راه ابریشم و تاخیرش ولی...
-
@Sahar-tuo در فرسنگ اول راه ابریشم گفته است:
H_R ن مشکل تست ها و کنکورچه هاس الان ما یه هفته باید صبر کنیم برا تست؟
هوووووو کو تا اونا
فک کنم طبق برنامه هفته اول فقط باید درس نامه کار بشه
-
@Sahar-tuo در فرسنگ اول راه ابریشم گفته است:
H_R ن مشکل تست ها و کنکورچه هاس الان ما یه هفته باید صبر کنیم برا تست؟
هوووووو کو تا اونا
فک کنم طبق برنامه هفته اول فقط باید درس نامه کار بشه
-
@Sahar-tuo
من هنوز پیله های ریاضیات رو تموم نکردم چه برسه برم تست بزنم
-
@Sahar-tuo
Pourya 2002 ریاضی هسی.؟
-
@Sahar-tuo
Pourya 2002 من تو تابستون پیله ها و درسنامه وتست ها رو باهم پیش میبردم مثلا برا مثلثات پیله شو اول میدیدم بعد درسنامش بعد تستش ....
الانم دلم میخواس تست و درسنامه رو باهم میزاشتن تا باهم پیش میبردیم و بعد هر بخش تستشو کار میکردیم ن اینکه صرف فقط خوندن باشه .. -
چرا نمیشه فیلم هارو دانلود کرد یا حتی آنلاین دید؟
هرچی میزنم رو پخش خطا میاره -
چرا نمیشه فیلم هارو دانلود کرد یا حتی آنلاین دید؟
هرچی میزنم رو پخش خطا میارهMohammad Shivaeefar آره منم خواستم دانلود کنم نشد مدیر لطفا هرچه زودتر رسیدگی کنین لطفا @M-an
-
چرا نمیشع دانلود کرد ای باباااااا همون دیشب بابد دانلودش میکردم چه کاریه همش باید استرس بکشیم ما
-
راستی دقت کردید اگر آلا نمی گفت ساعت ۵ بعد از ظهر فیلم ها رو میزاریم چه موقعی فیلم ها رو میزاشت؟
-
Amin Rm دیشب برای منم میشد.ولی گفتم بزار صبح دانلودشون کنم.ولی دانلود که نمیشه هیچ،آنلاین هم نمیشه دید
-
Amin Rm دیشب یک ساعت اول که پخش شد درست بودش...بعد از سه یا چهار ساعت بعد زدم دیدم نمیشه دانلود کرد...امروز صبح هم زدم هنوز نمیشه دانلود کرد
-
Amin Rm دیشب برای منم میشد.ولی گفتم بزار صبح دانلودشون کنم.ولی دانلود که نمیشه هیچ،آنلاین هم نمیشه دید
Mohammad Shivaeefar واسا منم برم ببینم میشه یا ن!
-
Amin Rm من گذاشتم صبح دانلود کنم هیچی الان نمیشه نمیدونم والا طرح ابریشم رو ثبت نام کردیم استرس مون کمتر شه بدتر شد که
-
اینم از شانس ما
-
Amin Rm دیشب یک ساعت اول که پخش شد درست بودش...بعد از سه یا چهار ساعت بعد زدم دیدم نمیشه دانلود کرد...امروز صبح هم زدم هنوز نمیشه دانلود کرد
Mohammad Ramezani در اصل تا الان برای ریاضی ها هیچ فیلم فرسنگ اولی آپلود نشده..