Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
نیاز به راهنمایی برای انتخاب فیلم
-
اقای فدایی فرد به نظر من از همه بهترن بعد ایشون هم اقای کارزانیان
-
[CENTER][CENTER][FONT="] [/FONT]
[/CENTER][/CENTER][FONT="]معادله مکان متحرکی به صورت[/FONT][FONT="][/FONT]
[FONT="][FONT="]x=2/3 t[SUP]3[/SUP]-6t[SUP]2[/SUP]+20t[/FONT] است.کمترین سرعتی که این متحرک در مسیرر حرکت پیدا میکند چند متر بر ثانیه است؟؟؟؟
میشه جواب بدین؟
[/FONT] -
[QUOTE=نرجس;17376][CENTER][CENTER]
[/CENTER]
[/CENTER]
[FONT=&]معادله مکان متحرکی به صورت[/FONT]
[FONT=&][FONT=&]x=2/3 t[SUP]3[/SUP]-6t[SUP]2[/SUP]+20t[/FONT] است.کمترین سرعتی که این متحرک در مسیرر حرکت پیدا میکند چند متر بر ثانیه است؟؟؟؟
میشه جواب بدین؟
[/FONT][/QUOTE]مشتق که بگیری معادله سرعتش میاد که درجه دو میشه . عرض راس اون سهمی رو که حساب کنه جواب میاد
[COLOR="silver"]- - - - - - - - - -پست ادغام شده - - - - - - - - - - - -[/COLOR]
شدیدا کلاس فیزیک آقای فدایی فر رو توضیه میکنم
-
فیزیک اقای رفیعی عالیه اگه با جزوه هاشون کار کنی!!
-
رفیعی عالیه
من آزمون دیروزروبه لطف ایشون ۸۰ زدم فیزیک -
[SIZE=4]دقیقا منم بین 3تا دبیر موندم نمیدونم کدوم ببینم ب نظر شماهایی ک دیدین کدوم دبیر در سطح بالاتری تدریس میکنه
یکی میخوام ک سطح خیلی بالا کار کنه ینی از پایه تموم نکات بگه از هیچ نکته ای رد نشه و در عین حال تست های سخت کار کنه از پایه اساسی بیاد بالا[/SIZE] -
فقظ رفیعی عالیه عالی
کاملترین جزوه -
@parmis.74;17441 said:
دقیقا منم بین 3تا دبیر موندم نمیدونم کدوم ببینم ب نظر شماهایی ک دیدین کدوم دبیر در سطح بالاتری تدریس میکنه
یکی میخوام ک سطح خیلی بالا کار کنه ینی از پایه تموم نکات بگه از هیچ نکته ای رد نشه و در عین حال تست های سخت کار کنه از پایه اساسی بیاد بالافیزیک یعنی رفیعی!