اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن.....
-
Amir Tajfar اره والا راستم میگی گزینه دو رو نمیدونم هست تو شهر مون یا نه
-
حس-یخی کدوم شهری تا ببینم هست یا نه
Amir Tajfar بوشهرم
-
حس-یخی اره خب منم میخواستم برم قلم چی بعد دیدم بودجه بندیش با راه ابریشم یکی نیست رفتم گزینه تازه تحقیقم کردم میگفتن گزینه دو تست هاش خیلی بهتره قلم
Amir Tajfar منم پس گزینه دو ثبت نام میکنم تازه بعدشم ضرر نمیکنیم که تحلیل قلم چی رو هم داریم
-
Amir Tajfar منم پس گزینه دو ثبت نام میکنم تازه بعدشم ضرر نمیکنیم که تحلیل قلم چی رو هم داریم
-
-
حس-یخی 
Amir Tajfar اها ممنون
هزینه هاش مثل قلم چیه یا نه -
Amir Tajfar اها ممنون
هزینه هاش مثل قلم چیه یا نه -
حس-یخی نه گزینه دو ۱۵ تا ازمونه ۹۰۰ تومن
Amir Tajfar اها پس خوبه
-
حس-یخی گاج رو من شنیدم خوب نیست من بیشتر نظرم روی گزینه دو مخصوصا به دلیل تطابق کامل بودجه بندی ازمون هاش با فرسنگ ها
Amir Tajfar آزمون های گزینه دو رو میشه تک تک ثبت نام کرد؟ یعنی هر ماه میشه ازمون همون ماه رو ثبت نام کرد؟
-
Amir Tajfar آزمون های گزینه دو رو میشه تک تک ثبت نام کرد؟ یعنی هر ماه میشه ازمون همون ماه رو ثبت نام کرد؟
-
آقا امیر ۲۰ تا پیله این حرفا رو نداره برو بشین ببین تنبلی نکن برادر
دبیر کجا میگه برگردین پیله رو ببینین؟ اون میگه خب بچه ها پیله رو دیدیم بریم ادامه... -
@amin_rm
اره میشه ولی ج کاریه تا هرجا دوست داشتی برو بعد بگوانصراف میزنم
پولتم پس میدن حتی؛ اگه اضاف داده باشی... -
Fereshteh Jahangiri اره اگه هنوز ثبت نام نکردی گزینه دو ثبت نام کن بودجه بندی ازمون ها با فرسنگ ها دقیقا یکسانه و هر سه هفته یه بار ازمون برگزار میکنه اما قلم چی خیلی سوالاتش سخته و ادم رو زده میکنه و دو هفته یه باره و با راه ابریشم تطابق کمی داره، در ضمن گزینه دو سوالاتش خیلی شبیه کنکور تطابق بالایی داره
Amir Tajfar عزیز من اگه آسون آزمون بدی که مث اکثر ۹۹یا میشی
ببین دوست من کانون جامعه اماریش از همه بالاتره هر دوهفته آزمون داره که از گزینه دو بیشتره
اگه برنامش ببینی هر نیمسال ۳بار مرور داره یا شایدم بیشتر
و ۹۰درصد رتبه های زیر۱۰۰۰ کانون میرن چون سوالاش واقعا گزینش شده ان
واگه سخته پس کنکور میخوای چیکار کنی نکنه فک کردی کنکور جای امتحان کلاسه
و اینکه تراز بهت میده که مقایسه ای واقعا عالی داره و چندین نوع کارنامه
حالا تو چه جایی با ابریشم تناقض داره که خودت میتونی رفع کنی و موقع مرور بعدیش ابریشمو اوکی کنی باهاش
خلاصه بگم که اول کانون بعد گاج بعد حالا ازمونای دیگه
گزینه ۲ سطح سوالاش پایینه از کانون و اعتماد به نفس کاذب میده بهت -
Amir Tajfar عزیز من اگه آسون آزمون بدی که مث اکثر ۹۹یا میشی
ببین دوست من کانون جامعه اماریش از همه بالاتره هر دوهفته آزمون داره که از گزینه دو بیشتره
اگه برنامش ببینی هر نیمسال ۳بار مرور داره یا شایدم بیشتر
و ۹۰درصد رتبه های زیر۱۰۰۰ کانون میرن چون سوالاش واقعا گزینش شده ان
واگه سخته پس کنکور میخوای چیکار کنی نکنه فک کردی کنکور جای امتحان کلاسه
و اینکه تراز بهت میده که مقایسه ای واقعا عالی داره و چندین نوع کارنامه
حالا تو چه جایی با ابریشم تناقض داره که خودت میتونی رفع کنی و موقع مرور بعدیش ابریشمو اوکی کنی باهاش
خلاصه بگم که اول کانون بعد گاج بعد حالا ازمونای دیگه
گزینه ۲ سطح سوالاش پایینه از کانون و اعتماد به نفس کاذب میده بهتAlireza K 1 اتفاقا قلم چی اعتماد به نفس ادمو نابود میکنه و گزینه دو سوالاتش تطابق نود درصدی با کنکور، بعدم توی بحث کارنامه گزینه دو از همه جا پیشرو تره و دلیل قبولی های بیشترقلم چی هم جامعه اماریش که بیشتره هرچی تعداد بیشتر باشه قبولی بیشتره بعدم اگر بد بود خود اساتید الا پیشنهادش نمیگردن و جاش یه ازمون دیگه مث گاج میزاشتن