انتخاب رشته پیش کی یرم؟
-
سلام مجدد میکنم به همه الایی های عزیز یه مدت نبودم و دلتنگ همتون شدم و مشغول استراحت و دور کردن خستگی های سال کنکور بودم اما دوستان نمیدونم اطلاع دارین یا نه اما گویا فردا شب نتایج اولیه اعلام و زمان انتخاب رشته ما فرا میرسد و منم نمیدونم که باید کجا و پیش کی برم .انتخاب رشته خیلی چیز مهمیه و متاسفانه تو تهران هم بازار اقتصادیش حسابی گرمه تو همین چن ساعته زنگ میزنن خونمون و هی از موسسه هاشون تعریف میکنن منم کس خاصی مد نظرم نیس لذا از دوستان تهرانی دانشجو و یا دوازدهمی های عزیز تهرانی خواهشمندم تجربه و یا مشاور مد نظرشونو ب من و بقیه الایی ها هم بگن تا این تاپیک هم کمکی به من و بقیه الایی های عزیز باشه و هم بماند برای ایندگان......😊
-
سلام مجدد میکنم به همه الایی های عزیز یه مدت نبودم و دلتنگ همتون شدم و مشغول استراحت و دور کردن خستگی های سال کنکور بودم اما دوستان نمیدونم اطلاع دارین یا نه اما گویا فردا شب نتایج اولیه اعلام و زمان انتخاب رشته ما فرا میرسد و منم نمیدونم که باید کجا و پیش کی برم .انتخاب رشته خیلی چیز مهمیه و متاسفانه تو تهران هم بازار اقتصادیش حسابی گرمه تو همین چن ساعته زنگ میزنن خونمون و هی از موسسه هاشون تعریف میکنن منم کس خاصی مد نظرم نیس لذا از دوستان تهرانی دانشجو و یا دوازدهمی های عزیز تهرانی خواهشمندم تجربه و یا مشاور مد نظرشونو ب من و بقیه الایی ها هم بگن تا این تاپیک هم کمکی به من و بقیه الایی های عزیز باشه و هم بماند برای ایندگان......😊
honeyghandhastigh8190 Gh من میتونم انتخاب رشته انجام بدم. اما نه برای شما، بلکه برای رتبه های 1 تا 20😐
تا اینجاش شوخی بود😂.تجربیا ریاضیا دانش آموز کنکوری دانش-آموزان-آلاء لطفاً کمک کنید
-
honeyghandhastigh8190 Gh سلام بنظرم اگه رتبه ات خوب شده پیش آدم مطمئنی برو حتی اگه مقدار هزینه بالا میگیره
-
خواهشا با اسم و ادرس بگین موضوع حیاتیه......
-
honeyghandhastigh8190 Gh سلام بنظرم اگه رتبه ات خوب شده پیش آدم مطمئنی برو حتی اگه مقدار هزینه بالا میگیره
Lila Bib والا خوب ک چ عرض کنم فعلا تا نیاد چیزی نمیتونم بگم
-
Lila Bib والا خوب ک چ عرض کنم فعلا تا نیاد چیزی نمیتونم بگم
honeyghandhastigh8190 Gh سلام
آقای امینی راد مشاوره میده،هردوتا برادرا!
تو پیج اینستاگرام اگه خواستی میتونی بهشون پیام بدی -
honeyghandhastigh8190 Gh سلام
آقای امینی راد مشاوره میده،هردوتا برادرا!
تو پیج اینستاگرام اگه خواستی میتونی بهشون پیام بدی@Infinitie-A من اینستا ندارم دیگ چ جوری میتونم ب استاد دسترسی داشته باشم علاوه بر اینکه بالاخره هزینشم مهمه دیگ ماشا همه قیمتایی ک از بعد از ظهر تا حالا شنیدم همه نجومیییییی کمترینش استاد فیزیکمون بودک تازه با کلی ادا گفت ٥٠٠ من دیگ واقعا هیچی نمیگم.........
-
استاد امینی راد :)
-
استاد امینی راد :)
saba zarei ی جز اینستاگرام استاد دیگ چ جوری میتونم به استاد دسترسی داشته باشم؟؟؟استاد تو موسسه خاصی مشاوره نمیدن جز الا؟؟؟؟