اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن.....
-
@M-an میشه جزوه های فرسنگ اول رو کلا منتشر کنید که یه بار بریم پرینت بگیریم و فنر بندی کنیم از پیله و تست درسنامه و جزوه ... حالا ویدئو مشکلی نداره ولی چون اینارو میخوایم پرینت کنیم خیلی وقتمون گرفته میشه)
-
اقاااااااااااا واسههه ما که اومد واسه شما هم حتما میاد
-
چقدرم جواب میدن، هم تو اینستاگرام گفتم هم تلگرام هم اینجا هیچ کدوم جواب ندادن
-
@M-an
مدیر جان ببخشید خیلی اذیت تون کردیم این چند روز ولی میشه جزوه هارو یه جا بزارین ما تو این شرایط کرونا یه بار بریم بیرون
توروخدا اگه میشه بزارین -
توروخدا اگه قرار نیست بفرستین بگین دیوونه شدم دیگه
-
چقدرم جواب میدن، هم تو اینستاگرام گفتم هم تلگرام هم اینجا هیچ کدوم جواب ندادن
Amir Tajfar من هر وقت تو تل پیام دادم همون موقع جواب دادن
-
@M-an میشه جزوه های فرسنگ اول رو کلا منتشر کنید که یه بار بریم پرینت بگیریم و فنر بندی کنیم از پیله و تست درسنامه و جزوه ... حالا ویدئو مشکلی نداره ولی چون اینارو میخوایم پرینت کنیم خیلی وقتمون گرفته میشه)
-
کسی هست که هنوز براش پیام نیومده باشه؟!
-
اگر آماده بشن همین کار رو می کنیم
@M-an یعنی هنوز جزوه ها و تست ها و درسنامه فرسنگ اول آماده نشده؟
-
Atiyeh Mohammadian سلام من
-
Atiyeh Mohammadian متأسفانه من
-
-
من نامه رو ارسال كردم 28 ام رسيده ولي خبري نيست من بايد چيكار كنم الآآآآآن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
من نامه رو ارسال كردم 28 ام رسيده ولي خبري نيست من بايد چيكار كنم الآآآآآن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مرتضی آذری هشجین صبر
-
مرتضی آذری هشجین میدونم سخته ولی صبور باش و استرس نداشته باش. من 25اُم رسیده ولی فعلا پیامک نیومده. باید منتظر موند ایشالا که میاد.نگرانش نباش
-
بخدا ما صبرمون زیاده ولی بلاتکلیفی خیلی بده اصلا نمیشه درس خوند
-
بخدا ما صبرمون زیاده ولی بلاتکلیفی خیلی بده اصلا نمیشه درس خوند
Atiyeh Mohammadian اره درکت میکنم منم همین حسو دارم ولی مطمئنا نامه ها خیلی زیاده و زمانبر
-