گزارش کار و باهم درسخوندن بچه های کنکور1400
- 
سلام صبح زیباتون به خیر 
 بیداری۵:۰۰
 شروع ۵:۳۰
 خدایاور همگی...
 نشاالله همه امروز بهتر از دیروز و پر انرژی تر ️ ️ ️ ️ ️ ️
    ️ ️   ️ ️   ️ ️   ️ ️   ️این پست پاک شده! ️این پست پاک شده!
- 
سلم شروع امروز :۹ 
 دیروز مدرسه رفتم و ۴ساعت مطالعه
 پریروز هم ۷ ساعت مطالعه  
- 
سلام بچه ها این تاپیک برا بچه های %(#00a2ff)[کنکور1400] هست  این تاپیک رو میزنم تا کسایی که میخوان اعلام کنن (ورودی دوازدهمیا)و هرشب بیایم اینجا گزارش کار بدیم، درباره تایم مطالعاتیمون و بهتر شدنش هم بگیم کلا این تاپیک برا پیشرفتمونه با کمک همدیگه  
 اینجور با دیدن درس خوندن بقیه اگه انگیزه کافی نداشته باشیم انگیزه ماهم بالا میره ان شاالله %(#ff0000)[از ساعت 20:00(هشت شب) به بعد شما میتونید گزارش هاتون رو ارسال کنید و زمان حداکثری وجود ندارد شایان ذکر است گزارش هایی رو که میفرستید فقط مربوط به همانروز باشد.] ی راهکار داریم واسه کسایی که به هر دلیلی هرشب نمیتونن انلاین شن و گزارش بدن. - شما میتونید یا هرشب پیوسته گزارش بدید
 اما اگ که مطمئن نیستید هرشب نمیتونید ی کار دیگ هم میتونید کنید - هفتگی گزارش بدید ینی اخر هفته حالا پنجشنبه یا جمعه بیاید بگید توی این هفته اینقد مطالعه کردم میانگین هرروزم اینقد میشه و اینقد تست زدم.
 این ی راهکار واسه دوستانی که نمیتونن هرشب گزارش بدن.
 اما در نظر داشته باشید که فقط یکی از دوحالت بالا رو انتخاب کنید.
 قوانین این تاپیک: 1-اول از همه بگم که لطفا اسپم ندین یعنی باهم دیگه صحبت نکنین در حد یکی دوتا پیام که بخواین ی چیزی رو بگین اشکال نداره ولی اصلا اسپم ندید. 2-قبل از هر کاری باید بیاید خودتون رو معرفی کنید و بعد از هماهنگ شدن باهم شروع به کار میکنیم. چونکه همدیگه رو بشناسیم. 3-لطفا هیچ چیز اضافی پست نکنید و ادب رو رعایت کنید. %(#19ff2c)[برای همتون آرزوی سلامتی و موفقیت میکنم]    سلام 
 ساعت بیداری ۵
 ساعت شروع ۵:۳۰
 ریاضی ۲:سه ساعت
 زیست۳:,یک ساعت و نیم
 زبان۲: ۲۰,دقیقه
 متاسفانه امروز اصلا حوصله درس خوندن نداشتم اصلا خوب نبود
 پیروز باشید   
- 
سلام.امروز 540 دیقه 
 #رکورد جدیدم 
 به امید موفقیت همه 
- 
هانیه م دوازده تجربی_ ۹ ساعت  
- 
سلام الایی های عزیز 
 شبتون بهشت۲ساعت فیزیک 
 ۲ساعت شیمی
 ۳ساعت زیست.۷۰تا تست
 ۱ساعتم مرور زیست یازدهم فصل۱موفق باشید     
- 
سلام من هم می تونم گزارش بدم؟ 
- 
سلام من هم می تونم گزارش بدم؟ Fatemeh N 0 سلام چرا ک ن  ️ ️ 
- 
سلام بچه ها این تاپیک برا بچه های %(#00a2ff)[کنکور1400] هست  این تاپیک رو میزنم تا کسایی که میخوان اعلام کنن (ورودی دوازدهمیا)و هرشب بیایم اینجا گزارش کار بدیم، درباره تایم مطالعاتیمون و بهتر شدنش هم بگیم کلا این تاپیک برا پیشرفتمونه با کمک همدیگه  
 اینجور با دیدن درس خوندن بقیه اگه انگیزه کافی نداشته باشیم انگیزه ماهم بالا میره ان شاالله %(#ff0000)[از ساعت 20:00(هشت شب) به بعد شما میتونید گزارش هاتون رو ارسال کنید و زمان حداکثری وجود ندارد شایان ذکر است گزارش هایی رو که میفرستید فقط مربوط به همانروز باشد.] ی راهکار داریم واسه کسایی که به هر دلیلی هرشب نمیتونن انلاین شن و گزارش بدن. - شما میتونید یا هرشب پیوسته گزارش بدید
 اما اگ که مطمئن نیستید هرشب نمیتونید ی کار دیگ هم میتونید کنید - هفتگی گزارش بدید ینی اخر هفته حالا پنجشنبه یا جمعه بیاید بگید توی این هفته اینقد مطالعه کردم میانگین هرروزم اینقد میشه و اینقد تست زدم.
 این ی راهکار واسه دوستانی که نمیتونن هرشب گزارش بدن.
 اما در نظر داشته باشید که فقط یکی از دوحالت بالا رو انتخاب کنید.
 قوانین این تاپیک: 1-اول از همه بگم که لطفا اسپم ندین یعنی باهم دیگه صحبت نکنین در حد یکی دوتا پیام که بخواین ی چیزی رو بگین اشکال نداره ولی اصلا اسپم ندید. 2-قبل از هر کاری باید بیاید خودتون رو معرفی کنید و بعد از هماهنگ شدن باهم شروع به کار میکنیم. چونکه همدیگه رو بشناسیم. 3-لطفا هیچ چیز اضافی پست نکنید و ادب رو رعایت کنید. %(#19ff2c)[برای همتون آرزوی سلامتی و موفقیت میکنم]    @Dr-Aryan 
 هر سری مشخصاتو بگم  
 هانیه_ دوازدهم تجربی _ ۱۰ ساعت
- 
@Dr-Aryan 
 هر سری مشخصاتو بگم  
 هانیه_ دوازدهم تجربی _ ۱۰ ساعتHanieh Nosyposy ن نیازی نیس فقط ی بار نیازه اسمتونن بگید و اطلاعات رو   ️ ️
- 
سلام.امروز تا ساعت2ظهر تقریبا مشغول کار دیگه ای بودم 
 ولی خب 5 ساعت امروز مطالعه داشتم
- 
- 
سلامممممم 
 ۹۹/۶/۲۵
 خواب و بیداری امروز رو یادم رفت بزنم
 خواب ۲:۳۰
 بیداری : ۹:۳۰
 ولی از عصر شروع کردم
 فارسی (۳)
 عربی(۳)
 زبان(۳)
 زیست (۳)
 فیزیک (۳)
 شیمی(۳)
 مجموعا : ۷:۳۰ ساعت
 نسبت به دیروز کمتر شد ولی کیفیتش خیلی خوب بود.
 شبتون (نه بهتره بگم صبحتون) به خیر و سلامتی 

️
️