غلاف میلین نورون رابط
-
Bitsy تو جدول نوشته نداره.
-
owl 28 آخه میگه قطعا نداره
mohammadreza hatami در غلاف میلین نورون رابط گفته است:
شما مرجعت باید کتابت باشه
تو کتاب وقتی قید قطعا رو بکار نبرده پس ما هم هم چین اجازه ای نداریم که این قید رو براش استفاده کنیم
اگه دقت کنید تو کتاب گفته میتواند !!! -
Bitsy تو جدول نوشته نداره.
-
شما مرجعت باید کتابت باشه
تو کتاب وقتی قید قطعا رو بکار نبرده پس ما هم هم چین اجازه ای نداریم که این قید رو براش استفاده کنیم
اگه دقت کنید تو کتاب گفته میتواند !!!Bitsy کتاب قطعا ننوشته ولی استاد میگه.
-
Bitsy کتاب قطعا ننوشته ولی استاد میگه.
-
Bitsy ی چیزی الان برا من سوال شد الان اینی که تو کلیپ گفته فقط نورون حسی هست که دندریتش میلین داره رو میتونیم حکم قطعی بگیریم یا نه ؟
-
Bitsy ی چیزی الان برا من سوال شد الان اینی که تو کلیپ گفته فقط نورون حسی هست که دندریتش میلین داره رو میتونیم حکم قطعی بگیریم یا نه ؟
mahla bpz گفته آره می تونیم بگیریم
-
mohammadreza hatami
مرجع شما کتابه یا استاد؟؟؟Bitsy من می خوام بدونم جدول درسته یا نه و اگه اشتباهه چکار باید کنم؟
-
-
Bitsy من می خوام بدونم جدول درسته یا نه و اگه اشتباهه چکار باید کنم؟
-
Bitsy نه خب استاد اشتباه نگفته ولی خب مشکل اینه ک تو کتاب امسال یعنی کنکور مااا این جملهه که اومده ما نمیتونیم بگیم ی نورون قطعا فاقد میلینه اگر نه حرفای استاد براساس کتاب اون سال درستع
-
mahla bpz
نه دوست عزیز نورون حسی هم آکسونش هم دندریتش می تونه میلین داشته باشهع و باز هم حکم قطعی نیس !!
حالا بازم من همیارو تگ میکنم ببینم اون چی میگه
دریا دریایی -
بچه ها مشکلتون الان سر چیه ؟
من درست نفهمیدم -
Bitsy نه اینکه میتونه رو میدونم میگم نورون حرکتیم مثلا دندریتش میتونه میلین دار باشه یا نه فقط نورون حسی میتونه دندریتش میلین دار باشه .اینکه نورون حرکتی آکسونش میتونه میلین دار باشه رو میدونم
-
بچه ها مشکلتون الان سر چیه ؟
من درست نفهمیدمدریا دریایی من می گم جدول رو باید چکار کنیم؟
-
Bitsy نه اینکه میتونه رو میدونم میگم نورون حرکتیم مثلا دندریتش میتونه میلین دار باشه یا نه فقط نورون حسی میتونه دندریتش میلین دار باشه .اینکه نورون حرکتی آکسونش میتونه میلین دار باشه رو میدونم
-
دریا دریایی من می گم جدول رو باید چکار کنیم؟
دریا دریایی من می گم جدول رو باید چکار کنیم؟
کتاب سال چند رو دارید؟