-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۵:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستان امیدی هست که شیمی تا کنکور تموم بشه یا نه ؟
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۵:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اسید وبازو چیکارش کنیم ؟
-
دوستان امیدی هست که شیمی تا کنکور تموم بشه یا نه ؟
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۵:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهms96 sad96
باید تا15اردیبهشت تقریبا ببندیم
من که از فیلمای پارسال خوندم
اینجوری دلم میمونه که تموم میشه یا ناسترس کنکووور -
اسید وبازو چیکارش کنیم ؟
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۵:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهms96 sad96
بنظرم از پارسال بخونین -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۶:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اسید باز قصد دارن بیان؟
-
orkide yas
سلام شما که از پارسال دیدی استوکیومتری مباحث جرم مولی و مباحث تا درصد خلوص تو سنیتیک درس داده شدن ؟؟؟؟؟؟ -
Orkide yas@
ﺳﻼﻡ ﺷﻤﺎ ﮐﻪ ﺍﺯ ﭘﺎﺭﺳﺎﻝ
ﺩﯾﺪﯼ ﺍﺳﺘﻮﮐﯿﻮﻣﺘﺮﯼ ﻣﺒﺎﺣﺚ
ﺟﺮﻡ ﻣﻮﻟﯽ ﻭ ﻣﺒﺎﺣﺚ ﺗﺎ
ﺩﺭﺻﺪ ﺧﻠﻮﺹ ﺗﻮ ﺳﻨﯿﺘﯿﮏ
ﺩﺭﺱ ﺩﺍﺩﻩ ﺷﺪﻥ ؟؟؟؟؟؟ -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۷:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دوستان من 2روز پیش یه سوال پرسییییییدم کسی جواب نداد.. یکی لطف کنه جواب بده.. گفتم کسی همایش استاد شامی زاده ثبت نام کرده؟؟؟ به نظرتون بکنم یا نه؟؟ درسته اینجا پیج شیمیه ولی تو پیج ریاضی ایشون هیشکی نیست آخرین نظرم مال 3 ماه پیشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
سلام دوستان من 2روز پیش یه سوال پرسییییییدم کسی جواب نداد.. یکی لطف کنه جواب بده.. گفتم کسی همایش استاد شامی زاده ثبت نام کرده؟؟؟ به نظرتون بکنم یا نه؟؟ درسته اینجا پیج شیمیه ولی تو پیج ریاضی ایشون هیشکی نیست آخرین نظرم مال 3 ماه پیشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
@dr.sobhan
رشت هستم
ولی نمیدونم چه تاریخی هستننوشتهشده در ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۷:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهOrkide yas در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
@dr.sobhan
رشت هستم
ولی نمیدونم چه تاریخی هستننه مشخص نکرده تاریخشو بخاطر همین منم ثبت نام نکردم البته نمیدونم پسرونهست یا دخترونه !تقریبا فقط گفتن که قراره همایش بذارن ولی هیچیش مشخص نیست ! رشتم که کلا معلم از تهران کم میاد واقعا به نظرم منتظر ویدیو ها بمونید بهتره !یا فعلا از همایش های پارسال استفاده کنید
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۷:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Dr.Saraaa نه ولی میخوام بدونم خوبه یا نه
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۷:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Dr.Saraaa دکتتر پازوکی و دکتر طلوعی رو ثبت نام کردم ولی ریاضیو شک دارم
-
Orkide yas در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
@dr.sobhan
رشت هستم
ولی نمیدونم چه تاریخی هستننه مشخص نکرده تاریخشو بخاطر همین منم ثبت نام نکردم البته نمیدونم پسرونهست یا دخترونه !تقریبا فقط گفتن که قراره همایش بذارن ولی هیچیش مشخص نیست ! رشتم که کلا معلم از تهران کم میاد واقعا به نظرم منتظر ویدیو ها بمونید بهتره !یا فعلا از همایش های پارسال استفاده کنید
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۷:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr.sobhan
شماهم رشتی هستین؟؟ -
نوشتهشده در ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۷:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به نظر منم فیلمای سال قبل رو ببینید خیلی عالیه . همه چیز کامل و جامع توضیح و تفسیر شده توسط استاد.
درکنار فیلمای امسال وافعا مفیدن.اگه وقت بگذارید. -
Orkide yas@
ﺳﻼﻡ ﺷﻤﺎ ﮐﻪ ﺍﺯ ﭘﺎﺭﺳﺎﻝ
ﺩﯾﺪﯼ ﺍﺳﺘﻮﮐﯿﻮﻣﺘﺮﯼ ﻣﺒﺎﺣﺚ
ﺟﺮﻡ ﻣﻮﻟﯽ ﻭ ﻣﺒﺎﺣﺚ ﺗﺎ
ﺩﺭﺻﺪ ﺧﻠﻮﺹ ﺗﻮ ﺳﻨﯿﺘﯿﮏ
ﺩﺭﺱ ﺩﺍﺩﻩ ﺷﺪﻥ ؟؟؟؟؟؟خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۷:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFarhad
متوجه سوالتون نشدم
الان دقیقا چه مبحثی رو میخواین بدونین؟؟ -
@dr.sobhan
شماهم رشتی هستین؟؟نوشتهشده در ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط sobhawn انجام شدهOrkide yas در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
@dr.sobhan
شماهم رشتی هستین؟؟بله
-
Orkide yas در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
@dr.sobhan
شماهم رشتی هستین؟؟بله
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۸:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr.sobhan
عهههه خوشحال شدمم -
@dr.sobhan
عهههه خوشحال شدممنوشتهشده در ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۸:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهOrkide yas در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
@dr.sobhan
عهههه خوشحال شدممهمچنین
-
سلام همایش آقای شامیزاده همان رضا شامیزاده ریئس آلاء و ریئس دبیرستان شریف است ؟آیا؟
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۹:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خسته نباشید