راه ابریشم و تاخیرش ولی...
-
hassan abbasi 0 گفتن تا شب میزارن
Amin Hosseinzadeh خو الان روزه
-
آقااااا گفتین برنامش پنج امروز میاد پنج نُه شد برا من هنوز نیومده ): من ندارم یا بقیه هم ندارین؟ (البته بعید نیست اومده باشه و من ندیده باشم دارم سوال میکنم یکم بی توجه ام)
-
بچه ها نظرتون چیه بیایم صبر رو یاد بگیریم
یه لحظه فک کنیم اون بنده خدا توی الا چقد در تلاش و تکاپو هستن تا ما رو خوشحال کنن
H_R نظرم مثبته ولی ای کاش بهمون بگن نشینین حالا حالا نمیاد ):
دور از شوخی دم آلایی ها گرم که انقدر زحمت میکشن ولی ما را کمی از گمراهی برهانید ممنان -
دور از شوخی دم آلایی ها گرم که انقدر زحمت میکشن ولی ما را کمی از گمراهی برهانید ممنان@1381sahar در فرسنگ اول راه ابریشم گفته است:
دور از شوخی دم آلایی ها گرم که انقدر زحمت میکشن ولی ما را کمی از گمراهی برهانید ممنانخب تجربه ثابت کرده شب بیایم فیلم ها و جزوات هستن
-
@1381sahar در فرسنگ اول راه ابریشم گفته است:
دور از شوخی دم آلایی ها گرم که انقدر زحمت میکشن ولی ما را کمی از گمراهی برهانید ممنانخب تجربه ثابت کرده شب بیایم فیلم ها و جزوات هستن
H_R آقا جان من مشکلی برا فیلم و جزوه ندارم میگم برنامه مطالعاتی نمیدن؟ آخه بهار موقعی که تفتان رو زده بودن (شاید هم گدار بود یادم نیست) برنامه دادن الان من دنبال اون برنامه هستم وگرنه فیلم هاش که تا حدودی که کارم رو راه بندازه هست
-
H_R بعد یه سوال شب رو برام معنی کن /: نیویرکی نکنه کلک والا ما در شب به سر میبریم الان نزدیک نیمه شبه # شوخی لوس (:
-
H_R آقا جان من مشکلی برا فیلم و جزوه ندارم میگم برنامه مطالعاتی نمیدن؟ آخه بهار موقعی که تفتان رو زده بودن (شاید هم گدار بود یادم نیست) برنامه دادن الان من دنبال اون برنامه هستم وگرنه فیلم هاش که تا حدودی که کارم رو راه بندازه هست
ویس آقا ابوذرخانی رو نشنیدین؟ایشون گفتن برای جمع بندی مثل آرش و تفتان برنامه روزانه میدن و راه ابریشم اینطور نیست...
ولی مثل اینکه راه ابریشم برنامه هفتگی میده که توی یه هفته باید چیکار کرد -
ویس آقا ابوذرخانی رو نشنیدین؟ایشون گفتن برای جمع بندی مثل آرش و تفتان برنامه روزانه میدن و راه ابریشم اینطور نیست...
ولی مثل اینکه راه ابریشم برنامه هفتگی میده که توی یه هفته باید چیکار کردH_R نه نشنیدم کوجاست؟ میفرستی؟ لطفا
-
H_R نه نشنیدم کوجاست؟ میفرستی؟ لطفا
@1381sahar پیج اینستا الا
-
H_R بعد یه سوال شب رو برام معنی کن /: نیویرکی نکنه کلک والا ما در شب به سر میبریم الان نزدیک نیمه شبه # شوخی لوس (:
عموما شب رو از بعد از مغرب تا قبل از سحر در نظر میگیرن ...
من ایران زندگی میکنم -
@1381sahar پیج اینستا الا
Akbar Ahali مچکرم اوکی الان میبینم (:
-
اولین ویس در اینستا الا در رابطه با راه ابریشم...
-
عموما شب رو از بعد از مغرب تا قبل از سحر در نظر میگیرن ...
من ایران زندگی میکنمH_R خوش وقتم منم ایران زندگی میکنم با این حساب الان شبه (:
تا یه چند ساعت دیگه راستی جمله بیوت قشنگه به قولی تو یه رسیدن به ارزو هات بدهکاری (:
بدون ایموجی حس میکنم لالم /: -
H_R خوش وقتم منم ایران زندگی میکنم با این حساب الان شبه (:
تا یه چند ساعت دیگه راستی جمله بیوت قشنگه به قولی تو یه رسیدن به ارزو هات بدهکاری (:
بدون ایموجی حس میکنم لالم /:@1381sahar در فرسنگ اول راه ابریشم گفته است:
H_R خوش وقتم منم ایران زندگی میکنم با این حساب الان شبه (:
بدون ایموجی حس میکنم لالم /:منم خوش وقتم
-
سلام..... کسی میدونه برنامه مطالعاتی راه ابریشم از کی آغاز میشه؟ وشروع فرسنگ ها از کی هست؟
-
تو تلگرام زده انتشار کامل فیزیک ریاضی ولی برام نمیاره
hassan abbasi 0 اره برا منم نیومده
-
بچه ها با توجه به اینکه هی هر دفه میخان اروم اروم بزارن و کل فرسنگو یه جا نمیزارن کتاب تست چی بگیرم؟ اینطور که بخام با الا پیش برم اصلا نمیرسم
@ادمین جان نمیشه کل فرسنگ رو یه جا بزارید؟
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Sahar-tuo موافقم
-
@Sahar-tuo موافقم
Mostafa Mostafavi Nia من موافق نیستم به نظرم باید ببینیم این دفعه چی میشه و دفعه بعد پیگیری کنیم که تاخیری پیش نیاد
-
بچه ها با توجه به اینکه هی هر دفه میخان اروم اروم بزارن و کل فرسنگو یه جا نمیزارن کتاب تست چی بگیرم؟ اینطور که بخام با الا پیش برم اصلا نمیرسم
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Sahar-tuo تازه اگه کسی قلم چی هم بره که واویلاست
-
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Sahar-tuo
حرفت درسته
این طوری پیش بریم مهندسی گرت گیری کامپیوتر قبول میشیم