نیاز به راهنمایی برای انتخاب فیلم
-
نوشتهشده در ۲۳ مهر ۱۳۹۴، ۱۵:۳۰ آخرین ویرایش توسط Mr.Shahrokhi انجام شده
بچه ها من واقعا برای فیزیک دودل شدم نمیدونم کدوم فیلم هارو ببینم میشه نظرتون رو در مورد اقای کازرانیان و اقای رفیعی بگین؟؟؟؟ممنونم
-
نوشتهشده در ۲۳ مهر ۱۳۹۴، ۱۵:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اقای فدایی فرد به نظر من از همه بهترن بعد ایشون هم اقای کارزانیان
-
نوشتهشده در ۲۳ مهر ۱۳۹۴، ۱۷:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
[CENTER][CENTER][FONT="] [/FONT]
[/CENTER][/CENTER][FONT="]معادله مکان متحرکی به صورت[/FONT][FONT="][/FONT]
[FONT="][FONT="]x=2/3 t[SUP]3[/SUP]-6t[SUP]2[/SUP]+20t[/FONT] است.کمترین سرعتی که این متحرک در مسیرر حرکت پیدا میکند چند متر بر ثانیه است؟؟؟؟
میشه جواب بدین؟
[/FONT] -
نوشتهشده در ۲۳ مهر ۱۳۹۴، ۱۸:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
[QUOTE=نرجس;17376][CENTER][CENTER]
[/CENTER]
[/CENTER]
[FONT=&]معادله مکان متحرکی به صورت[/FONT]
[FONT=&][FONT=&]x=2/3 t[SUP]3[/SUP]-6t[SUP]2[/SUP]+20t[/FONT] است.کمترین سرعتی که این متحرک در مسیرر حرکت پیدا میکند چند متر بر ثانیه است؟؟؟؟
میشه جواب بدین؟
[/FONT][/QUOTE]مشتق که بگیری معادله سرعتش میاد که درجه دو میشه . عرض راس اون سهمی رو که حساب کنه جواب میاد
[COLOR="silver"]- - - - - - - - - -پست ادغام شده - - - - - - - - - - - -[/COLOR]
شدیدا کلاس فیزیک آقای فدایی فر رو توضیه میکنم
-
نوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۳۹۴، ۱۷:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
این حرفو نزنید کدوما خوبن همه خوبن من فیلما استاد کازرانیان میبینم خیلی خوبه دست همه درد نکنه واقعا این دبیرستان داره کاره بزرگی میکنه برای کسایی که معرفت شعورشو دارن ....
-
نوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۳۹۴، ۱۸:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فیزیک اقای رفیعی عالیه اگه با جزوه هاشون کار کنی!!
-
نوشتهشده در ۲۵ مهر ۱۳۹۴، ۲:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
رفیعی عالیه
من آزمون دیروزروبه لطف ایشون ۸۰ زدم فیزیک -
نوشتهشده در ۲۶ مهر ۱۳۹۴، ۱۱:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
[SIZE=4]دقیقا منم بین 3تا دبیر موندم نمیدونم کدوم ببینم ب نظر شماهایی ک دیدین کدوم دبیر در سطح بالاتری تدریس میکنه
یکی میخوام ک سطح خیلی بالا کار کنه ینی از پایه تموم نکات بگه از هیچ نکته ای رد نشه و در عین حال تست های سخت کار کنه از پایه اساسی بیاد بالا[/SIZE] -
نوشتهشده در ۲۶ مهر ۱۳۹۴، ۱۳:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فقظ رفیعی عالیه عالی
کاملترین جزوه -
نوشتهشده در ۲۶ مهر ۱۳۹۴، ۱۵:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@parmis.74;17441 said:
دقیقا منم بین 3تا دبیر موندم نمیدونم کدوم ببینم ب نظر شماهایی ک دیدین کدوم دبیر در سطح بالاتری تدریس میکنه
یکی میخوام ک سطح خیلی بالا کار کنه ینی از پایه تموم نکات بگه از هیچ نکته ای رد نشه و در عین حال تست های سخت کار کنه از پایه اساسی بیاد بالافیزیک یعنی رفیعی!