چگونه به سوالات آزمون جواب بدهیم؟
-
سلام من هفته ی بعد آزمون قلم چی دارم ، به نظر شما آزمونو از چه درس هایی شروع به زدن کنم که هم سر درس های اختصاصی خسته نشم دهم سر وقت تموم کنم
-
-
یکی در میون یه محاسباتی ، یه حفظی
مثلا:
شیمی
زیست
فیزیک
دینی
ریاضی
زبان
عربی
یا
زیست
شیمی
دینی
فیزیک
عربی
ریاضی
زبان
ترتیبش بسته به اینع که رو هر درس چقد تسلط دارید
هرکدوم رو که بیشتر تسلط دارید بزارید اولیا و هرکدوم رو که کمتر بلدید بزارید آخرین درس ها -
مثلا:
شیمی
زیست
فیزیک
دینی
ریاضی
زبان
عربی
یا
زیست
شیمی
دینی
فیزیک
عربی
ریاضی
زبان
هرکدوم رو که بیشتر تسلط دارید بزارید اولیا و هرکدوم رو که کمتر بلدید بزارید آخرین درس ها@Mr-Fantastic
این روش شما کاملا اشتباه هست چون اگه به این روش عادت کردید سر جلسه کنکور و حتی آزمون های آزمایشی دوازدهم دچار مشکل میشید چون دوتا دفترچه جدا بهتون میدنمن خودم برا کنکور از آزمون های آزمایشی استفاده کردم و روش آزمون خطا رو استفاده کردم و به این ترتیب میزدم
این ترتیب به نظر من بهترین حداقل برا خودم بود
دروس عمومی رو پیشنهاد میکنم اصلا جابهجا نکنید چون چینش خیلی خوبی دارن واگه جابه جا بشن از عربی به زبان رفتن یا از فارسی به زبان ی مقدار سخت میشه ترتیب عمومی ها توسط اکثر مشاورا تایید شده
اما درمورد اختصاصی ها هر درسی رو که قوی تر هستید با اون شروع کنید اگه زمین هم میزنید بهتره قبل همه اونو بزنید چون ممکنه فراموش کنید در آخر برگردید و زمین بزنید
من این ترتیب رو اجرا میکردم بازم تاکید میکنم هر درسی رو که از اختصاصی ها بهترید با اون شروع کنید
زیست
شیمی
ریاضی
فیزیک
این ترتیب من بیشتر برا اساس ضرایب درس ها هست -
@Mr-Fantastic
این روش شما کاملا اشتباه هست چون اگه به این روش عادت کردید سر جلسه کنکور و حتی آزمون های آزمایشی دوازدهم دچار مشکل میشید چون دوتا دفترچه جدا بهتون میدنمن خودم برا کنکور از آزمون های آزمایشی استفاده کردم و روش آزمون خطا رو استفاده کردم و به این ترتیب میزدم
دروس عمومی رو پیشنهاد میکنم اصلا جابهجا نکنید چون چینش خیلی خوبی دارن واگه جابه جا بشن از عربی به زبان رفتن یا از فارسی به زبان ی مقدار سخت میشه ترتیب عمومی ها توسط اکثر مشاورا تایید شده
اما درمورد اختصاصی ها هر درسی رو که قوی تر هستید با اون شروع کنید اگه زمین هم میزنید بهتره قبل همه اونو بزنید چون ممکنه فراموش کنید در آخر برگردید و زمین بزنید
من این ترتیب رو اجرا میکردم بازم تاکید میکنم هر درسی رو که از اختصاصی ها بهترید با اون شروع کنید
زیست
شیمی
ریاضی
فیزیک
این ترتیب من بیشتر برا اساس ضرایب درس ها هست81Sobhan در چگونه به سوالات آزمون جواب بدهیم؟ گفته است:
@Mr-Fantastic
زیست
شیمی
ریاضی
فیزیک
این ترتیب من بیشتر برا اساس ضرایب درس ها هستواسه تخصصی یکی درمیون واسه من بهتر بوده
زیست
فیزیک
شیمی
ریاضی
به نظر من پرسیدن این سوال از بقیه درست نیست
چون باید هرکس ترتیبو داخل آزمون هایی که میده ویژه خودش تشخیص بده و دیگه با همون روند بقیه آزمون ها رو بره!@ -
81Sobhan در چگونه به سوالات آزمون جواب بدهیم؟ گفته است:
@Mr-Fantastic
زیست
شیمی
ریاضی
فیزیک
این ترتیب من بیشتر برا اساس ضرایب درس ها هستواسه تخصصی یکی درمیون واسه من بهتر بوده
زیست
فیزیک
شیمی
ریاضی
به نظر من پرسیدن این سوال از بقیه درست نیست
چون باید هرکس ترتیبو داخل آزمون هایی که میده ویژه خودش تشخیص بده و دیگه با همون روند بقیه آزمون ها رو بره!@@Mr-Fantastic
منم گفتم اولش باید از روش ازمون خطا استفاده کنه و هر روشی رو بهتر میتونه جواب بده انجام بده -
مثلا:
شیمی
زیست
فیزیک
دینی
ریاضی
زبان
عربی
یا
زیست
شیمی
دینی
فیزیک
عربی
ریاضی
زبان
هرکدوم رو که بیشتر تسلط دارید بزارید اولیا و هرکدوم رو که کمتر بلدید بزارید آخرین درس هاممنونم
به خاطر پیشنهادات جالبتون
واینکه میخواستم بگم ، چون من نمیتونم دوتا درسی که محاسبات هستند رو پشت سر هم بزنم به نظرتون ای ترتیب خوبهزیست
ریاضی
شیمی
فیزیک -
سلام من هفته ی بعد آزمون قلم چی دارم ، به نظر شما آزمونو از چه درس هایی شروع به زدن کنم که هم سر درس های اختصاصی خسته نشم دهم سر وقت تموم کنم
Yasaman Eshaghi
سلام برای خستگی سر جلسه آزمون،
پیشنهاد می کنم تعداد آزمون هایی که تو خونه قبل آزمون اصلی حل می کنید رو افزایش بدید تا عادت کنید -
Yasaman Eshaghi اینا اکتسابی هستن
روی هر ادمی متفاوته
رو زمان هاتون بیشتر توجه کنین تا تغییر دروس برای وقت اووردن
تست زمان دار زیاد بزنین به مرور درست میشه -
۱. بهتره به ترتیب دفترچه پیش برید و ترتیب درس ها رو عوض نکنید
۲. از هر درسی اول به سوالات ساده جواب بدید، صورت سوال رو بخونید ( چند ثانیه بیشتر وقتتون رو نمیگیره) میتونید متوجه بشید که این سوال ساده است یا وقت گیره یا جزو مباحث نخونده ی شماست ، اینجوری شما از هر درس ، یه درصد پایه دارید ، که حتی اگر وقت کم هم بیارید میدونی که دیگه درسی صفر نذاشتی
۳. بعد از اینکه از هر درسی به سوالات ساده اش جواب دادید حالا برگردید به سراغ همون درس اول دفترچه ، این دفعه شما سوالات وقت گیر دارید و شک دار یا نخونده ، که خب سوالاتی که مبحثشون رو نخوندید تکلیفش معلومه، اما بین شک دار و وقت گیر ، بهتره برید سراغ وقت گیر ، چون شک دار احتمال غلط زدنش هست
۴. به این هم توجه کنید که دفترچه عمومی و اختصاصی جداست
۵.اگه سوالی رو بار اول نتونستید حل کنید اشکال نداره و نگران نشید ، برید سراغ بقیه سوالا، در اکثر موارد اینجور سوالات در دور دوم حل میشن
۶. تست زیاد حل کنید و قدرت تست زنی تون رو در اینکه تشخیص بدید سوال سخته یا آسون بالا ببرید، کنکور امسال نشون داد اگه نتونید تشخیص بدید سوال سخته یا آسون، وقت رو از دست دادید -
تو عمومیا معمولا با درسی که آدم توش قویه شروع میکنن
تو اختصاصیا هم برای تجربی بیشتریا اول زیست بعد شیمی بعدم ریاضی یا فیزیک
بعضیا هم طبق دفترچه پیش میرن
حالا چون اول راهین ترکیبای مختلفی رو امتحان کنین، با 3 4 بار تمرین میشه فهمید که بهترین ترکیب برای شما چیه