همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء
-
#تدریس #زیست - جلسه 107 - گیاهی سال دوم ( قسمت 2)
آقای #رحیمی
#تجربی
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/15/19/6190@alaa_sanatisharif
-
آقا بخدا قارچ قسمت دوم مشکل داره.تصویر ثابت میمونه.با هر کیفیتی هم که دانلود کردم همینجوری بود.چکار کنم؟
hamiddadkhoo در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
آقا بخدا قارچ قسمت دوم مشکل داره.تصویر ثابت میمونه.با هر کیفیتی هم که دانلود کردم همینجوری بود.چکار کنم؟
از پخش انلاین استفاده کنین!!!مشکل رفع شده درهردو نوع
ولی امتحانش ضرر نداره -
اگر با همین سرعت بیاد گیاهی عالی میشه آلاء متشکر
-
استاد جزوه لطفااااااااااااا
-
hamiddadkhoo در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
از پخش انلاین استفاده کنین!!!مشکل رفع شده درهردو نوع
ولی امتحانش ضرر ندارهOrkide yas
توی پخش آنلاین هم این مشکل رو دارم.
یعنی من فقط این مشکلو دارم؟
بچه ها شما این مشکل رو ندارید؟ -
Orkide yas
بچه ها شما این مشکل رو ندارید؟hamiddadkhoo در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
Orkide yas
بچه ها شما این مشکل رو ندارید؟من ندارم
قارچهارو تموم کردم -
سلام وقت بخیر استاد رحیمی بهترینی ممنونم
ی سوال چرا همه فیلم های شما توسایت نیست؟ یا تدریس نکردین؟ موضوش چیعه ؟ -
سلام وقت بخیر استاد رحیمی بهترینی ممنونم
ی سوال چرا همه فیلم های شما توسایت نیست؟ یا تدریس نکردین؟ موضوش چیعه ؟roghayeh salimi سلام،هنوز تدریس نداده
-
سلام یک سوال بچه ها استاد کل گیاهی تدریس هر چی از گیاهی هست تدریس می کنن مثلا دوباره تولید مثل گیاهان رو می گویند ؟آیا؟
-
استاد واقعا گلین.دمتون گرم.
-
استا واقعا بی نظیر هستین من هر زمان ویدیو های شما رو می بینم انگیزم چند برابر میشه و به خودم امید وار میشم آرزوی بهترین هارو براتون دارم
-
ostad torokhoda baqiye mabahes ro ham tadris konid
-
دلسوزی ، تلاش و کوشش بی نظیر گروه آلاء را در تعلیم و تربیت و انتقال معلومات و تجربیات ارزشمند در کنار برقراری رابطه صمیمی و دوستانه با دانش آموزان و ایجاد فضائی دلنشین برای کسب علم و دانش و درک شرایط دانش آموزان حقیقتاً قابل ستایش است اینجانب بر خود وظیفه میدانم از زحمات و خدمات ارزشمند شما صمیمانه تقدیر و تشکر نمایم از خداوند متعال سلامتی ، موفقیت و شادمانی را برایتان مسئلت دارم
ارادتمند شما اسکندری -
این پست پاک شده!
-
سلام واحترام فرق بین استافیلوکوکوس با استافیلوکوکوس اورئوس چیه؟
-
استافیلو کوکوس به تمامی باکتری های دایره شکلی که به صورت خوشه ای بهم متصل شدند اما استافیلوکوکوس اورئوس به گونه ی خاص اورئوس اشاره دارد که دایره شکل اند و به صورت خوشه ای بهم متصل اند
-
ازپاسخ شما صمیمانه سپاسگذارم باشدکه شاهدموفقیت شماباشیم
-
سلام دوستان کسی میدونه کدوم فصل ها تعداد تست بیش تری داره؟زیست 1 و2 وپیش؟