اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن.....
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۹، ۹:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
توروخدا اگه قرار نیست بفرستین بگین دیوونه شدم دیگه
-
چقدرم جواب میدن، هم تو اینستاگرام گفتم هم تلگرام هم اینجا هیچ کدوم جواب ندادن
نوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۹، ۹:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmir Tajfar من هر وقت تو تل پیام دادم همون موقع جواب دادن
-
@M-an میشه جزوه های فرسنگ اول رو کلا منتشر کنید که یه بار بریم پرینت بگیریم و فنر بندی کنیم از پیله و تست درسنامه و جزوه ... حالا ویدئو مشکلی نداره ولی چون اینارو میخوایم پرینت کنیم خیلی وقتمون گرفته میشه)
اگر آماده بشن همین کار رو می کنیم
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۹، ۱۰:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کسی هست که هنوز براش پیام نیومده باشه؟!
-
اگر آماده بشن همین کار رو می کنیم
@M-an یعنی هنوز جزوه ها و تست ها و درسنامه فرسنگ اول آماده نشده؟
-
نوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۹، ۱۰:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAtiyeh Mohammadian سلام من
-
نوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۹، ۱۰:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAtiyeh Mohammadian متأسفانه من
-
نوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۹، ۱۰:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۹، ۱۰:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من نامه رو ارسال كردم 28 ام رسيده ولي خبري نيست من بايد چيكار كنم الآآآآآن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
من نامه رو ارسال كردم 28 ام رسيده ولي خبري نيست من بايد چيكار كنم الآآآآآن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۹، ۱۰:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمرتضی آذری هشجین صبر
-
نوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۹، ۱۰:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمرتضی آذری هشجین میدونم سخته ولی صبور باش و استرس نداشته باش. من 25اُم رسیده ولی فعلا پیامک نیومده. باید منتظر موند ایشالا که میاد.نگرانش نباش
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۹، ۱۰:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بخدا ما صبرمون زیاده ولی بلاتکلیفی خیلی بده اصلا نمیشه درس خوند
-
نوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۹، ۱۰:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAtiyeh Mohammadian اره درکت میکنم منم همین حسو دارم ولی مطمئنا نامه ها خیلی زیاده و زمانبر
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۹، ۱۰:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Atiyeh Mohammadian اره درکت میکنم منم همین حسو دارم ولی مطمئنا نامه ها خیلی زیاده و زمانبر
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۹، ۱۰:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFereshteh Jahangiri استرس چيه بابا من تعداد پيله هارو ديدم گفتم زود تر شروع كنم اگه اين كده بياد
-
نوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۹، ۱۰:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مرتضی آذری هشجین جالب اینجاس به من خیلی زود زنگ زدن و من با انتشار خبرش یه جو عظیم به انجمن دادن اخه مدارکم ناقص بود زنک زدن گفتن کامل کن تا شب اس تاییدت میاد ولی متاسفانه یه کوچولو ادمین دیر سین زدن و هنوز نرسیده به دستم اس تاییدش
-
نوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۹، ۱۰:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAtiyeh Mohammadian باید به اونها هم حق بدیم. شما هم کم کم شروع کن به استارت زدن. مدیر گفت امروز نتیجه ها اعلام میشه
-
مرتضی آذری هشجین جالب اینجاس به من خیلی زود زنگ زدن و من با انتشار خبرش یه جو عظیم به انجمن دادن اخه مدارکم ناقص بود زنک زدن گفتن کامل کن تا شب اس تاییدت میاد ولی متاسفانه یه کوچولو ادمین دیر سین زدن و هنوز نرسیده به دستم اس تاییدش
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۹، ۱۰:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFereshteh Jahangiri مگه مدارك چي ميخواست ؟؟؟ضامن كه نميخواست؟؟؟
-
Fereshteh Jahangiri استرس چيه بابا من تعداد پيله هارو ديدم گفتم زود تر شروع كنم اگه اين كده بياد
نوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۹، ۱۰:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمرتضی آذری هشجین اره میدونم ولی خب چاره چیه
-
هنوز که برا منم خبری نشده
نوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۹، ۱۰:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهReza Mosavi برا منم پیام نیومده