سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
دبیری زیست
-
مهسام
اول رتبه مهمه
ب رتبه هم ی امتیاز جدا میدن ب بقیه چیزاهم امتیاز رتبه بیشتره
دوم در باره حجابت میپرسن و از 1تا 10 نمره میدن
سوم این ک بلده نماز بخونه و تو نماز جماعت مدرسه شرکت کردی یا نه اینم از 1 تا 10
چهارم درباره اخلاقیاتت ک چطوره 1 تا 10
پنجم این ک مقید ب دین هستی یا ن..1تا10
ششم بسیجی بودن حتی اگه عادی باشیم نمره داره از 1تا10
هفتم ارتباطت با نامحرم چطوریه محرم یا نامحرم رعایت میکنی یا ن 1تا10
هشتم قرآن خوندن روانو باید بلد باشی 1 تا 10
نهم خانوادت فرهنگی باشن 1 تا 10
البته اینا رو از ی شخص دیگه ک مدرسه معرفی میکنه تا ازش اینا رو بپرسن میپرسن دیدین فرهنگی بودن تاثیر داره ولی کم
حالا بستگی ب شهرتون داره ک دبیر لازم باشه و سهمیه بده
والا بچه های ما ک این اواخر چادری شدن بعد کنکورشون
آها تراز کنکورتم باید بالایه 6500 باشه کلا گفتم دیگه بهت رتبت خوب باشه خیلی تاثیر داره
حالا اگه شما خدا خواست ودر اومدی حتمهن ی کتاب واسه سوالات مصاحبه استخدامی بخون -
Reza.Tah در دبیری زیست گفته است:
farhan BV در دبیری زیست گفته است:
Dr.Saraaa چ امکاناتی. امکانات فقط تهرانه... بقیه همه یکسانن..
نیست آقا نیست
تهران رو ندیدید سطحش رو آخه ,من خودم کرجم از مرکز شهر گرفته تا دور ترین نقطش همه معلما امتحان نهاییش رو به زور درس میدن تموم میکنن,چه برسه کنکور,کلا 1 یا 2 مدرسه با گرفتن خدا تومن پول چند تا معلم کلاس کنکور رو میارن مدرسه خودشون
تهران هم کاملا همینه مدارس دولتی و نمونه دولتیش اکثرا فقط پول میگیرن که معلم کلاس کنکور بیارن ,واسه این که کمتر خرج کنن و بیشتر سود کنن از سر کوچه یکی ور میدارن بیاد درس بده به بچه ها,کی به کیه کسی نمیفهمه,دانش آموز اولین سالشه داره کنکور میده از کجا میدونه چه خبره؟تهرانیا بدبخت ترن والا هم پول میدن هم هیچی یاد نمیگیرن هم منطقه 1 انکرج هیچ جا بدرد نمیخوره فقط شهید سلطانی خوبه که اونم واسه تیزهوشانه
-
mohammadhassan
آره,رد میشی از کنار دبیرستان تو تابستون کلا دیواراش بنره,همه رتبه ها دو رقمی,تک و توک 3 رقمی -
mohammadhassan
آره,رد میشی از کنار دبیرستان تو تابستون کلا دیواراش بنره,همه رتبه ها دو رقمی,تک و توک 3 رقمیمن که به فکرم رسیده غیرحضوری بخونم. یه سری اموزشگاه ها هستن ثبت نام میکنی معلم نمره مستمر میده نمیری مدرسه. واقعا رفتن یا نرفتن به مدرسه فرقی نداره فقط مدرسه جو درسی داره همین
-
ولی خب خیلی زجر میکشن دیگه,کلا از جوونی خیری نمیبینن
دوستم که الان سوم دبیرستانه پارسال ازش پرسیدم چیکار میکنی مدرسه چجوره؟میگفت هیچی صبح تا حول و حوش ساعت 3 تو مدرسه ایم,بعدش هم میریم طبقه بالای مدرسه کتابخونه هست,ساعت 8 تعطیل میشه میایم خونه سوال در مورد مشتق میپرسید تو دوم دبیرستان ما هنوز نرسیده بودیم به مشتق
تابستون ها هم میرن مدرسه
این حرفارو وقتی دوم دبیرستان بود میزد -
ولی خب خیلی زجر میکشن دیگه,کلا از جوونی خیری نمیبینن
دوستم که الان سوم دبیرستانه پارسال ازش پرسیدم چیکار میکنی مدرسه چجوره؟میگفت هیچی صبح تا حول و حوش ساعت 3 تو مدرسه ایم,بعدش هم میریم طبقه بالای مدرسه کتابخونه هست,ساعت 8 تعطیل میشه میایم خونه سوال در مورد مشتق میپرسید تو دوم دبیرستان ما هنوز نرسیده بودیم به مشتق
تابستون ها هم میرن مدرسه
این حرفارو وقتی دوم دبیرستان بود میزداره درسته. ما یه معلم خوبی داریم میگه تو تیزهوشان فقط میان درس سال بعد رو زودتر یاد میدن خب این چه فایده ای داره؟ میگفت باید تو تیزهوشان مثلا روش های خلاقانه فکرکردن و ی چیزای دیگه رو که یادم نمیاد رو یاد بدن. دلیل برتری تیزهوشان هم اینه. سخت کوشن بیشتر تا تیزهوش.
-
mohammadhassan
دقیقا -
mohammadhassan من کل امسال پیشو غیر حضوری خوندم .. انصافا عالی میشه
-
mohammadhassan
درس سال دوم دبیرستانو ب دوم راهنمایی یاد میدن
بدون این ک آدم بفهمه اصلا این چیه ک میخواد یاد بگیره
انگار ب بچه 2 ساله بگی دودوتا اونم ب زور بگه چهار تا بدون این ک بفهمه اصلا این ضرب چی هس -
mohammadhassan در دبیری زیست گفته است:
غیرحضوری
حتما این کارو انجام بدین..پیشنهاد میکنم ی مشاور کاربلد هم داشته باشین:)
-
farhan BV در دبیری زیست گفته است:
mohammadhassan من کل امسال پیشو غیر حضوری خوندم .. انصافا عالی میشه
شما یه مدرسه رفتید و ثبت نام کردید یا مثلا یه امتحان رو تا شهریور نرفتید سرجلسه؟
آخه بعضی مدارس هستند پول میگیرند و ثبت نام میکنند و شما دیگه مدرسه نمیری.
ولی اگه یه نفر تا شهریور درسی رو پاس نکنه یا باید بره شبانه یا باید بره غیر حضوری. -
mohammadhassan
مدارس غیر دولتی میشه فک کنم نرین -
sonsy در دبیری زیست گفته است:
mohammadhassan
مدارس غیر دولتی میشه فک کنم نریناره منم 2 ماه غیرحضوری بودم بعدش مجبورم کردن ک برم..وگرنه ثبت نامم نمیکردن برای کنکور
-
Dr.Saraaa در دبیری زیست گفته است:
sonsy در دبیری زیست گفته است:
mohammadhassan
مدارس غیر دولتی میشه فک کنم نریناره منم 2 ماه غیرحضوری بودم بعدش مجبورم کردن ک برم..وگرنه ثبت نامم نمیکردن برای کنکور
اها یعنی شما رفتید غیر دولتی ثبت نام کردید؟