Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. مشکل عمل به برنامه ریزی دارم😪
برای امتحان فردا سلامت و بهداشت
A
بچه ها یکم استرس دارم همه چی تو ذهنم قاطی پاتی شده شما از معلماتون چیزی شندید ک مثلا توی امتحان باید جمله ها عین خود کتاب باشه؟ ب زبون یکم خودمونی تر و یا متن عین کتاب نباشه اما دقیقا همون منظور باشه کافیه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
سوال مشاوره ای
سلامت ایسکمی قلبی
Hg L 0H
سلام راستش گروه دیگه ای رو جز اینجا برای سوالات سلامتم نتونستم پیدا کنم میتونین بگین اگه تعریف ایسکمی رو بخوان از کجا تا کجا باید بنویسیم؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا
سوال مشاوره ای
هایپ و انرژی زا
Hg L 0H
سلام قهوه روی من جواب نمیده و بخوام بگم چطوری؟ اینطوری که امروز یه فنجون خوردم و بعدش خوابیدم اصلا انگار نه انگار"نیم ساعت گذشته بود و باید قهوه اثر میکرد اما نکرد" قرص کافئین خیلی خطریه تپش قلبم زیاد میشه نفس تنگی میگیرم اما هایپ و انرژی زا تا حالا امتحان نکردم چطوری بوده؟ کسی خورده؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
وای پی تی
Hg L 0H
سلام مشکلم شده این اپ چند پارت که باهاش میخونم با وجود پاز زدن مطالعه تو برنامه های انتخاب نشده که میرم منو میندازه بیرون:/ هیچ کاریم نمیتونم براش بکنم مجبور میشم گوشی رو ریستارت کنم راه حلی دارین؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
ذخیره سوابق تحصیلی
N
یه سوال داشتم اینکه آیا سوابق تحصیلی سال ۱۴۰۴ برای کنکور سال ۱۴۰۵ ذخیره میشوند؟ اگر بله چجوری میشه تراز دهی ؟یعنی ممکنه تراز کمتری نسبت به سال قبل بده؟ @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @کنکوری @مشاوره-تحصیلی
سوال مشاوره ای
کارت ورود به جلسه نهایی
wanderingW
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
زیست
E
سلام. از اونجایی که در امتحانات نهایی برای زیست نوشتن جزئی و کلمه به کلمه کتاب و به یاد آوردن دقیق مطالب اهمیت زیادی داره، حتما باید برای نهایی یک دور کتاب به صورت کامل خونده بشه و بعد بریم سراغ حل نمونه سوال یا میشه از همون اول فقط نمونه سوال حل کرد؟ @یازدهم @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
مامان حق با تو بود گوشی زندگی رو از من گرفت
هویجججه
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
جزوه های الایی
0
چرا نمیتونم جزوه های الا رو دانلود و باز کنم!؟؟؟؟؟
سوال مشاوره ای
خستگی
msoq sharifM
دوستان من واقعا خسته شدم اونجوری که میخئام نبودم به نطرتون تا کنکور تیر که 59 روز مونذه میتونم قبول بشم ؟من در طول روز مدام فیلم درسی میبینم کلا عادتکردم نمیدونم چیکتر کنم حس یاد گرفتن بهم میده اما بعدش باید مرور کنم و وقتی برای تست زدن ندارم برای کنکور اردیبهشت هم همین شد چیکار کنم واقعااااا؟
سوال مشاوره ای
برنامه مطالعاتی
ا
سلام بچه ها کسی اینجا برنامه مطالعاتی شروع از تابستونو داره؟ من شروع از آبانم بعد الان نمیخوام کنکور بدم به دلایلی برا سال بعد میخوام بخونم ولی هر کار میکنم برنامه به شروع از تابستان برنمیگرده اگه کسی داره برنامه رو میشه برام بفرسته ممنون میشم
سوال مشاوره ای
مشاوره با متخصصان آلایی
Saki SakiS
سلام خدمت اساتید محترم من می‌خواهم برای سال ۱۴۰۵ بخونم و یک راهنمایی میخواهم که هم برای کنکور بخونم هم ترمیم معدل لطفا راهنمایی کنید چطوری میتونم هردو رو باهم خوب پیش ببرم؟
سوال مشاوره ای
مشاوره
BasilB
سلام ریحانه هستم دیپلم فنی حرفه ای دارم. هدفم اینه کنکور ریاضی شرکت کنم و واقعا نمیدونم از کجا شروع کنم آیا میتونم با فیلم دیدن یاد بگیرم یا اینکه باید برم کلاس؟
سوال مشاوره ای
ترمیم چجوریاست؟
wanderingW
سلام دوستان از شما کسی هست که سال های گذشته ترمیم کرده باشه؟ مراحلش چجوریه و اینکه از کدوم سایت میریم ثبت نام میکنیم؟ یا کلا از مدرسه است؟ چه برای ترمیم چه برای دیدن نتایج نهایی مای مدیو لازمه؟؟ فارغ‌التحصیلا چجوری وارد مای مدیو میشن؟ من با شماره پدرم رفتم وارد حسابشم شدم ولی وقتی رو اسم خودم تو قسمت فرزندان میزدم میگفت باید از درگاه دولت وارد شم! برای اینکار باید شماره به اسم خودم باشه؟ شما چجوری وارد شدین؟ ممنون میشم اگه میدونید راهنمایی کنید🩵 @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سوال مشاوره ای
کارنامه ترم 2
هویجججه
این تایپک جهت گذاشتن کارنامه ترم دوم هست و سوزاندن حسودان
سوال مشاوره ای
عنوان
مهدی سخاویم
سلام جزوه حسابان ۲ تدریس استاد ثابتی رو نمیتونیم دانلود کنیم؟
سوال مشاوره ای
خستگی بدن
هویجججه
سلام دوستان من متوجه شدم چندساله تقریبا 3 الی 4 ساله که به شدتتتتتتتت خسته میشم خیلی زیاد میخوابم خیلیییییی زیاد مثلا ولم کنن 12 ساعت میخوابم میرم دانشگاه خسته میشم قبلا مدرسه میرفتم خسته میشدم حتی باشگاه که میرفتم خسته میشدم کلا اگه از خونه برم بیرون مثلا خرید یا حتی کافه رفتن بازم خسته میشم جوری که باید بخوابم اونم حداقل 3 ساعت واقعا داره اذیتم میکنه بنظرتون مشکل از چیه ؟ پارسال آزمایش خون میدم گفتن مشکلی نداری... از این همه خسته شدن خسته شدم
سوال مشاوره ای
دوپینگ403
Hg L 0H
سلام نظرتون در مورد سوالات زیست دوپینگ 403 چیه؟ من مرور مبحثی انجام میدم میخوام محور سوالات هم آزمونی باشه هم استاندارد و ایده ی نو ممنون میشم نظرتون رو بگین @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
لطفاااا اگه اطلاع دارید جواب بدید
F ArmanF
برای نهایی من پارسال تراز دوازدهمم یه ترازی گرفته امسالم تراز نهاییم همون میمونه؟ یا چون ضرایب درسا تغییر کرده ممکنه کم و زیاد بشه؟بعد الان میشه دروس دوازدهم رو تک درس ترمیم کرد؟
سوال مشاوره ای
اختلاف
Hg L 0H
سلام من دوازدهمیم و خب حس میکنم حدودا 2 ماهی میشه که شدیدا با مامانم به اختلاف خوردم بیشتر از دو ماهه ولی این 2 ماه خیلی شدید تر شده به هیچ عنوان نمیتونم صحبتی داشته باشم و دقیقا برای همین حفظ احترام هم هست که به اتاقم پناه میارم اما خیلی جالبه انتظار تحت هر شرایطی از من قبولی پزشکیه خودمم علاقم همین رشتس و واسش تا بتونم میجنگم ولی کسی بوده سال کنکور یه همچین چیزیو تجربه کنه؟ میتونید از حالتون بهم بگین؟ واقعا دوست دارم تنها باشم از همه لحاظ دوست ندارم چیزی بشنوم اما چیزی نگم و همه چیو بریزم تو خودم... @دانشجویان-پزشکی @دوازدهم
سوال مشاوره ای

مشکل عمل به برنامه ریزی دارم😪

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
52 دیدگاه‌ها 11 کاربران 483 بازدیدها 9 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • B آفلاین
    B آفلاین
    Brice
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

اگه درگیر حواشی نمیشی
    تاپیک گزارش مطالعه هم میتونه کمکتون کنه

1 پاسخ آخرین پاسخ
    3
    • masood khadmlooM آفلاین
      masood khadmlooM آفلاین
      masood khadmloo

سلام الایی عزیز
      من هم در طی دوماه اول تابستون این مشکلو داشتم
      در هر دوره زمانی بچه ها ب ی رشته متمایل میشن مثال دوره قبل ما هر کی معدل و درس بالا داشت میرفت ریاضی
      اما الان شده که اغلب خانواده ها میگن برو تجربی شغل هست پول هست اینده هم توش (بقیه رشته ها هم هست ولی الان این تو چشه)
      بنابراین بعضی دانش اموزا بدون اگاهی کامل از علاقه واقعی میرن به رشته تحربی و هدفی و اینده ای رو مشخص نکردن
      مثال میگم شما مثلا تجربی رو اسمون پر ستاره در نظر بگیر که هر کدوم ی شغلی هست در تجربی (مثلا پرستاری ی ستاره و فیزیوتراپی ی ستاره دیگه و ...)
      خوب شما میخوای راهتو بری میگی واه این همه چیز هست و هدف مشخصی نداری
      ولی میگی اع اون ستاره هست که پرنوره و اونجاست اون پزشکیه اون هدفمه از بین اون همه ستاره شما اونو علاقه داری میری دنبالش
      مهم برای خوندن هدفی هست که شما دارید ته قلبتون
      من خودم با خودم دو روز کلنجار رفتم و فکر کردم و گذاشتم رو ترازو همه چیو و فهمیدم که باید چیکار کنم و هدفش چیه
      و واس اون باید بجنگی چون خودش نمیاد
      تا خود ادم پیش خودش روراست و مشخص نباشه با هر برنامه ای حتی برنامه کسی ک رتبه 1 کنکورو بیاره نمیتونه موفق بشه

M 1 پاسخ آخرین پاسخ
      2
      • Leyli ForoutanL Leyli Foroutan

Amir 6 راستش خودمم مشکل شما رو دارم ولی یه راهکاری هایی سراغ دارم برای مثال اگه یه روز نرسیدید برنامه هاتونو انجام بدین امیدتونو از دست ندین سعی کنید فرداش درست انجام بدین هیچ وقت از اون برنامه ریزیه که انجام دادین دست نکشید همیشه هم خودتون واسه خودتون برنامه ریزی کنید چون هیچ کس مثل خودتون نمی دونه برنامه روزانه اتون چجوریه

M آفلاین
        M آفلاین
        Mr.Amir1

Leyli Foroutan
        میتونم برنامه تون رو ببینم شاید مشکل از برنامه ماست میخوام ببینم برنامه شما هم مثل من هست که نمیتونین بهش عمل کنین یا نه

Leyli ForoutanL 1 پاسخ آخرین پاسخ
        1
        • masood khadmlooM masood khadmloo

سلام الایی عزیز
          من هم در طی دوماه اول تابستون این مشکلو داشتم
          در هر دوره زمانی بچه ها ب ی رشته متمایل میشن مثال دوره قبل ما هر کی معدل و درس بالا داشت میرفت ریاضی
          اما الان شده که اغلب خانواده ها میگن برو تجربی شغل هست پول هست اینده هم توش (بقیه رشته ها هم هست ولی الان این تو چشه)
          بنابراین بعضی دانش اموزا بدون اگاهی کامل از علاقه واقعی میرن به رشته تحربی و هدفی و اینده ای رو مشخص نکردن
          مثال میگم شما مثلا تجربی رو اسمون پر ستاره در نظر بگیر که هر کدوم ی شغلی هست در تجربی (مثلا پرستاری ی ستاره و فیزیوتراپی ی ستاره دیگه و ...)
          خوب شما میخوای راهتو بری میگی واه این همه چیز هست و هدف مشخصی نداری
          ولی میگی اع اون ستاره هست که پرنوره و اونجاست اون پزشکیه اون هدفمه از بین اون همه ستاره شما اونو علاقه داری میری دنبالش
          مهم برای خوندن هدفی هست که شما دارید ته قلبتون
          من خودم با خودم دو روز کلنجار رفتم و فکر کردم و گذاشتم رو ترازو همه چیو و فهمیدم که باید چیکار کنم و هدفش چیه
          و واس اون باید بجنگی چون خودش نمیاد
          تا خود ادم پیش خودش روراست و مشخص نباشه با هر برنامه ای حتی برنامه کسی ک رتبه 1 کنکورو بیاره نمیتونه موفق بشه

M آفلاین
          M آفلاین
          Mr.Amir1

masood khadmloo
          من هدف گذاری هم کردم اما نمیتونم عمل کنم به برنامم شاید مشکل از برنامم هست.

masood khadmlooM 1 پاسخ آخرین پاسخ
          1
          • M Mr.Amir1

masood khadmloo
            من هدف گذاری هم کردم اما نمیتونم عمل کنم به برنامم شاید مشکل از برنامم هست.

masood khadmlooM آفلاین
            masood khadmlooM آفلاین
            masood khadmloo
            نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط masood khadmloo انجام شده

Amir 6 هفته اول شروعم روزی 2 الی 3 ساعت بود
            الان به لطف خدا تقریبا روالش منظم تر شده و روزی حداقل 4.5ساعت و ماکزیمم 8ساعت شده(بعضی روزا هم هست که کاری پیش میاد و 2 ساعت هم میرسه)
            اگه برنامتون خوب هست باید ببینید پس لابد ی دست اندازایی تو راه هست که نمیزاره سرعت بگیری
            همه همه رو بنویس رو کاغذ
            مثلا 1-اینستاگرام
            2-تلگرام
            3-تلویزیون
            4-نشستن پیش مهمون وقتی میاد خونتون
            5-فیلم و سریال دیدن
            6-...
            وقتی کامل بنویسید میبینید چ قدر چیز هست ک میتونین مهارکننده شما بشن
            و باید برای هر کدوم به ی نتیجه ای برسید
            چیزی که من خودم انجام دادم این هست که
            1-اینستاگرام نمیرم چون فضاش جوری هست که میگی این احرین استوری میبینم ولی باز میری بعدی بعدی بعدی..
            مگر اینکه این چندوزی واس الا رفتم توش
            2-تلگرامتون هم اگه کانال های زیادی دارید همه رو بایگانی کنین و مثلا 2 تا گروه درسیو 2پی وی و2کانال جوک بمونه که حال و هواتون عوض شه واس خنده
            3-تلویزیون که خداروشکر علاقه ای بهش ندارم و مثلا فوقش روزی نیم ساعت میبینم اونم وقتی پیش خانواده ام
            اگر طرفدار سریال تلویزیون هستید و میخواین ببینین اشتباه محضه چون این فیلما بعد کنکورتون هم در اینترنت هستن و فرار نمیکنن
            4-اگر فامیل اومد خونتون میرید 5 دقیقه الی 10 دقیقه میشینید سلام علیک احوال پرسی و میگید ببخشید من درس دارم و میرید تو اتاقتون
            5-من روزی حداقل 3 ساعت الی 8ساعت هم سریال میدیدم ولی خوب فکر کردم وارزیابی شرایط کردم الان شده مثلا هفته ای یبار ی قسمت از سریالی رو میبینم چون اینم میدونم ک بعد کنکور تو نت ریختن اینارو وفرار به فرار نیست
            همینجوری ادامه میدید نوشتن موانع رو پیشنهادتون برای حلشون و عملی شون میکنید
            ممکنه مثلا هفته اول بگید اینستا نمیرم ولی میبینید اخر هفته که مثلا از 7 روز 3روزش رو باز رفتید و چون اغاز تغییر در خودتون هست اشکالی هم نداره و کاملا ظبیعیه و سعی کنین هفته بعد بگین خب پس این هفته 1 روز یا 2 روز میکنمش تا این عادت چک کردن از سرتون بیوفته
            *اگه اینستا رو گوشی دارید صد در صد حذف کنید چون جلو دستتون هست یهو میگین خب برم توش دیگ و ....بعد میفهمین چ وقت هایی ک بر باد رفته
            من خودم از گوشی حذف کردم اون تک ب تک نادر هم از وب تو ویندوز میرم
            موفق و موید باشید به امید خبرات خوش از شما وتمام الایی های عزیز 💐

masood khadmlooM M 2 پاسخ آخرین پاسخ
            6

الان به لطف خدا تقریبا روالش منظم تر شده و روزی حداقل 4.5ساعت و ماکزیمم 8ساعت شده(بعضی روزا هم هست که کاری پیش میاد و 2 ساعت هم میرسه)
              اگه برنامتون خوب هست باید ببینید پس لابد ی دست اندازایی تو راه هست که نمیزاره سرعت بگیری
              همه همه رو بنویس رو کاغذ
              مثلا 1-اینستاگرام
              2-تلگرام
              3-تلویزیون
              5-فیلم و سریال دیدن
              6-...
              1-اینستاگرام نمیرم چون فضاش جوری هست که میگی این احرین استوری میبینم ولی باز میری بعدی بعدی بعدی..
              2-تلگرامتون هم اگه کانال های زیادی دارید همه رو بایگانی کنین و مثلا 2 تا گروه درسیو 2پی وی و2کانال جوک بمونه که حال و هواتون عوض شه واس خنده
              3-تلویزیون که خداروشکر علاقه ای بهش ندارم و مثلا فوقش روزی نیم ساعت میبینم اونم وقتی پیش خانواده ام
              اگر طرفدار سریال تلویزیون هستید و میخواین ببینین اشتباه محضه چون این فیلما بعد کنکورتون هم در اینترنت هستن و فرار نمیکنن
              4-اگر فامیل اومد خونتون میرید 5 دقیقه الی 10 دقیقه میشینید سلام علیک احوال پرسی و میگید ببخشید من درس دارم و میرید تو اتاقتون
              5-من روزی حداقل 3 ساعت الی 8ساعت هم سریال میدیدم ولی خوب فکر کردم وارزیابی شرایط کردم الان شده مثلا هفته ای یبار ی قسمت از سریالی رو میبینم چون اینم میدونم ک بعد کنکور تو نت ریختن اینارو وفرار به فرار نیست
              ممکنه مثلا هفته اول بگید اینستا نمیرم ولی میبینید اخر هفته که مثلا از 7 روز 3روزش رو باز رفتید و چون اغاز تغییر در خودتون هست اشکالی هم نداره و کاملا ظبیعیه و سعی کنین هفته بعد بگین خب پس این هفته 1 روز یا 2 روز میکنمش تا این عادت چک کردن از سرتون بیوفته
              *اگه اینستا رو گوشی دارید صد در صد حذف کنید چون جلو دستتون هست یهو میگین خب برم توش دیگ و ....بعد میفهمین چ وقت هایی ک بر باد رفته

masood khadmlooM آفلاین
              masood khadmlooM آفلاین
              masood khadmloo

masood khadmloo دانش-آموزان-آلاء
              دوازدهم

1 پاسخ آخرین پاسخ
              0

همه همه رو بنویس رو کاغذ
                مثلا 1-اینستاگرام
                2-تلگرام
                3-تلویزیون
                5-فیلم و سریال دیدن
                6-...

M آفلاین
                M آفلاین
                Mr.Amir1

masood khadmloo تشکر ازتون لطف کردین

masood khadmlooM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                1
                • M Mr.Amir1

masood khadmloo تشکر ازتون لطف کردین

masood khadmlooM آفلاین
                  masood khadmlooM آفلاین
                  masood khadmloo

Amir 6 خواهش میکنم ذکات علم نشر اونه
                  حالا این ک علم نبود ولی حتی اگه باعث جرقه ای و محرکی تو دل کسی بشه من به چیزی ک میخواستم رسیدم 💐

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  1
                  • M Mr.Amir1

Leyli Foroutan
                    میتونم برنامه تون رو ببینم شاید مشکل از برنامه ماست میخوام ببینم برنامه شما هم مثل من هست که نمیتونین بهش عمل کنین یا نه

Leyli ForoutanL آفلاین
                    Leyli ForoutanL آفلاین
                    Leyli Foroutan
                    یازدهم

Amir 6 ![متن جایگزین20200926_095517.jpg ]

1

Amir 6 ![متن جایگزین20200926_095517.jpg ]

Leyli ForoutanL آفلاین
                      Leyli ForoutanL آفلاین
                      Leyli Foroutan
                      یازدهم

Leyli Foroutan اینه برنامه من

M 1 پاسخ آخرین پاسخ
                      1

Leyli Foroutan اینه برنامه من

M آفلاین
                        M آفلاین
                        Mr.Amir1

Leyli Foroutan
                        برنامه من با برنامه شما خیلی متفاوته
                        اما خب من زیاد تحقیق کردم راجب عمل به برنامه
                        میگن باید دقیق مشخص کنین کدوم درس رو میخواین بخونین بعد از اون درس کدوم مطلب رو میخواین بخونین تو تایم مشخص شده

1
                        • M Mr.Amir1

Leyli Foroutan
                          برنامه من با برنامه شما خیلی متفاوته
                          اما خب من زیاد تحقیق کردم راجب عمل به برنامه
                          میگن باید دقیق مشخص کنین کدوم درس رو میخواین بخونین بعد از اون درس کدوم مطلب رو میخواین بخونین تو تایم مشخص شده

Leyli ForoutanL آفلاین
                          Leyli ForoutanL آفلاین
                          Leyli Foroutan
                          یازدهم

Amir 6 من خودم سعی میکنم هر روز با زیست شروع کنم ولی خب تغییر هم میدم

M 1 پاسخ آخرین پاسخ
                          0

Amir 6 من خودم سعی میکنم هر روز با زیست شروع کنم ولی خب تغییر هم میدم

M آفلاین
                            M آفلاین
                            Mr.Amir1

Leyli Foroutan
                            زیست درس شیرینیه
                            منم خیلی دوست دارم
                            اما خب بعد زیست چی؟
                            اون مشکل اصلیه میدونین چی میگم

1
                            • M Mr.Amir1

Leyli Foroutan
                              زیست درس شیرینیه
                              منم خیلی دوست دارم
                              اما خب بعد زیست چی؟
                              اون مشکل اصلیه میدونین چی میگم

Leyli ForoutanL آفلاین
                              Leyli ForoutanL آفلاین
                              Leyli Foroutan
                              یازدهم

Amir 6 این آموزش مجازی خیلی وقت منو میگیره من خودم درسامو می خونم و از همین الا کمک میگیرم ولی این تایم ۸ تا ۲ و نیم برام خیلی ارزشمنده که گرفته میشه متاسفانه

M N 2 پاسخ آخرین پاسخ
                              0

Amir 6 این آموزش مجازی خیلی وقت منو میگیره من خودم درسامو می خونم و از همین الا کمک میگیرم ولی این تایم ۸ تا ۲ و نیم برام خیلی ارزشمنده که گرفته میشه متاسفانه

M آفلاین
                                M آفلاین
                                Mr.Amir1

Leyli Foroutan
                                یازدهم تجربی هستین؟
                                در روز ساعت مطالعتون چقدره؟

1
                                • M Mr.Amir1

Leyli Foroutan
                                  یازدهم تجربی هستین؟
                                  در روز ساعت مطالعتون چقدره؟

Leyli ForoutanL آفلاین
                                  Leyli ForoutanL آفلاین
                                  Leyli Foroutan
                                  یازدهم

Amir 6 بله سعی میکنم حداقل ۵ ساعت مطالعه رو داشته باشم

M 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  0

Amir 6 بله سعی میکنم حداقل ۵ ساعت مطالعه رو داشته باشم

M آفلاین
                                    M آفلاین
                                    Mr.Amir1

Leyli Foroutan
                                    خیلی عالیه
                                    ازچقدر شروع کردین؟

1
                                    • M Mr.Amir1

Leyli Foroutan
                                      خیلی عالیه
                                      ازچقدر شروع کردین؟

Leyli ForoutanL آفلاین
                                      Leyli ForoutanL آفلاین
                                      Leyli Foroutan
                                      یازدهم

Amir 6 از ۲ ۳ ساعت شروع کردم البته بگم من از اونایی نیستم که درسم خیلی خوب باشه در حد متوسطم

M 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      0

Amir 6 از ۲ ۳ ساعت شروع کردم البته بگم من از اونایی نیستم که درسم خیلی خوب باشه در حد متوسطم

M آفلاین
                                        M آفلاین
                                        Mr.Amir1

Leyli Foroutan
                                        من درس مدرسم نمره هام عالیه بخوام بخونم میخونم
                                        اما خب اصل مطالعه و برنامه ریزی برای کنکور
                                        ای کاش که منم میتونستم شروع کنم هرکاری میکنم نمیشه..

Leyli ForoutanL HADAF MANH 2 پاسخ آخرین پاسخ
                                        2
                                        • M Mr.Amir1

Leyli Foroutan
                                          من درس مدرسم نمره هام عالیه بخوام بخونم میخونم
                                          اما خب اصل مطالعه و برنامه ریزی برای کنکور
                                          ای کاش که منم میتونستم شروع کنم هرکاری میکنم نمیشه..

Leyli ForoutanL آفلاین
                                          Leyli ForoutanL آفلاین
                                          Leyli Foroutan
                                          یازدهم

Amir 6 خیلی خوبه که نمره ها تون عالیه خب وقتی توانستید اون نمره عالی رو بیارید قطعا واسه کنکور هم موفق میشید

M 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          0
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه