زمان کوب آلاء چیه ؟
-
H_R قیمتش خوبه که!
-
-
H_R قیمتش خوبه که!
-
H_R قیمتش خوبه که!
@Mohammad-M در زمان کوب آلاء چیه ؟ گفته است:
H_R قیمتش خوبه که!
هی بدک نی(زیادع)
ولی به نظر من استقبال نشع!!
البته نمیشع الان نظر داد.حداقل به کار من که نمیاد! -
H_R قیمتش خوبه که!
هی بدک نی(زیادع)
البته نمیشع الان نظر داد.حداقل به کار من که نمیاد!@Mr-Fantastic به کار منم نمیاد چون فایل هایی که نیاز دارم رو دانلود میکنم ولی ایده خوبیه به هر حال میشه به عنوان یه منبع کمکی تامین هزینه برای آلاء بهش نگاه کرد
-
H_R قیمتش خوبه که!
هی بدک نی(زیادع)
البته نمیشع الان نظر داد.حداقل به کار من که نمیاد!@Mr-Fantastic در زمان کوب آلاء چیه ؟ گفته است:
H_R قیمتش خوبه که!
هی بدک نی(زیادع)
البته نمیشع الان نظر داد.حداقل به کار من که نمیاد!واسه کسایی که میخوان راه ابریشم رو بخرن خوبه(بیشتر از خوبه)
چون 80 تومنش تخفیف میخوره رو راه ابریشمشون و 50 تومن هدیه کیف پول رو هم میزارن بازم رو راه ابریشم که میشه 130 تومن!!!
چون اون شخص آخرش میخواد راه ابریشم رو بخرع که
خب میاد اینجا89 تومن میده این امکان رو میگیره و 80 تا 130 تومن هم رو راه ابریشم کمتر میدع! -
@Mr-Fantastic چرا عربی و انگلیسی و فارسی رو می ریزی تو هم
-
@Mr-Fantastic در زمان کوب آلاء چیه ؟ گفته است:
H_R قیمتش خوبه که!
هی بدک نی(زیادع)
البته نمیشع الان نظر داد.حداقل به کار من که نمیاد!واسه کسایی که میخوان راه ابریشم رو بخرن خوبه(بیشتر از خوبه)
چون 80 تومنش تخفیف میخوره رو راه ابریشمشون و 50 تومن هدیه کیف پول رو هم میزارن بازم رو راه ابریشم که میشه 130 تومن!!!
خب میاد اینجا89 تومن میده این امکان رو میگیره و 80 تا 130 تومن هم رو راه ابریشم کمتر میدع!@Mr-Fantastic کاشکی زودتر معرفی میکردن من دیگه راه ابریشم خریدم
حیف شد
-
H_R قیمتش خوبه که!
هی بدک نی(زیادع)
خب میاد اینجا89 تومن میده این امکان رو میگیره و 80 تا 130 تومن هم رو راه ابریشم کمتر میدع!@Mr-Fantastic در زمان کوب آلاء چیه ؟ گفته است:
H_R قیمتش خوبه که!
هی بدک نی(زیادع)
خب میاد اینجا89 تومن میده این امکان رو میگیره و 80 تا 130 تومن هم رو راه ابریشم کمتر میدع!محاسبات درستع.یا اشتباه حساب کردم؟
-
H_R قیمتش خوبه که!
هی بدک نی(زیادع)
خب میاد اینجا89 تومن میده این امکان رو میگیره و 80 تا 130 تومن هم رو راه ابریشم کمتر میدع!محاسبات درستع.یا اشتباه حساب کردم؟
@Mr-Fantastic درست حساب کردی یه جورایی 41 هزار تومان به سود کسی که میخواد راه ابریشم بخره میشه
-
@Mr-Fantastic درست حساب کردی یه جورایی 41 هزار تومان به سود کسی که میخواد راه ابریشم بخره میشه
همین طور پیش برع یه مدت دیگه میبینی چن تومن اومد تو کارتت از طرف آلا
آغا از این کارا نکنید ها
من خودم از الان به خودم قول دادم اگه به جایی رسیدم صد در صد اگه عمری بود یه کاری واسه آلا انجام بدم(به نظرم وظیفه همه ی آلایی ها هست) -
خب یعنی کسی که راه ابریشم میخره عملا پولی نمیده؟؟؟؟
-
H_R در زمان کوب آلاء چیه ؟ گفته است:
چطور مگع؟:|
با چه فرمولی؟:| -
چطور مگع؟:|
با چه فرمولی؟:|@Mr-Fantastic نه منظورم اینه که مثلا اگه یکی بخواد راه ابریشم بخره بعد قبل از اون بیاد این رو بخره در عمل هزینه ای برای این نکرده؟؟؟؟
-
@Mr-Fantastic نه منظورم اینه که مثلا اگه یکی بخواد راه ابریشم بخره بعد قبل از اون بیاد این رو بخره در عمل هزینه ای برای این نکرده؟؟؟؟
@Mr-Fantastic نه منظورم اینه که مثلا اگه یکی بخواد راه ابریشم بخره بعد قبل از اون بیاد این رو بخره در عمل هزینه ای برای این نکرده؟؟؟؟
اره
تازه به سودش هم هست :|
میگم محاسبات درست بودع؟ @M-an
اینظور که ضرر میزنید به خودتون
یا من دارم اشتباه حساب میکنم؟ -
@M-an مدیر جان
باز سوال
توی اینستا بدین اگه کامنت یا سیو و لایک بشه بعضی پستا کیف پول شارژ پیشه
موضوع چیه -
@M-an مدیر جان
باز سوال
توی اینستا بدین اگه کامنت یا سیو و لایک بشه بعضی پستا کیف پول شارژ پیشه
موضوع چیهمتوجه سوالت نشدم دقیق
تو اینستا بعضی موقع ها پست ها جایزه دارن
که کپشن رو بخونید گفته میشه@M-an امروز و چند روز پیش یه پست گذاشتن که اگه کامنت بزاریم و پست و سیو و لایک کنیم کیف پولمون شارژ میشه
-
@M-an امروز و چند روز پیش یه پست گذاشتن که اگه کامنت بزاریم و پست و سیو و لایک کنیم کیف پولمون شارژ میشه
-
H_R
اره با قرعه کشی هست برای چند نفر
که بهتون پیام داده میشه
مشخصاتتون گرفته میشه و جایزه داده میشه@M-an هااااا قرعه کشی
خب هیچ ما که شانس نداریم -
H_R قیمتش خوبه که!
هی بدک نی(زیادع)
البته نمیشع الان نظر داد.حداقل به کار من که نمیاد!@Mr-Fantastic در زمان کوب آلاء چیه ؟ گفته است:
H_R قیمتش خوبه که!
هی بدک نی(زیادع)
البته نمیشع الان نظر داد.حداقل به کار من که نمیاد!واقعا در مقایسه با زمانی که سیو می کنید چیزی نیست
می تونید مجموعه ارزشمندی برای مرور های مرتبتون درست کنید و هر موقع خواستید استفاده کنید
می بینید یه تستی براتون سخته بوک مارک می کنید دوباره سر بزنید و حلش کنید
یا یه تستی باحال بود
یا به هر دلیل دیگه ای می خوایید دوباره به تست سر بزنید