محرم وتکیه ی حسینی آلاء
-
لینک های زیر روضه و نوحه محرومی اما جدا نکردم کدوم در چ مورد امیدوارم خوب باشه
التماس دعا
http://dl.zakerin.ir/media/files/maddahi/haajseyedmajidbanifatemeh/1393/moharram/banifatemeh-shab3moharram1393%5b01%5d.mp3http://dl.zakerin.ir/media/files/maddahi/haajseyedmajidbanifatemeh/1391/moharram/banifatemeh-shab9moharram1391[01].mp3
http://dl.aviny.com/voice/marsieh/hazrat_abbas/90/mirdamad90-abb-04.mp3
http://dl.aviny.com/voice/marsieh/hazrat_abbas/90/mirdamad90-abb-08.mp3
http://phytonord.com/etudfrance%20files/mazhabi/imam%20houssein/nale%20ya%20abalfazl(4).mp3
http://www.jahaniha.com/wp-content/uploads/2012/11/mirdamad-golchin-moharram_www.jahaniha.com_1.wma
-
سلام دوستان...یه موزیک آرام و خوشگل از کویتی پور واستون میذارم ...اینم لینک دانلود
اینم یه کلیپ از تبدیل شدن تربت امام حسین (ع) به خون در ظهر روز عاشورا مقابل دیدگان همه...خیلی جالبه حتما ببینید
خون شدن خاک کربلا در ظهر عاشورایه موزیک دیگه از کویتی پور که خیلی زیباس و البته قدیمیه احتمالا همه شنیدن اما بازم لینک میذارم هر کی خواست دان کنه : دانلود آهنگ چنگ دل از غلام کویتی پور
-
حسین(ع)هنوز مظلوم است
چون وقتی خورشید "عصر عاشورا" غروب کرد
اوهم می رود..... تا سال بعد!....تا یاد بعد....!!! -
آخرین سخنان امام حسین ع در شب عاشورا
حسین بن علی(علیهما السلام ) نزدیک غروب تاسوعا پس از آن که از طرف دشمن مهلت داده شد( یا پس از نماز مغرب) در میان افراد بنی هاشم و یاران خویش قرار گرفت و این خطابه را ایراد نمود...
سخنان امام حسین ع,خطبه امام حسین ع, با این تفاسیر, قران انلاین, حضرت عباس, رضاع, مجری صحرای عرفات, تربت کربلا, تربیت فرزند,قرآن آنلاین, نوحه خوانی, احمد بن موسی علل ختم نبوت,آخرین سخنان امام حسین ع در شب عاشورا - آکاایران«خدا را به بهترین وجه ستایش کرده و در شداید و آسایش و رنج و رفاه در مقابل نعمت هایش سپاسگزارم. خدایا! تو را می ستایم که بر ما خاندان، با نبوت، کرامت بخشیدی و قرآن را به ما آموختی و با دین و آیین آشنایمان ساختی و به ما گوش(حق شنو) و چشم(حق بین) و قلب(روشن) عطا فرمودی و از گروه مشرک و خدانشناس نگرداندی.
اما بعد، من اصحاب و یارانی بهتر از یاران خود ندیدم و اهل بیت و خاندانی باوفاتر و صدیق تر از اهل بیت خود سراغ ندارم. خداوند به همه شما جزای خیر دهد».
آن گاه فرمود:«جدم رسول خدا(ص) خبر داده بود که من به عراق فراخوانده می شوم و در محلی به نام عمورا و کربلا فرود آمده و در همان جا به شهادت می رسم و اکنون وقت این شهادت رسیده است. به اعتقاد من همین فردا، دشمن جنگ خود را با ما آغاز خواهد نمود و حالا شما آزاد هستید و من بیعت خود را از شما برداشتم و به همه شما اجازه می دهم که از این سیاهی شب استفاده کرده و هر یک از شما دست یکی از افراد خانواده مرا بگیرد و به سوی آبادی و شهر خویش حرکت کند و جان خود را از مرگ نجات بخشد؛ زیرا این مردم فقط در تعقیب من هستند و اگر بر من دست یابند با دیگران کاری نخواهند داشت، خدا به همه شما جزای خیر و پاداش نیک عنایت کند!»آخرین آزمایش
حسین بن علی(علیهما السلام ) که در طول راه از مدینه تا کربلا و در موارد مختلف، شهادت خویش را اعلام نموده و به یارانش اجازه مرخصی داده و بیعت را از آنان برداشته بود، درشب عاشورا و برای آخرین بار نیزاین موضوع را با صراحت مطرح نمود که « قد قرب الموعد؛ یعنی هنگام شهادت فرا رسیده است» و من بیعت خود را از شما برداشتم، از تاریکی شب استفاده کنید و راه شهر و دیار خویش را پیش بگیرید.
این پیشنهاد در واقع آخرین آزمایش بود از سوی آن حضرت و نتیجه این آزمایش، عکس العمل یاران آن بزرگوار بود که هر یک با بیان خاص، وفاداری خود را به آن حضرت و استقامت و پایداری خویش را تا آخرین قطره خون اعلام داشتند و بدین گونه از این آزمایش روسفید و سرفراز بیرون آمدند.
حال پاسخ چند تن از این یاران باوفا و اهل بیت صدیق و باصفا:
1- اولین کسی که پس از سخنرانی امام(ع) لب به سخن گشود برادرش عباس بن علی(ع) بود. او چنین گفت:" لا أرنا الله ذلک أبدا؛ خدا چنین روزی را نیاورد که ما تو را بگذاریم و به سوی شهر خود برگردیم."
2- آن گاه سایر افراد بنی هاشم در تعقیب گفتار حضرت ابوالفضل و در همین زمینه سخنانی گفتند که امام نگاهی به فرزندان عقیل کرد و چنین گفت:" حسبکم من القتل بمسلم اذهبوا قد أذنت لکم؛ کشته شدن مسلم برای شما بس است، من به شما اجازه دادم بروید."
آنان در پاسخ امام چنین گفتند: در این صورت اگر از ما سؤال شود که چرا دست از مولا و پیشوای خود برداشتید چه بگوییم؟ نه، به خدا سوگند! هیچ گاه چنین کاری را انجام نخواهیم داد؛ بلکه ثروت و جان و فرزندانمان را فدای راه تو می کنیم و تا آخرین مرحله در رکاب تو می جنگیم.
3- یکی دیگر از این سخنگویان، مسلم بن عوسجه بود که چنین گفت: ما چگونه دست از یاری تو برداریم؟ در این صورت در پیشگاه خدا چه عذری خواهیم داشت؟ به خدا سوگند! من از تو جدا نمی شوم تا با نیزه خود سینه دشمنان تو را بشکافم و تا شمشیر در اختیار من است با آنان بجنگم و اگر هیچ سلاحی نداشتم با سنگ و کلوخ به جنگشان می روم تا جان به جان آفرین تسلیم کنم.
4- یکی دیگر از یاران آن حضرت سعد بن عبدالله بود که چنین گفت: به خدا سوگند! ما دست از یاری تو برنمی داریم تا در پیشگاه خدا ثابت کنیم که حق پیامبر را درباره تو مراعات نمودیم. به خدا سوگند! اگر بدانم که هفتاد مرتبه کشته می شوم و بدنم را آتش زده و خاکسترم را زنده می کنند، باز هم هرگز دست از یاری تو برنمی دارم و پس از هر بار زنده شدن به یاری ات می شتابم؛ در صورتی که می دانم این مرگ یک بار بیش نیست و پس از آن نعمت بی پایان خداست.
5- زهیربن قین چنین گفت: یابن رسول الله! به خدا سوگند! دوست داشتم که در راه حمایت تو هزار بار کشته، باز زنده و دوباره کشته شوم و باز آرزو داشتم که با کشته شدن من، تو یا یکی از این جوانان بنی هاشم از مرگ نجات یابید.
6- درهمین ساعت ها بود که خبر اسارت فرزند محمد بن بشیرحضرمی( یکی از یاران آن حضرت) به وی رسید. امام به او فرمود: تو آزادی، برو و در آزادی فرزندت تلاش بکن.
محمد بن بشیر گفت: به خدا سوگند! من هرگز دست از تو برنمی دارم! و این جمله را نیز اضافه نمود: درندگان بیابان ها مرا قطعه قطعه کنند و طعمه خویش قرار دهند اگر دست از تو بردارم.
امام چند قطعه لباس قیمتی به او داد تا در اختیار کسانی که می توانند در آزادی فرزندش تلاش کنند قرار دهد.
آن گاه که حسین بن علی(علیهما السلام) این عکس العمل را از افراد بنی هاشم و صحابه و یارانش دید و آن کلمات و جملاتی که دلیل بر آگاهی و احساس مسؤولیت و وفاداری آنان به مقام امامت بود، شنید در ضمن دعا برای آنان«جزاکم الله خیرا؛ خدا به همه شما پاداش نیک عنایت کند» قاطعانه و صریح فرمود: إنی غداً أقتل و کلکم تقتلون...؛ من فردا کشته خواهم شد و همه شما، و حتی قاسم و عبدالله شیرخوار، نیز با من کشته خواهند شد."
همه یاران آن حضرت با شنیدن این بیان یک صدا چنین گفتند: ما نیز از خدای بزرگ سپاسگزاریم که با یاری تو به ما کرامت و با کشته شدن در رکاب تو به ما عزت و شرافت بخشید. ای فرزند پیامبر! آیا ما نباید خشنود باشیم از این که در بهشت با تو هستیم؟
طبق نقل خرائج راوندی امام پرده را از جلو چشم آنان کنار زد و یکایک آنان محل خود و نعمت هایی که در بهشت برایشان مهیا شده است مشاهده نمودند
احادیث و روایات، احکام دین - سایت عاشورا -
آخرین سخنان امام حسین (ع ) در شب عاشورا
حسین بن علی(علیهما السلام ) نزدیک غروب تاسوعا پس از آن که از طرف دشمن مهلت داده شد( یا پس از نماز مغرب) در میان افراد بنی هاشم و یاران خویش قرار گرفت و این خطابه را ایراد نمود...
«خدا را به بهترین وجه ستایش کرده و در شداید و آسایش و رنج و رفاه در مقابل نعمت هایش سپاسگزارم. خدایا! تو را می ستایم که بر ما خاندان، با نبوت، کرامت بخشیدی و قرآن را به ما آموختی و با دین و آیین آشنایمان ساختی و به ما گوش(حق
شنو) و چشم(حق بین) و قلب(روشن) عطا فرمودی و از گروه مشرک و خدانشناس نگرداندی.
اما بعد، من اصحاب و یارانی بهتر از یاران خود ندیدم و اهل بیت و خاندانی باوفاتر و صدیق تر از اهل بیت خود سراغ ندارم. خداوند به همه شما جزای خیر دهد».
آن گاه فرمود:«جدم رسول خدا(ص) خبر داده بود که من به عراق فراخوانده می شوم و در محلی به نام عمورا و کربلا فرود آمده و در همان جا به شهادت می رسم و اکنون وقت این شهادت رسیده است. به اعتقاد من همین فردا، دشمن جنگ خود را با ما آغاز خواهد نمود و حالا شما آزاد هستید و من بیعت خود را از شما برداشتم و به همه شما اجازه می دهم که از این سیاهی شب استفاده کرده و هر یک از شما دست یکی از افراد خانواده مرا بگیرد و به سوی آبادی و شهر خویش حرکت کند و جان خود را از مرگ نجات بخشد؛ زیرا این مردم فقط در تعقیب من هستند و اگر بر من دست یابند با دیگران کاری نخواهند داشت، خدا به همه شما جزای خیر و پاداش نیک عنایت کند!»آخرین آزمایش
حسین بن علی(علیهما السلام ) که در طول راه از مدینه تا کربلا و در موارد مختلف، شهادت خویش را اعلام نموده و به یارانش اجازه مرخصی داده و بیعت را از آنان برداشته بود، درشب عاشورا و برای آخرین بار نیزاین موضوع را با صراحت مطرح نمود که « قد قرب الموعد؛ یعنی هنگام شهادت فرا رسیده است» و من بیعت خود را از شما برداشتم، از تاریکی شب استفاده کنید و راه شهر و دیار خویش را پیش بگیرید.
این پیشنهاد در واقع آخرین آزمایش بود از سوی آن حضرت و نتیجه این آزمایش، عکس العمل یاران آن بزرگوار بود که هر یک با بیان خاص، وفاداری خود را به آن حضرت و استقامت و پایداری خویش را تا آخرین قطره خون اعلام داشتند و بدین گونه از این آزمایش روسفید و سرفراز بیرون آمدند.
احادیث و روایات احکام دین...سایت عاشورا-
-
-
-
-
-
-
-
- -پست ادغام شده - - - - - - - - - - - -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
ای چشم تو بیمار،گرفتار ،گرفتار
**برخیز چه پیش آمده این بار علمدار **
گیریم که دست و علم و مشک بیفتد
برخیز فدای سرت انگار نه انگار ................................لالا لالا لالایی
گلای کربلایی
بچه ها آب نمی خوان
عمو خودت کجایی؟**"ای صاحب مشک شکسته برخیز"
** -
**سخنان امام حسین (ع) بعد از نماز ظهر عاشورا :
**هنگامی که امام حسین (ع) نماز ظهر عاشورا را خواند به یارانش خطاب کرد و فرمود :
«يا أَصْحابي افنَّ هذفهف الْجَنَّةَ قَدْ ففتفحَتْ اَبْوابفها، وَ اتَّصَلَتْ اَنْهارفها، وَ اَيْنَعَتْ ثفمارفها، وَ زفيّفنَتْ قفصفورفها، وَ تَأَلَّفَتْ وفلْدانفها وَ حفورفها، وَ هذا رَسفولف اللّهف(صلى الله عليه وآله) وَ الشّفهَداءف الَّذينَ قفتفلفوا مَعَهف، وَ أَبي وَ أفمّي يَتَوَقَّعفونَ قفدفومَكفمْ، وَ يَتَباشَرفونَ بفكفمْ، وَ هفمْ مفشْتاقفونَ إفلَيْكفمْ، فَحامفوا عَنْ دينف اللّهف وَ ذَبّفوا عَنْ حَرَمف رَسفولف اللّهف(صلى الله عليه وآله)»
.
(ای یاران من ! به راستی این بهشت است که در های آن گشوده شده است. نهرهایش به هم پیوسته و میوه هایش رسیده و قصرهایش آراسته و غلامان و حورش در انتظار شما گرد آمده اند و این رسول خدا و شهدایی که در رکابش به شهادت رسیدند و پدر و مادر من است که همگی انتظار شما را میکشند و بشارت آمدن شما را میدهند و مشتاق دیدار شمایند . از دین خدا حمایت کنید و از حرم رسول خدا دفاع نمایید)
سپس امام (علیه السلام) خاندان و زنانش را صدا زد آنان پریشان حال بیرون آمدند و به یاران امام (علیه السلام ) ندا دادند:
«ای جماعت مسلمان و ای گروه مومنان ! شمارا به خدا ! از دین خدا حمایت کنید و از حرم رسول خدا دفاع نمایید و از امام و فرزند دختر پیامبرتان پشتیبانی کنید چرا که خداوند به سبب ما ،شمارا آزمایش کرده است و اکنون شما همسایگان ما در جوار جد ما و بزرگواران و محبان ما می باشید، پس دفاع کنید خداوند از ناحیه ما به شما برکت عنایت فرماید».
آنگاه امام (علیه السلام) فرمود :«يا أفمَّةَ الْقفرآنف! هذفهف الْجَنَّةف فَاطْلفبفوها، وَ هذفهف النّارف فَاهْرفبفوا مفنْها»( ای امت قرآن ! این بهشت است . آن را به دست آورید و این هم آتش جهنم است از آن بگریزید )
یاران امام(علیه السلام) به ندای آن حضرت لبیک گفتند و صدای گریه شوق بلند کردند.
-
لینک های شام غریبان
http://dl.sakhamusic.ir/94/mehr/02/mirdamad%20shme%20ghariban%2093-01.mp3
http://eheyat.com/wp-content/uploads/2014/11/sh11moh_93081302_2.mp3
http://eheyat.com/wp-content/uploads/2014/11/ma93081302.mp3
http://eheyat.com/wp-content/uploads/2014/11/ma93081302.mp3
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
لینک های بیشتری میزارم بعد الان باید برم مراسم
التماس دعا بچه ها خیلییییییییییییییییی برام دعا کنید -
-
-
-
-
می کنم تشریحی از یک ماجرا
ماجرای پر بلای کربلا کربلا یعنی که قرانی شدن
در ره معبود قربانی شدن کربلا یعنی که در راه خدا
بر سر نیزه سر از تن جدا کربلا یعنی که یک تاریخ غم
یک جهان لبریز از ظلم و ستم کربلا یعنی تبری داشتن
بغض دشمن را به دلها داشتن کربلا یعنی علیکم بالصلات
خوردن از سر چشمه ی آب حیات کربلا یعنی نماز با ولی
کربلا یعنی مدد از یا علی (ع) هست منظور حسین (ع) سر جدا
زندگی زیر ولای مرتضی (ع) امر بر معروف امر یا علی (ع) است
یاری اسلام و قران و ولی است کربلا یعنی که زیر آفتاب
پیکر دور از سر ام الکتاب کربلا یعنی ولایت محوری
طاعت محض از ولای حیدری کربلا یعنی علی اکبر(ع) شدن
در شجاعت حیدر صفدر شدن کربلا یعنی که عباس (ع) علی (ع)
کربلا یعنی اطاعت از ولی کربلا یعنی صبوری در عزا
زینب کبری (س) و سر های جدا کربلا یعنی که قران زنده است
حیدر(ع) خیبر شکن پاینده است کربلا یعنی همه اهل کساء
خیمه گاه زینب است اینجا عبا کربلا بی شک غدیر دیگر است
گرچه اینجا راس نیزه منبر است کربلا یعنی اسارت تا به شام
سنگ خوردن ها ز روی پشت بام کربلا یعنی که تکرار غدیر
تا به پای جان اطاعت از امیر جان خود در راه حیدر(ع) می دهند
دست بیعت همره سر می دهند کربلا یعنی ولایت داشتن
در ره مولا قدم بر داشتن حیدرکرار(ع) ما را رهبر است
جان شیرینم فدای حیدر(ع) است من نمی خواهم که شرح غم دهم
شرح تاریخ غم و ماتم دهم کربلا درس صبوری می دهد
درس صبر از رنج دوری می دهد درس ایثار و شهادت می دهد
درس یک دنیا شهامت می دهد یا حسین(ع) چون زینت عرش علاست
در زمین مصداق مصباح الهداست هر کسی تصویری از غم می کشد
کربلا را غرق ماتم می کشد خاک و آب و نخلها را غرق خون
آسمان را هم به شکلی واژگون چند زن با کودکانی خردسال
در کنار اسب خونین گشته یال آنطرفتر خیمه هایی سوخته
خواهری سر را به محمل کوفته نقشی از سر بر سر نی می کشد
کودکانی را هم از پی می کشد خواهری داغ برادر دیده را
می کشد آنجا کنار نیزه ها می کشد همرنگ خون او آب را
در کنارش تشنه لب مهتاب را در کنار ساقی بی دست و سر
این حسین(ع)است و دو دست بر کمر خواهری را می کشد بالای تلّ
بر سر نیزه سری را از بغل می کشد در زیر نور آفتاب
پیکر هفتاد و دو خورشید ناب می کشد طفلی به روی دست باب
خورده بر حلقوم تیرش، جای آب دختری هم گشته نیلی صورتش
بسکه خورده ضرب سیلی صورتش می کشد پای برهنه روی خار
کودکان با چشمهای اشکبار راس خونینی درون طشت زر
پیش چشم خواهری با چشم تر زینب کبری امیری می کند
از یتیمان دستگیری می کند قتلگاه کربلا کوه حراست
درد دلهای پیمبر(ص) با خداست کربلا یعنی که ایمان داشتن
بر سر نی ذکر قران داشتن معنی قران چو ذکر یا علی (ع) است
هست قرانی هر آنکس با ولی است کربلا یک آسمان باران خون
یک جهان سر مستی و شور و جنون
کشته ی اشک است ای یاران حسین(ع)
در غمش جاری است اشک از هر دو عین -
-
کربلا یعنی سلام یک نماز ... کربلا آغاز راهی بس دراز
کربلا یعنی نرفتن زیر بار ... کربلا یعنی دویدن روی خار
کربلا یعنی زدل یا هو زدن ... بر سر نعش جوان زانو زدن کربلا یعنی شرف یعنی نبرد ... کربلا یک میر و هفتاد و دو مرد
کربلا یعنی گذشت از هر چه هست ... آب را از خویش راندن با دو دست کربلا یعنی کرامت داشتن ... رفتن و با خون خود گل کاشتن
کربلا یعنی شرافت آبرو ... کربلا میخانه ای با صد سبو کربلا یعنی تولی داشتن ... مهر حیدر، عشق زهرا داشتن
کربلا یعنی تبرای شدید ... از پلیدیهای دوران و یزید کربلا یعنی اطاعت از امام ... گه به حکم او نشستن، گه قیام
کربلا یعنی که یار رهبری ... از حسین عصر خود فرمانبری کربلا یعنی تحول در وجود ... جامه ی زهد و حیا در تار و پود
کربلا یعنی به حق واصل شدن ... یار حق، دشمن باطل شدن کربلا یعنی بیا جانانه شو ... گرد شمع عشق حق، پروانه شو
کربلا یعنی کتاب عشق حق ... از الف تا یای او سرمشق حق کربلا یعنی که افنسی با نماز ... روی بر درگاه رب بی نیاز
کربلا یعنی که خون، آب وضو ... با خدا بیواسطه در گفتگو کربلا یعنی همیشه مکتبی ... تو حسینی، خواهر تو زینبی
کربلا یعنی سراپا جان شدن ... در منای عاشقی قربان شدن کربلا یعنی سروجان باختن ... پل به معراج شرافت ساختن
کربلا یعنی که عاشورای خون ... موسم انا الیه راجعون کربلا یعنی گفل احمر شدن ... روی دست باغبان پرپر شدن
کربلا یعنی هم آغوش اجل ... تلخی مرگش نکوتر از عسل کربلا یعنی بهار تشنگی ... شعله بر دل از شرار تشنگی
کربلا یعنی چو گفل افروختن ... پیش آب از تشنکامی سوختن
کربلا یعنی که در دریای آب ... تشنه، اما آب را کردن جواب
کربلا یعنی فغان و زمزمه ... خنجر و حنجر، نگاه فاطمه کربلا یعنی که تیغ و جسم یار ... یکهزار و نهصد و پنجاه بار
کربلا یعنی قلم یعنی کتاب ... پیکر قرآن و زخم بیحساب کربلا یعنی عطش یعنی شرار ... خیمه و طفلان در حال فرار
کربلا یعنی سراپا عشق و شور ... گه به نیزه، گاه در کنج تنور کربلا یعنی که نیلی روی ماه ... صورت طفلان و سیلی، آه آه
کربلا یعنی که حق در سلسله ... پاسخ اشک غریبان، هلهله کربلا یعنی شب و اخت الامام ... در نماز، اما نماز بی قیام
کربلا یعنی که در بازارها ... کعبه اما کعبه ی آزارها -
****لبـــیک یا ثــــــارالله **
**
ما میرویم سوی بیابان کربلا
تا جان کنیم فدای شهیدان کربلاهر کس ....خوش باشدزائر کربلا خوش باشداندک اندک میرسن سیل مشتاق حسینمیبرد تا کربلا دل ها را داغ حسینما میرویم سوی کرببلا یا حسینبا پرچم یا حیدر یا زهرا یا حسینهر قدم هر نفس هر تپش دم بگیریمپرچمت بر بلندای عالم بگیریمهر که دارد ز سر شوق حرم بسم اللهلبیک یا حسین لبیک یا ثار اللهلبیک یا ثارالله لبیک یا تارالله لبیک یا ثارالله لبیک یا ثارالله
هر که دارد هوس کربلا بسم الله
هر که دارد سر همراهی ما بسم اللهعشق میگه تو هم فدای خشکی لب و پا برهنه ام فدای پای نذر عشق و اشکلبیک یا ثارالله لبیک یا تارالله لبیک یا ثارالله لبیک یا ثاراللهلبیک یا ثارالله لبیک یا تارالله لبیک یا ثارالله لبیک یا ثاراللهما میرویم سوی کرببلا یا حسین با پرچم یا حیدر یا زهرا یا حسین
بر مشامم میرسد بر مشامم میرسد هر لحظه بوی کربلابر دلم ترسم بماند بر دلم ترسم بماند ارزوی کربلا******تشنه ی اب فراتم تشنه ی اب فراتم ای عجل مهلت بده****
دانلود کنید بی نظیره
حامد زمانی/ما میرویم
** -
بسوز ای دل که امروز اربعین است / عزای پور ختم المرسلین استقیام کربلایش تا قیامت /سراسر درس، بهر مسلمین استاربعین حسینی تسلیت باد