-
بچه ها سلام
فیلم های استاد کدوم خوبه؟اونایی که سرکلاس یاد میدن یا این که فقط خودشونن؟
همه نکته هایی که به دانش اموزاشون میگفتن تو این فیلم ها هست؟
لطفا جواب بدین بهم -
بچه ها سلام
لطفا جواب بدین بهمHila Khavari در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
بچه ها سلام
لطفا جواب بدین بهمسلام
فرقی ندارن -
Hila Khavari در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
بچه ها سلام
لطفا جواب بدین بهمسلام
فرقی ندارنDr.Saraaa ممنونم
-
Dr.Saraaa ممنونم
Hila Khavari در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
Dr.Saraaa ممنونم
خواهش میکنم :"
-
سلام
آقای آقاجانی میشه اون برگه رو که تو کلاس شیمی پارسالتون گفتین برا بچه ها میارین که گفتین همه ی ساختار های شیمی آلی توشه رو برا ماهم بزارین؟اگه خوندین این کامنتووو لطفاااااا خواهههههههش میکنم قرار بدین ممنووون -
سلام
آقای آقاجانی میشه اون برگه رو که تو کلاس شیمی پارسالتون گفتین برا بچه ها میارین که گفتین همه ی ساختار های شیمی آلی توشه رو برا ماهم بزارین؟اگه خوندین این کامنتووو لطفاااااا خواهههههههش میکنم قرار بدین ممنووونdrzahra تو سایتشون هست
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
mohammadhassan البته در کل اصلا کار درستی نیست
-
دوستان استو کیومتری تموم هستش
-
سلام ایا این فیلم ها کل مباحث رو پوشش میدهند؟
-
Amin Habibi در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام بله صفر تا صد هست کل مباحث پوشش داده میشه
-
سلام بچه ها از فیلم پارسال می دونید چرا استکیومتری از توی جلسه بعد از واکنش های شیمایی یهوی میرن درصد خلوص فرمول تجربی و ملکولی چی شد ؟؟؟؟؟؟
-
سلام بچه ها از فیلم پارسال می دونید چرا استکیومتری از توی جلسه بعد از واکنش های شیمایی یهوی میرن درصد خلوص فرمول تجربی و ملکولی چی شد ؟؟؟؟؟؟
Farhad
سلام فرمول تجربی و مولکولی و ساختاری تو فصل4سال دوم(ترکیب کووالانسی)صفحه16جزوشون تدریس شده تست هاهم حل شده -
Farhad میشه جلسه23فیلمای پارسال
-
اگه بخوام فصل اول و دوم شیمی سال دوم فیلم هاشو ببینم دقیقا کدوم قسمت هارو باید ببینم؟؟؟!
-
-
شیمی سال دوم فصل اول و دوم کدوم قسمت از فیلم هاس؟!
سلام روزتون بهخیر
آیا میتونیم اسید چرب و استر سه عاملی رو به تنهایی نوعی چربی بدونیم یا باید از متن کتاب به این شکل استنباط کنیم که چربی فقط به مخلوط این دوتا گفته میشه؟
پاسخنامهی تشریحی ماز این ابهام رو توی ذهنم ایجاد کرد وقتی که به چربی بودن یک استر سه عاملی اشاره شد و از این مورد ایرادی گرفته نشد
سلام
بچه ها من کتاب خیلی سبز داشتم بعد اونجا نوشته بود که ما پلی سیانو اتن رو در کل سیر شده در نظر میگیریم
الان تو موج آزمون نوشته پلی سیانو اتن به دلیل داشتن پیوند بین کربن و نیتروژن سیر نشده است
موج آزمون پلی استیرن روهم میگه سیر نشده است ولی خیلی سبز میگه سیر شده است
شما نظرتون چیه؟ کدومو درنظر میگیریم؟
@ریاضیا
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء