پیوند فسفو دی استر
-
M Tg از عید خوندی😳 بعد هنوز فک میکنی رو هواست🙄🤦🏻♀️
فقط یه احتمال میتونه باشه اینکه دل به درس نمیدی و دقت نمیکنی -
H_R اونجوری که دلم میخواست نبوده
نمیدونم شایدم وسواس دارم
وگرنه هم دل به درس میدم هم خداروشکر از نظر هوشی و یاد گیری مشکلی ندارم -
H_R من از نیمه اسفند که همه مدارس تعطیل شد زیست یازدهم رو شروع کردم و بعد دهم همین طوری تا الان داشتم میخوندماااا ولی دلم قانع نیس😥😪
-
H_R البته یبارم قرار شد با یه مشاور دیگ صحبت کنم ولی کلا این مشاور تلفنی ها همه میگن بدرد نمیخوره😐 دیگ منم ولش کردم
-
بچه ها کسی جزوه از این فصل نداره که کامل باشه
-
@Dr-Aryan این گروه هیدروکسلی که میگین یا ازاد میشه یا از بین میره نمیشه که گفت از OH تا OH
اقای موقاری خودش میگه از قند تا قند نه هیدروکسیل تا هیدروکسیل Hoorieh shM Tg در پیوند فسفو دی استر گفته است:
@Dr-Aryan این گروه هیدروکسلی که میگین یا ازاد میشه یا از بین میره نمیشه که گفت از OH تا OH
اقای موقاری خودش میگه از قند تا قند نه هیدروکسیل تا هیدروکسیل Hoorieh shالان کی دقیقا همچین چیزی گفت؟ از بین نمیره یکی از O ها توی دنا از دست میده و قند دئوکسی ریبوز میشه منم گفتم از قند تا قند:/
-
M Tg در پیوند فسفو دی استر گفته است:
اقای موقاری خودش میگه از قند تا قند نه هیدروکسیل تا هیدروکسیل Hoorieh shالان کی دقیقا همچین چیزی گفت؟ از بین نمیره یکی از O ها توی دنا از دست میده و قند دئوکسی ریبوز میشه منم گفتم از قند تا قند:/
-
خانومِ_دوست_داشتنی این گروه هیدروکسیل ها توی پیوند ازاد میشن چطوری میگین از OH تا OH این اشتباهه فسفودی استر دوتای پیوند دو طرف P ینی فسفر هست😐
M Tg اگه شکل کتاب رو نگاه کنی متوجه میشی