نحوه توزیع راه ابریشم در طول سال
-
بعد از خریداری یه جا کل پک رو تحویل می دهید یا هر سه هفته یه بار فیلم ها را در سایت قرار می دهید
-
همایش راه ابریشم
هر چند وقت یه بار توزیع میشه -
بعد از خریداری یه جا کل پک رو تحویل می دهید یا هر سه هفته یه بار فیلم ها را در سایت قرار می دهید
-
فقط ریاضی تجربی اونم چون مال سال قبله فقط اصلاحیه داره کامله بقیه طبق ازمون های گزینه دو هستش
-
برنامه راه ابریشم به صورت فرسنگ به فرسنگ هست
و هر فرسنگ سه هفته ای هست که محتواش همون موقع منتشر میشهبرای راه ابریشم های جدید کاملا به شکل بالا هست
برای درس ریاضی تجربی همه فرسنگ ها همین الان هم در دسترس هست
و آپدیت های دوره مطابق برنامه بالا منتشر خواهد شد -
آیا باید صفر تاصد های درس هارو حتما دید یعنی استادا دانش آموزا رو به صفرتاصد رجوع میده یانه؟
-
و هر فرسنگ سه هفته ای هست که محتواش همون موقع منتشر میشهبرای راه ابریشم های جدید کاملا به شکل بالا هست
و آپدیت های دوره مطابق برنامه بالا منتشر خواهد شد@M-an پس یعنی الان جزوه ها رو پرینت نگیریم؟امکان داره که در آپدیت ها عوض بشه؟
-
آیا باید صفر تاصد های درس هارو حتما دید یعنی استادا دانش آموزا رو به صفرتاصد رجوع میده یانه؟
حنانه داوری در نحوه توزیع راه ابریشم در طول سال گفته است:
برای چه درسی؟
-
@M-an پس یعنی الان جزوه ها رو پرینت نگیریم؟امکان داره که در آپدیت ها عوض بشه؟
-
و آپدیت های دوره مطابق برنامه بالا منتشر خواهد شد@M-an میشه لطفا بفرمایید برای فرسنگ اول آپدیت هست آیا؟و اینکه کی میاد؟
-
@M-an میشه لطفا بفرمایید برای فرسنگ اول آپدیت هست آیا؟و اینکه کی میاد؟
Moein Joghraty در نحوه توزیع راه ابریشم در طول سال گفته است:
@M-an میشه لطفا بفرمایید برای فرسنگ اول آپدیت هست آیا؟و اینکه کی میاد؟
فرسنگ اول ریاضی تجربی
-
حنانه داوری در نحوه توزیع راه ابریشم در طول سال گفته است:
برای چه درسی؟
@M-an ببخشید این سوال منم هست
من رشتم تجربیه
ریاضی راه ابریشم علاوه بر فرسنگ ها و پیله ها صفرتاصد هم داشت
اونارو باید از اول ببینیم؟ -
سلام.الان من فیلمای ریاضی ابریشم رو تا فرسنگ 3 دانلود کردم.
اگه اپدیت بشه باید پاکش کنم دیگه.درسته؟؟AM G هنوز فرسنگا نیومده از کجا دانلود کردی