزیک اتم و امواج الکترومغناطیسی تمام شد؟؟؟؟؟؟
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۸ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۹:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
استاد بالابر هیدرو لیکی و گرما رو جون من از قلم نندازید خیلی ممنون میشم
-
نوشتهشده در ۹ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۳:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فیزیک اتمی ک تموم نشده.کلی ازش مونده
-
نوشتهشده در ۹ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۴:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خدا کنه استاد بعد از اتمی مدار و جریان و تدریس کنن
-
استاد لطفا بعد فیزیک اتمی گرما رو تدریس کنین لطفا نرید فصل ۸ اون ک چیزی نداره خودمون میتونیم بخونیم گرما مسئله هاش وقت گیرن لطفا اونو بگین
-
بچه ها اگه کسی این دو قسمت فیزیک اتمی رو نوشته برام بفرسه مرسی
-
نوشتهشده در ۹ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۷:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ali9776 مدااا ر نه هم زیاده هم سخته هم پیش نیز داره.... همین گرما خوبه هاااااا
-
بچه ها بزارین با ی تیر دو نشون زده شه دیگه!الان پیش دو ک تموم شه برا امتحان نهاییم راحتیم
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۹ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستان پس جریان الکتریکی رو تدریس نکردن؟؟؟مقاومت ها!!!!