اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن.....
-
نوشتهشده در ۴ مهر ۱۳۹۹، ۱۸:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها گاج چطوره به نظرتون
-
Amir Tajfar
فک کنم مطابق با درس ارجاع بده ۲۰ تا خیلی زیاده من تو ۹ تا شیمی موندمحس-یخی دقیقا نمیشه واقعا، یه توضیح ریزی کاش میدادن یا استوری میزاشتن سوال میکردیم
-
نوشتهشده در ۴ مهر ۱۳۹۹، ۱۸:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حس-یخی جامع اماری ازمونش پایینه و برنامشم خوب نیست
-
حس-یخی ازموناش یا کتاب هاش؟
-
حس-یخی ازموناش یا کتاب هاش؟
نوشتهشده در ۴ مهر ۱۳۹۹، ۱۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmir Tajfar ازمون
-
حس-یخی دقیقا نمیشه واقعا، یه توضیح ریزی کاش میدادن یا استوری میزاشتن سوال میکردیم
نوشتهشده در ۴ مهر ۱۳۹۹، ۱۸:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmir Tajfar والا دیگه کسی هم جواب مونو نمیده
-
Amir Tajfar ازمون
حس-یخی گاج رو من شنیدم خوب نیست من بیشتر نظرم روی گزینه دو مخصوصا به دلیل تطابق کامل بودجه بندی ازمون هاش با فرسنگ ها
-
حس-یخی گاج رو من شنیدم خوب نیست من بیشتر نظرم روی گزینه دو مخصوصا به دلیل تطابق کامل بودجه بندی ازمون هاش با فرسنگ ها
نوشتهشده در ۴ مهر ۱۳۹۹، ۱۸:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmir Tajfar والا من مشاورم گفته برو گاج ولی خودم پارسال قلم چی بودم خوب بود
-
Amir Tajfar والا من مشاورم گفته برو گاج ولی خودم پارسال قلم چی بودم خوب بود
حس-یخی منم میگم برو گزینه دو
به نظرم برو گزینه دو صبح ازمون گزینه دو رو بده عصر هم ازمون قلم چی رو حل کن بعدم تحلیل جفتشو توسط دبیر ببین
-
حس-یخی منم میگم برو گزینه دو
به نظرم برو گزینه دو صبح ازمون گزینه دو رو بده عصر هم ازمون قلم چی رو حل کن بعدم تحلیل جفتشو توسط دبیر ببین
نوشتهشده در ۴ مهر ۱۳۹۹، ۱۸:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmir Tajfar اره والا راستم میگی گزینه دو رو نمیدونم هست تو شهر مون یا نه
-
نوشتهشده در ۴ مهر ۱۳۹۹، ۱۸:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
از یه طرفم گزینه دو با راه ابریشم یکیه اذیتم نمیشیم
-
Amir Tajfar اره والا راستم میگی گزینه دو رو نمیدونم هست تو شهر مون یا نه
حس-یخی کدوم شهری تا ببینم هست یا نه
-
حس-یخی اره خب منم میخواستم برم قلم چی بعد دیدم بودجه بندیش با راه ابریشم یکی نیست رفتم گزینه تازه تحقیقم کردم میگفتن گزینه دو تست هاش خیلی بهتره قلم
-
حس-یخی کدوم شهری تا ببینم هست یا نه
نوشتهشده در ۴ مهر ۱۳۹۹، ۱۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmir Tajfar بوشهرم
-
حس-یخی اره خب منم میخواستم برم قلم چی بعد دیدم بودجه بندیش با راه ابریشم یکی نیست رفتم گزینه تازه تحقیقم کردم میگفتن گزینه دو تست هاش خیلی بهتره قلم
نوشتهشده در ۴ مهر ۱۳۹۹، ۱۸:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmir Tajfar منم پس گزینه دو ثبت نام میکنم تازه بعدشم ضرر نمیکنیم که تحلیل قلم چی رو هم داریم
-
Amir Tajfar منم پس گزینه دو ثبت نام میکنم تازه بعدشم ضرر نمیکنیم که تحلیل قلم چی رو هم داریم
حس-یخی ![متن جایگزین](آدرس عکس
)
-
Amir Tajfar منم پس گزینه دو ثبت نام میکنم تازه بعدشم ضرر نمیکنیم که تحلیل قلم چی رو هم داریم
حس-یخی اره دقیقا
-
حس-یخی ![متن جایگزین](آدرس عکس
)
نوشتهشده در ۴ مهر ۱۳۹۹، ۱۸:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmir Tajfar اها ممنون
هزینه هاش مثل قلم چیه یا نه -
Amir Tajfar اها ممنون
هزینه هاش مثل قلم چیه یا نهحس-یخی نه گزینه دو ۱۵ تا ازمونه ۹۰۰ تومن
-
حس-یخی نه گزینه دو ۱۵ تا ازمونه ۹۰۰ تومن
نوشتهشده در ۴ مهر ۱۳۹۹، ۱۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmir Tajfar اها پس خوبه