اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن.....
-
حس-یخی بقیه پیله ها کی منتشر میشه؟کلا فرسنگ اول کی منتشر میشه؟
نوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۹، ۷:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmir Tajfar والا خبر ندارم من الان پرداخت کردم ببرم اینارو ببینم چه زیادم هست شما میخواهین ۴ تا کتاب رو ببینین ؟
-
حس-یخی اره حالا امتحان کن
نوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۹، ۷:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmir Tajfar اره شد ممنون
-
Amir Tajfar والا خبر ندارم من الان پرداخت کردم ببرم اینارو ببینم چه زیادم هست شما میخواهین ۴ تا کتاب رو ببینین ؟
حس-یخی من زیست ندارم، فیزیک هم از جای دیگه میخونم شیمی میمونه و ریاضی، که همون ریاضیات ریاضی شامل حسابان و آمار و گسسته و هندسه و ریاضیه، تو طول سه هفته میشه همشو خوند فقط کاش کل فرسنگ اول منتشر میشد با همه پیله ها جزوه هاشو پرینت میگرفتم بدونم چیکار میکنم
-
حس-یخی من زیست ندارم، فیزیک هم از جای دیگه میخونم شیمی میمونه و ریاضی، که همون ریاضیات ریاضی شامل حسابان و آمار و گسسته و هندسه و ریاضیه، تو طول سه هفته میشه همشو خوند فقط کاش کل فرسنگ اول منتشر میشد با همه پیله ها جزوه هاشو پرینت میگرفتم بدونم چیکار میکنم
نوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۹، ۸:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmir Tajfar دقیقا کاشکی جزو هارو زود تر بزارن
برا اینم تحصن کنیم ؟ -
Amir Tajfar دقیقا کاشکی جزو هارو زود تر بزارن
برا اینم تحصن کنیم ؟حس-یخی اره واقعا فریضه درسی همچین چیزی
-
@M-an میشه جزوه های فرسنگ اول رو کلا منتشر کنید که یه بار بریم پرینت بگیریم و فنر بندی کنیم از پیله و تست درسنامه و جزوه ... حالا ویدئو مشکلی نداره ولی چون اینارو میخوایم پرینت کنیم خیلی وقتمون گرفته میشه)
-
نوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۹، ۸:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-an
مدیر جان ببخشید خیلی اذیت تون کردیم این چند روز ولی میشه جزوه هارو یه جا بزارین ما تو این شرایط کرونا یه بار بریم بیرون
توروخدا اگه میشه بزارین -
اقاااااااااااا واسههه ما که اومد واسه شما هم حتما میاد
نوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۹، ۸:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
چقدرم جواب میدن، هم تو اینستاگرام گفتم هم تلگرام هم اینجا هیچ کدوم جواب ندادن
-
@M-an
مدیر جان ببخشید خیلی اذیت تون کردیم این چند روز ولی میشه جزوه هارو یه جا بزارین ما تو این شرایط کرونا یه بار بریم بیرون
توروخدا اگه میشه بزارینحس-یخی واقعا حرف درستیه.!
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۹، ۹:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
توروخدا اگه قرار نیست بفرستین بگین دیوونه شدم دیگه
-
چقدرم جواب میدن، هم تو اینستاگرام گفتم هم تلگرام هم اینجا هیچ کدوم جواب ندادن
نوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۹، ۹:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmir Tajfar من هر وقت تو تل پیام دادم همون موقع جواب دادن
-
@M-an میشه جزوه های فرسنگ اول رو کلا منتشر کنید که یه بار بریم پرینت بگیریم و فنر بندی کنیم از پیله و تست درسنامه و جزوه ... حالا ویدئو مشکلی نداره ولی چون اینارو میخوایم پرینت کنیم خیلی وقتمون گرفته میشه)
اگر آماده بشن همین کار رو می کنیم
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۹، ۱۰:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کسی هست که هنوز براش پیام نیومده باشه؟!
-
اگر آماده بشن همین کار رو می کنیم
@M-an یعنی هنوز جزوه ها و تست ها و درسنامه فرسنگ اول آماده نشده؟
-
نوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۹، ۱۰:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAtiyeh Mohammadian سلام من
-
نوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۹، ۱۰:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAtiyeh Mohammadian متأسفانه من
-
نوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۹، ۱۰:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۹، ۱۰:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من نامه رو ارسال كردم 28 ام رسيده ولي خبري نيست من بايد چيكار كنم الآآآآآن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟