غلاف میلین نورون رابط
-
mohammadreza hatami
من هنوز ندیدم این جدولیو که میگید
چی گفته تو جدول مگه ؟؟ -
owl 28 پس اون متن اشتباهه
نه گفته می تواند یعنی حکم قطعی نیست که بگی قطعا دارد رابط میگما تازه این هست تو فصل های دیگه هم از همین کلمه ها استفاده کرده کتاب من دوازدهم هستم امسال دیدم خیلی جاهای دیگه هم از این جور کلمه ها استفاده کرده کتاب تو باید تحلیل کنی طبق شکل ها و خودشم تو ادامه بهت میگه که منظورش چی بوده می تونی از متن کتاب هم اینارو بفهمی یه جورای این جا بهت غیر مستقیم میگه بعدا تو گفتاربعدیش میگه که نداره توهم یادت نیست گولت میزنه به راحتی زیست همین جاهاش قشنگه دست طراح متن باید خوند
-
Bitsy پس جدول مقایسه ای آقای موقاری چکار کنیم؟
mohammadreza hatami اون حکمای قطعیتو استفاده نکن ک مثلا گفته نورون رابط قطعا میلین ندارد
-
mohammadreza hatami اون حکمای قطعیتو استفاده نکن ک مثلا گفته نورون رابط قطعا میلین ندارد
-
Bitsy پس جدول مقایسه ای آقای موقاری چکار کنیم؟
-
جدول کاملا درسته همینه وارد کن منم همینو سال قبل وارد کردم و هیچ جای شبه ای هم نداره از دبیر زیست سال قبل هم پرسیدم کاملا گفتن درست هست
owl 28 آخه میگه قطعا نداره
-
Bitsy تو جدول نوشته نداره.
-
mohammadreza hatami در غلاف میلین نورون رابط گفته است:
شما مرجعت باید کتابت باشه
تو کتاب وقتی قید قطعا رو بکار نبرده پس ما هم هم چین اجازه ای نداریم که این قید رو براش استفاده کنیم
اگه دقت کنید تو کتاب گفته میتواند !!! -
Bitsy تو جدول نوشته نداره.
-
mohammadreza hatami در غلاف میلین نورون رابط گفته است:
شما مرجعت باید کتابت باشه
تو کتاب وقتی قید قطعا رو بکار نبرده پس ما هم هم چین اجازه ای نداریم که این قید رو براش استفاده کنیم
اگه دقت کنید تو کتاب گفته میتواند !!!Bitsy کتاب قطعا ننوشته ولی استاد میگه.
-
Bitsy کتاب قطعا ننوشته ولی استاد میگه.
-
Bitsy ی چیزی الان برا من سوال شد الان اینی که تو کلیپ گفته فقط نورون حسی هست که دندریتش میلین داره رو میتونیم حکم قطعی بگیریم یا نه ؟
-
Bitsy ی چیزی الان برا من سوال شد الان اینی که تو کلیپ گفته فقط نورون حسی هست که دندریتش میلین داره رو میتونیم حکم قطعی بگیریم یا نه ؟
mahla bpz گفته آره می تونیم بگیریم
-
mohammadreza hatami
مرجع شما کتابه یا استاد؟؟؟Bitsy من می خوام بدونم جدول درسته یا نه و اگه اشتباهه چکار باید کنم؟
-