ازمون قلمچی و گزینه دو🤑
-
خانومِ_دوست_داشتنی خب من که از 4 مهر میخوام برم میشه 17تا ازمون اما گفت هزینش 1.480 هست !!
FaMi میشه یک میلیون و صدو پنج..!برای ازمون اگه برای پشتیبان هزینه میگیرن اونم هست(که اینو نمیشه حذف کرد) و اگر هزینه کتاب و مجله وکلاس و... باشه اینا هم اضافه میشن(میتونید بگید اینا رو نمیخوام)
-
FaMi میشه یک میلیون و صدو پنج..!برای ازمون اگه برای پشتیبان هزینه میگیرن اونم هست(که اینو نمیشه حذف کرد) و اگر هزینه کتاب و مجله وکلاس و... باشه اینا هم اضافه میشن(میتونید بگید اینا رو نمیخوام)
-
خانومِ_دوست_داشتنی من که گفتم فقط ازمون اما گفت حدود دویست تومن هزینه کتابه که گفتم من نمیخوام اما گفت اجباریه😕
جایی هست برای پیگیری اینجور چیزا?اخه واقعا دارن به زور کتاباشون رو میندازن بهمون😠FaMi دیگه باید بگیری یه سریاشون اجباریه..!
موسسه های دیگه هستن اینطور مسائل رو ندارن میتونی اونی رو که ازنظرت بهتره رو انتخاب کنی -
FaMi دیگه باید بگیری یه سریاشون اجباریه..!
موسسه های دیگه هستن اینطور مسائل رو ندارن میتونی اونی رو که ازنظرت بهتره رو انتخاب کنی -
خانومِ_دوست_داشتنی اخه قلمچی هم سطح سوالاش بهتره و هم جامعه اماری بیشتری داره برای همین میخوام برم اونجا
FaMi پس دیگه کتاب هاشم بگیر...!
خوبن کتابا خصوصا تعریف آبیش رو من شنیدم..! -
سلام مرسی از همه که نظرشونو گفتن❤
من به موسسه های سنجش و گزینه دو زنگ زدم و این قیمت ها در شهر من بود:
ازمون های گزینه2 پانزده ازمون بود که جمعا میشه۱/۱۵۰/۰۰۰
ازمون های سنجی هشت ازمون مرحله ای داره و چهار تا جامع که ازمون مرحله پنجاه پنج هزار تومن بود و ازمون جامع شصت پنج هزار تومن که جمعا میشه ۶۶۰۰۰۰
و
خیلی ها پرسیدن که کدوم ازمون بهتر هست من این یک ماه تحقیق کردم به نظرم ازمون گزینه دو از نظر استاندارد سئوال و هزینه ازمون از قلمچی بهتر هست و از نظر کیفیت ازمون سالیانه گزینه دو از سنجش بهتر هست
ولی ازمون جامع سنجش که چهار تا هست از همه موسسه ها بهتره و البته راجب قلمچی نکته مثبت اینکه جامع اماریش بهتر از بقیه موسسه هاست.❤🌌 -
سلام دوستان
کسی هست که امروز آزمون ۴ مهر قلمچی داده باشه؟!
بیزحمت میشه فایل پی دی اف آزمون ۱۲ تجربی رو بفرستید؟
دوازدهم -
سلام دوستان
دوازدهم -
سلام دوستان
دوازدهم -
سلام
آزمون گزینه دو هر آزمون ۶۹۰۰۰ تومان که ۱۵ آزمونه میشه ۱۰۳۵۰۰۰ تومان.همه آزمون ها به صورت آنلاینه.
اطلاعات کامل داخل سایتش هست.
قلمچی رو نمیدونم.