راه ابریشم و تاخیرش ولی...
-
@Sahar-tuo برا من که سایت حتی از قبل هم سریع تر میاد :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
Mostafa Mostafavi Nia باشه😂😌
-
برای من که مشکلی نداره فقط از پیله ها مونده باید برم تا فردا به اونا نگاه کنم بیام -
@Sahar-tuo برا من که سایت حتی از قبل هم سریع تر میاد :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
Mostafa Mostafavi Nia در فرسنگ اول راه ابریشم گفته است:
خوشحال باش
-
سلام..... کسی میدونه برنامه مطالعاتی راه ابریشم از کی آغاز میشه؟ وشروع فرسنگ ها از کی هست؟
-
@M-an
مدیر جون چرا مخابرات اینجوریه -
برای من که مشکلی نداره فقط از پیله ها مونده باید برم تا فردا به اونا نگاه کنم بیامPourya 2002 ععع برا من ک هنو نیومده 😕😭☹🤦♀️
-
شیمی اپلود شده فرسنگ اولش خدا کنه همین چند تا قسمت باشه و دوباره زیاد نشه:angry_face_with_horns: :angry_face_with_horns: :angry_face_with_horns: :angry_face_with_horns: :angry_face_with_horns:
-
Pourya 2002 ععع برا من ک هنو نیومده 😕😭☹🤦♀️
@Sahar-tuo من با نت آسیاتک میرم مشکلی نیست ولی انگار مخابرات مشکل داره
-
@Sahar-tuo در فرسنگ اول راه ابریشم گفته است:
بچه ها شما دروس دوازده رو چجوری میخونید ینی چجوری هماهنگ میکنید که هم تشریحی وتمارین کتابو حل کنید و هم تست؟؟
H_R
تجربیابیخیال نمره مدرسه شدم:confused_face:
تا الان رتبه اول کلاسمون از اول دبستان بودم فرقی بین من و اخرین نبود ولی امسال کنکور داریم دایگه پس نمره رو بیخیال -
شیمی اپلود شده فرسنگ اولش خدا کنه همین چند تا قسمت باشه و دوباره زیاد نشه:angry_face_with_horns: :angry_face_with_horns: :angry_face_with_horns: :angry_face_with_horns: :angry_face_with_horns:
Paiman barbar هنوز دهمو نذاشتن :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
Paiman barbar مدت زمان فیلم ها خسته کننده میشه وقتی از 35 به بالا میشه و آدم نمیتونه دوتا فیلم پشت سر هم ببینه
-
Paiman barbar هنوز دهمو نذاشتن :beaming_face_with_smiling_eyes:
Mostafa Mostafavi Nia :astonished_face: :anxious_face_with_sweat: :anxious_face_with_sweat: :anxious_face_with_sweat:
-
تا امشب فرسنگ ها رو کامل اپلود کنین:drooling_face: :drooling_face: :drooling_face: :drooling_face: :drooling_face:
-
@Sahar-tuo در فرسنگ اول راه ابریشم گفته است:
بچه ها شما دروس دوازده رو چجوری میخونید ینی چجوری هماهنگ میکنید که هم تشریحی وتمارین کتابو حل کنید و هم تست؟؟
H_R
تجربیابیخیال نمره مدرسه شدم:confused_face:
تا الان رتبه اول کلاسمون از اول دبستان بودم فرقی بین من و اخرین نبود ولی امسال کنکور داریم دایگه پس نمره رو بیخیال -
الان دلم میخواد مخابرات بمب بارون بشه:exploding_head:
-
Paiman barbar مدت زمان فیلم ها خسته کننده میشه وقتی از 35 به بالا میشه و آدم نمیتونه دوتا فیلم پشت سر هم ببینه
Pourya 2002 خیلی درگیر زمان نشو و مثل من هر ده ثانیه یک بار به زمان فیلم توجه نکن :face_savoring_food:
-
H_R مخابرات فقط سایت آلائ نمیاره کلا نمیاره؟؟
-
H_R منم ینیا میخوام شرکت نکنم ولی استرس میگیرم نمیدونم چجوری بپذیرم و بیخیال بشم سخته خیلیی...
تشریحی اصلا نمیخونی؟
یا مثلا تمرینا کتاب یا ریدینگ و متن عربی و ...؟@Sahar-tuo در فرسنگ اول راه ابریشم گفته است:
H_R منم ینیا میخوام شرکت نکنم ولی استرس میگیرم نمیدونم چجوری بپذیرم و بیخیال بشم سخته خیلیی...
تشریحی اصلا نمیخونی؟
یا مثلا تمرینا کتاب یا ریدینگ و متن عربی و ...؟از وسطای یازدهم کنکوری خوندن رو پیش گرفتم ولی همچنان تشریحی هم بلد بودم ...
یه چیزی هستاگه درست کنکوری بخونی تشریحی مثل آب خوردن میشه برات

بچه ها چرا همچینی میاد؟😕