راه ابریشم و تاخیرش ولی...
-
Paiman barbar هنوز دهمو نذاشتن
-
تا امشب فرسنگ ها رو کامل اپلود کنین
-
@Sahar-tuo در فرسنگ اول راه ابریشم گفته است:
بچه ها شما دروس دوازده رو چجوری میخونید ینی چجوری هماهنگ میکنید که هم تشریحی وتمارین کتابو حل کنید و هم تست؟؟
H_R
@تجربیابیخیال نمره مدرسه شدم
تا الان رتبه اول کلاسمون از اول دبستان بودم فرقی بین من و اخرین نبود ولی امسال کنکور داریم دایگه پس نمره رو بیخیال -
الان دلم میخواد مخابرات بمب بارون بشه
-
Paiman barbar مدت زمان فیلم ها خسته کننده میشه وقتی از 35 به بالا میشه و آدم نمیتونه دوتا فیلم پشت سر هم ببینه
Pourya 2002 خیلی درگیر زمان نشو و مثل من هر ده ثانیه یک بار به زمان فیلم توجه نکن
-
H_R مخابرات فقط سایت آلائ نمیاره کلا نمیاره؟؟
-
H_R منم ینیا میخوام شرکت نکنم ولی استرس میگیرم نمیدونم چجوری بپذیرم و بیخیال بشم سخته خیلیی...
تشریحی اصلا نمیخونی؟
یا مثلا تمرینا کتاب یا ریدینگ و متن عربی و ...؟@Sahar-tuo در فرسنگ اول راه ابریشم گفته است:
H_R منم ینیا میخوام شرکت نکنم ولی استرس میگیرم نمیدونم چجوری بپذیرم و بیخیال بشم سخته خیلیی...
تشریحی اصلا نمیخونی؟
یا مثلا تمرینا کتاب یا ریدینگ و متن عربی و ...؟از وسطای یازدهم کنکوری خوندن رو پیش گرفتم ولی همچنان تشریحی هم بلد بودم ...
یه چیزی هستاگه درست کنکوری بخونی تشریحی مثل آب خوردن میشه برات -
کاش برنامه درس ها رو میدادن فیلم و جزوه فردا هم میشد اشکالی نداشت می خوام با برنامه مدرسه هماهنگش کنم
-
@Sahar-tuo در فرسنگ اول راه ابریشم گفته است:
تشریحی اصلا نمیخونی؟
یا مثلا تمرینا کتاب یا ریدینگ و متن عربی و ...؟از وسطای یازدهم کنکوری خوندن رو پیش گرفتم ولی همچنان تشریحی هم بلد بودم ...
یه چیزی هستاگه درست کنکوری بخونی تشریحی مثل آب خوردن میشه برات -
Pourya 2002 واسه منم نمیاورد یه بار با vpn رفتم درست شد بعد vpn رو قطع کردم و دوباره اومدم مشکل برطرف شد
-
حس-یخی ببخشید برا شمام فقط شیمی اومده؟
-
farzaneh sadeghi آره
-
سلام..... کسی میدونه برنامه مطالعاتی راه ابریشم از کی آغاز میشه؟ وشروع فرسنگ ها از کی هست؟
-
Fatemeh H 0 مرسی عزیزم
-
Fatemeh H 0 مرسی عزیزم
farzaneh sadeghi خواهش می کنم
-
farzaneh sadeghi اره فقط شیمی اومده
-
@Sahar-tuo من که رو لپتاپ دارم و کلا با لپتاپ میام به سایت ولی گوشی رو نمیدونم
-
بچه ها یکی زنگ بزنه 2020