راه ابریشم و تاخیرش ولی...
-
بچه ها با توجه به اینکه هی هر دفه میخان اروم اروم بزارن و کل فرسنگو یه جا نمیزارن کتاب تست چی بگیرم؟ اینطور که بخام با الا پیش برم اصلا نمیرسم
@ادمین جان نمیشه کل فرسنگ رو یه جا بزارید؟
-
-
چرا اینقدر زود همتون نا امید شدید یه روز فقط راه ابریشم عقب افتاده فرسنگ اولش من میتونم با اطمینان بگم که خیلی هامون هنوز پیله هارو تموم نکردیم حالا بیوفته یک شنبه بچه های که به کامپیوتر علاقه دارن میدونن که هزینه نگه داری از سرور گرفتن و بک آپ از اونها تعویض قطعات به شدت با دلار 30 هزار تومنی بالاس پول و تعداد قطعات داخل کیس یه سرور خیلی بالا تر از کیس های معموله حتی اگه سرور ماله خوده آلا نباشه قطعا وضعیت بد تر خواهد بود چون علاوه بر پول لازم دارنده سرور باید به اونها سود هم داده بشه یعنی هزینه ی بیشتر الان خیلیاهم مثل من در حال نوشتن هستن یعنی ما هم داریم به سرور فشار میاریم پس آروم باشید و فقط صبر کنید در اخرم از ادمین ها میخواییم که برای فرسنگ دوم چند روز زود تر اگه امکانش هست شروع به آپلود ویدو ها کنن و ازتون ممنونیم که شرایط و بستر مناسب یادگیری رو با هزینه مناسب برای ما فراهم کردید راهتون رو به امید خدا ادامه خواهیم داد
@M-an @ادمینMasih shirdel مگه فرسنگ اول نیومده؟!
ماله زیست که آپلود شده! -
Masih shirdel مگه فرسنگ اول نیومده؟!
ماله زیست که آپلود شده!@Infinitie-A همیشه مال تجربی زود اپلود میشه.. ما ریاضیا همیشه بدبخت بودیم
-
Amin Hosseinzadeh در فرسنگ اول راه ابریشم گفته است:
سلام..... کسی میدونه برنامه مطالعاتی راه ابریشم از کی آغاز میشه؟ وشروع فرسنگ ها از کی هست؟
الان برا من چنتا سؤال پیش اومده. از مدیر یا هرکدوم از بچه ها که میدونه خاهش میکنم جواب بده:
1_جزوه ی پیله ی شیمی کاملا ویرایش شده و فاقد هرگونه ایرادیه؟آمادس برا پرینت یا مشکل داره؟
2_هر هفته فیلم ها و جزوات در اختیار ما قرار میگیره یا هر سه هفته؟
3_آیا هرهفته برنامه ای در اختیار راه ابریشمی ها قرار میگیره که طبق اون برنامه فیلم ها رو ببینن؟
4_کدوم درس های فرسنگ اول رشته ی ریاضی تا اینجا فیلم ها و جزوه هاش آپلود شده؟این پست پاک شده! -
پس بچه ها مدیر رو تگ کنید یه فکری به حالمون کنن بابا لااقل تست ها و وکنکورچه ها رو با خود درسنامه بفرستند پس ازمون و پیش ازمون و نزدیک ازمون..
@Sahar-tuo در فرسنگ اول راه ابریشم گفته است:
پس بچه ها مدیر رو تگ کنید یه فکری به حالمون کنن بابا لااقل تست ها و وکنکورچه ها رو با خود درسنامه بفرستند پس ازمون و پیش ازمون و نزدیک ازمون..
الان مشکل چیه تجربی که بارگزاری شده
-
الان شما ها همه پیله اول رو دیدین؟ /: بابا خیلییی خوبین من تازه دانلود کردم I:
من برم با حس تباهیم کنار بیام -
الان مشکل چیه تجربی که بارگزاری شده
-
چرا اینقدر زود همتون نا امید شدید یه روز فقط راه ابریشم عقب افتاده فرسنگ اولش من میتونم با اطمینان بگم که خیلی هامون هنوز پیله هارو تموم نکردیم حالا بیوفته یک شنبه بچه های که به کامپیوتر علاقه دارن میدونن که هزینه نگه داری از سرور گرفتن و بک آپ از اونها تعویض قطعات به شدت با دلار 30 هزار تومنی بالاس پول و تعداد قطعات داخل کیس یه سرور خیلی بالا تر از کیس های معموله حتی اگه سرور ماله خوده آلا نباشه قطعا وضعیت بد تر خواهد بود چون علاوه بر پول لازم دارنده سرور باید به اونها سود هم داده بشه یعنی هزینه ی بیشتر الان خیلیاهم مثل من در حال نوشتن هستن یعنی ما هم داریم به سرور فشار میاریم پس آروم باشید و فقط صبر کنید در اخرم از ادمین ها میخواییم که برای فرسنگ دوم چند روز زود تر اگه امکانش هست شروع به آپلود ویدو ها کنن و ازتون ممنونیم که شرایط و بستر مناسب یادگیری رو با هزینه مناسب برای ما فراهم کردید راهتون رو به امید خدا ادامه خواهیم داد
@M-an @ادمینMasih shirdel nice
-
الان شما ها همه پیله اول رو دیدین؟ /: بابا خیلییی خوبین من تازه دانلود کردم I:
من برم با حس تباهیم کنار بیام@1381sahar اوکیه من هم چیز خاضی نخوندم XD
-
من راه ابریشم ریاضیشو اردیبهشت بود گرفتم، پیله هاش+فرسنگ1و2 رو تو یه هفته دیدم جمع شد رفت :|
چرا انقدر به هول و ولا افتادن یه سریا که چرا عقب میفته نمیدونم
کمی صبر
-
خدا بر سر شاهده امروز اگر به دستتون میرسید نمیخوندین (من که این مدلی ام) تمومش کنین
دوره افتادم تو همه تاپیک ها میگم تمومش کنین I: -
H_R ن مشکل تست ها و کنکورچه هاس الان ما یه هفته باید صبر کنیم برا تست؟
هوووووو کو تا اونا
فک کنم طبق برنامه هفته اول فقط باید درس نامه کار بشه
-
هوووووو کو تا اونا
-
هوووووو کو تا اونا
-
@Sahar-tuo
من هنوز پیله های ریاضیات رو تموم نکردم چه برسه برم تست بزنم
-
@Sahar-tuo
Pourya 2002 ریاضی هسی.؟
-
@Sahar-tuo
Pourya 2002 من تو تابستون پیله ها و درسنامه وتست ها رو باهم پیش میبردم مثلا برا مثلثات پیله شو اول میدیدم بعد درسنامش بعد تستش ....
الانم دلم میخواس تست و درسنامه رو باهم میزاشتن تا باهم پیش میبردیم و بعد هر بخش تستشو کار میکردیم ن اینکه صرف فقط خوندن باشه .. -
چرا نمیشه فیلم هارو دانلود کرد یا حتی آنلاین دید؟
هرچی میزنم رو پخش خطا میاره -
چرا نمیشه فیلم هارو دانلود کرد یا حتی آنلاین دید؟
هرچی میزنم رو پخش خطا میارهMohammad Shivaeefar آره منم خواستم دانلود کنم نشد مدیر لطفا هرچه زودتر رسیدگی کنین لطفا @M-an