راه ابریشم و تاخیرش ولی...
-
-
بچه ها نظرتون چیه بیایم صبر رو یاد بگیریم
یه لحظه فک کنیم اون بنده خدا توی الا چقد در تلاش و تکاپو هستن تا ما رو خوشحال کنن
-
حس-یخی جزوه نداره ولی
Mostafa Mostafavi Nia در فرسنگ اول راه ابریشم گفته است:
حس-یخی جزوه نداره ولی
بدون جزوه نمیشه لطفا جزوه رو بزارید
-
دوستان راه ابریشمی تجربی... آیا به شما برنامه مطالعاتی دادن؟
-
دوستان راه ابریشمی تجربی... آیا به شما برنامه مطالعاتی دادن؟
Amin Hosseinzadeh نه والا منم منتظر برنامم
-
سلام..... کسی میدونه برنامه مطالعاتی راه ابریشم از کی آغاز میشه؟ وشروع فرسنگ ها از کی هست؟
Amin Hosseinzadeh در فرسنگ اول راه ابریشم گفته است:
سلام..... کسی میدونه برنامه مطالعاتی راه ابریشم از کی آغاز میشه؟ وشروع فرسنگ ها از کی هست؟
برنامه رو کجا میفرستن؟
-
Amin Hosseinzadeh در فرسنگ اول راه ابریشم گفته است:
برنامه رو کجا میفرستن؟
Alireza K 1 فکر کنم توی صفحه هر درس
-
تو تلگرام زده انتشار کامل فیزیک ریاضی ولی برام نمیاره
-
hassan abbasi 0 فکر کنم هنوز ساعت 5 نشده
-
شاید برنامه نداره میشه؟؟ لطفا بگید کی منتشر میشه اگه هست؟؟؟
-
-
hassan abbasi 0 نه نیومده هنوز
-
hassan abbasi 0 فکر کنم هنوز ساعت 5 نشده
hassan abbasi 0 گفتن تا شب میزارن
-
hassan abbasi 0 گفتن تا شب میزارن
Amin Hosseinzadeh خو الان روزه
-
آقااااا گفتین برنامش پنج امروز میاد پنج نُه شد برا من هنوز نیومده ): من ندارم یا بقیه هم ندارین؟ (البته بعید نیست اومده باشه و من ندیده باشم دارم سوال میکنم یکم بی توجه ام)
-
بچه ها نظرتون چیه بیایم صبر رو یاد بگیریم
یه لحظه فک کنیم اون بنده خدا توی الا چقد در تلاش و تکاپو هستن تا ما رو خوشحال کنن
-
H_R نظرم مثبته ولی ای کاش بهمون بگن نشینین حالا حالا نمیاد ):
دور از شوخی دم آلایی ها گرم که انقدر زحمت میکشن ولی ما را کمی از گمراهی برهانید ممنان@1381sahar در فرسنگ اول راه ابریشم گفته است:
دور از شوخی دم آلایی ها گرم که انقدر زحمت میکشن ولی ما را کمی از گمراهی برهانید ممنانخب تجربه ثابت کرده شب بیایم فیلم ها و جزوات هستن
-
@1381sahar در فرسنگ اول راه ابریشم گفته است:
دور از شوخی دم آلایی ها گرم که انقدر زحمت میکشن ولی ما را کمی از گمراهی برهانید ممنانخب تجربه ثابت کرده شب بیایم فیلم ها و جزوات هستن
H_R آقا جان من مشکلی برا فیلم و جزوه ندارم میگم برنامه مطالعاتی نمیدن؟ آخه بهار موقعی که تفتان رو زده بودن (شاید هم گدار بود یادم نیست) برنامه دادن الان من دنبال اون برنامه هستم وگرنه فیلم هاش که تا حدودی که کارم رو راه بندازه هست
-
-
H_R آقا جان من مشکلی برا فیلم و جزوه ندارم میگم برنامه مطالعاتی نمیدن؟ آخه بهار موقعی که تفتان رو زده بودن (شاید هم گدار بود یادم نیست) برنامه دادن الان من دنبال اون برنامه هستم وگرنه فیلم هاش که تا حدودی که کارم رو راه بندازه هست
ویس آقا ابوذرخانی رو نشنیدین؟ایشون گفتن برای جمع بندی مثل آرش و تفتان برنامه روزانه میدن و راه ابریشم اینطور نیست...
ولی مثل اینکه راه ابریشم برنامه هفتگی میده که توی یه هفته باید چیکار کرد