راه ابریشم و تاخیرش ولی...
-
حس-یخی به نظرم زیست کامله
hassan abbasi 0 دوازدهمو نداره ولی
-
بچه ها میخواین برین درس بخونین دو ساعت دیگه برگردین راه ابریشما رو چک کنین اینقد تو انجمنید نگرانتونم یعنی هر هفته میخواید اینقدر وقت هدر بدید؟
-
بچه ها میخواین برین درس بخونین دو ساعت دیگه برگردین راه ابریشما رو چک کنین اینقد تو انجمنید نگرانتونم یعنی هر هفته میخواید اینقدر وقت هدر بدید؟
@Mohammad-M راستش من پیله هارم تازه اولشم خیلی دیر دادن پیله هارو ریاضی ها هم خیلی زیاده دو قسمت شیمی دیدم یه قسمت فیزیک امروز
-
@Mohammad-M راستش من پیله هارم تازه اولشم خیلی دیر دادن پیله هارو ریاضی ها هم خیلی زیاده دو قسمت شیمی دیدم یه قسمت فیزیک امروز
Masih shirdel اونای که برای فرسنگه اوله رو ببین
-
Masih shirdel مثلا چه نیازی هست هندسه مختصاتی رو ببینی
-
Masih shirdel اونای که برای فرسنگه اوله رو ببین
hassan abbasi 0 در کنار فرسنگ ها میخونمشون فقط برنامه هاش بیاد حله
-
دروس تجربی اپلود شد حالا نوبیت ما ریاضی هاست
-
سلام..... کسی میدونه برنامه مطالعاتی راه ابریشم از کی آغاز میشه؟ وشروع فرسنگ ها از کی هست؟
-
@Sahar-tuo شاید هفته دوم دوازدهم باشه که البته بعیده
-
چرا جزوه شیمی نیست؟
-
چرا جزوه شیمی نیست؟
Mohammad Shivaeefar اومده
-
@Sahar-tuo شاید هفته دوم دوازدهم باشه که البته بعیده
Mostafa Mostafavi Nia ینی فردا ادامشو نمی زارن از صفر تا صد ها استفاده کنم ینی؟!
-
Mostafa Mostafavi Nia ینی فردا ادامشو نمی زارن از صفر تا صد ها استفاده کنم ینی؟!
@Sahar-tuo نگووووووو
-
@Sahar-tuo نگووووووو
Alireza K 1
فکر میکنم از صفر تا صد ها باید استفاده کنیم
-
سلام..... کسی میدونه برنامه مطالعاتی راه ابریشم از کی آغاز میشه؟ وشروع فرسنگ ها از کی هست؟
-
Alireza K 1
فکر میکنم از صفر تا صد ها باید استفاده کنیم
@Sahar-tuo میفرستن فقط فشار کار بیشتر میشه خیلی بیشتر فک کنم قشنگ روزی ۷ الی ۸ ساعت برای بچه های ریاضی رو تخصصی
-
@Sahar-tuo میفرستن فقط فشار کار بیشتر میشه خیلی بیشتر فک کنم قشنگ روزی ۷ الی ۸ ساعت برای بچه های ریاضی رو تخصصی
Masih shirdel واویلا
.. فکر نکنم اینقدر باشه
-
بچه ها آزمونا چطوریه ما بالاخره آزمون داریم یا نه؟
-
دوستان یک سوال... کسی میدونه چجوری میشه رو پروفایل در انجمن عکس گذاشت؟
-
دوستان یک سوال... کسی میدونه چجوری میشه رو پروفایل در انجمن عکس گذاشت؟
Amin Hosseinzadeh عکس جیمیلت