زیست2
-
استوانه مخروطی تو چشم سلول عصبی من جزوشونو نوشتم همینه کتابا اموزشی اشتباه زیاد دارن
-
که جز گیرنده های نوریه
-
@نگین-وهاب-مقدم آره خود استاد موقاری هم شکلش را تحلیل کردند و گفتند یک نورونه نمیدونم این کتابه چرا این کارا را میکنن
بازم ممنون از لطفت:bouquet: :bouquet: :bouquet: :bouquet:@mitra-ism-rahmani به قول اقای موقاری بنگلادشی توضیح میدن
-
@نگین-وهاب-مقدم :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy: :clapping_hands_light_skin_tone: :clapping_hands_light_skin_tone: :clapping_hands_light_skin_tone: :clapping_hands_light_skin_tone: :clapping_hands_light_skin_tone:
-
:beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :cherry_blossom:
-
کم کاری تیروئید یعنی کلا کم کار شه پس هورمون هاش کم میشن نه فقط دو تا از هورمون هاش
(البته این نظر منه )
و در مورد نورون ها منم خودم نشر الگو داشتم و سر همین موضوع به مشکل خوردم مخصوصا که یه ویس از خود جناب هاشمی گوش دادم که شکم و بیشتر کرد وقتی هم به معلمم گفتم اون گفت این سلول ها نورون های تمایز یافته هستن
ولی خوب بازم من درست قانع نشدم به خاطر اون ویسه :-/ -
کم کاری تیروئید یعنی کلا کم کار شه پس هورمون هاش کم میشن نه فقط دو تا از هورمون هاش
(البته این نظر منه )
و در مورد نورون ها منم خودم نشر الگو داشتم و سر همین موضوع به مشکل خوردم مخصوصا که یه ویس از خود جناب هاشمی گوش دادم که شکم و بیشتر کرد وقتی هم به معلمم گفتم اون گفت این سلول ها نورون های تمایز یافته هستن
ولی خوب بازم من درست قانع نشدم به خاطر اون ویسه :-/دریا دریایی عزیز من پاسخ قطعی میخوام نمیتونید بقیه همیار ها را تگ کنید؟؟؟؟
-
دریا دریایی :blossom: :blossom: :blossom:
-
برای کم کاری تیروئید کل هورمون های مترشحه از تیروئید ترشحشون کم میشه و برای گیرنده نوری بر اساس شکل کتاب به نظر من عصبی تغییر شکل یافته هستن