راه ابریشم و تاخیرش ولی...
-
Parnian Mohammadi پیله ها مشکلی نداره باز میشه فرسنگ ها نه:confounded_face:
lAmir hossein الان رفتم دیدم دیگ پیله ها هم برام باز نمیشه:disappointed_face:
-
lAmir hossein الان رفتم دیدم دیگ پیله ها هم برام باز نمیشه:disappointed_face:
فکر کنم سایت شلوغه باز نمیشه!!!
-
چرا فیلمای راه ابریشم باز نمیشه😐
-
saba hematian فقط راه ابریشم باز نمیشه... فیلمای دیگه باز میشه
-
saba hematian نه عزیز سرور فایل های غیررایگانشون از کار افتاده (من حتا جزوه ها و تفتان هایی که از قبل خریده بودم رو هم نمیتونم باز کنم)
-
saba hematian نه عزیز سرور فایل های غیررایگانشون از کار افتاده (من حتا جزوه ها و تفتان هایی که از قبل خریده بودم رو هم نمیتونم باز کنم)
@Mohammad-M :confused_face: :confused_face: :confused_face:
-
saba hematian فقط راه ابریشم باز نمیشه... فیلمای دیگه باز میشه
Amin Hosseinzadeh واسه من کلا از کار افتاده،حتی فیلمای دیگه رو هم باز نمیکنه😐🥀
-
@Mohammad-M عجب😐
-
خدا بدادمون برسه🤲🤲🤲😥😭
-
چرا سایت قاطی کرده؟؟؟ نه فیلم دان میکنه نه پخش آنلاین داره... اینم از امروز.
-
خدا بدادمون برسه🤲🤲🤲😥😭
Mohammad Shivaeefar کلاس های انلاین مدرسم بازنمیشه .(همه تونستن وارد شن جز من!!)...یه جا کلاس زبان انلاین گرفتم تشکیل نشد دیروز ...الا هم باز نمیشه...به نظرتون نحسی نیست؟؟:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
الان که فک میکنم میبینم کل زندگیِ مطالعاتیمون وابسته به آلاست،یعنی هر موقع آلا متوقف بشه روند مطالعات ما هم متوقف میشه،الان حس معلق و سرگردان بودن تو فضا بهم دست داده😐
-
الان که فک میکنم میبینم کل زندگیِ مطالعاتیمون وابسته به آلاست،یعنی هر موقع آلا متوقف بشه روند مطالعات ما هم متوقف میشه،الان حس معلق و سرگردان بودن تو فضا بهم دست داده😐
Mahdi Rafiee Nice
-
خوبه یسری از دوستان نمیان بگن،بیا خدا قهرش گرفته ازمون چون گناه کردیم بخاطر همین سرورای آلا قطع شده!😐
یعنی تو این مملکت هر اتفاقی که مخالف میلمون بیوفته یسری میان ربطش میدن به اینکه خدا قهرش گرفته😐😂 -
Mohammad Shivaeefar کلاس های انلاین مدرسم بازنمیشه .(همه تونستن وارد شن جز من!!)...یه جا کلاس زبان انلاین گرفتم تشکیل نشد دیروز ...الا هم باز نمیشه...به نظرتون نحسی نیست؟؟:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
saba hematian 👌👌🙁🙁
-
الان که سرورا از کار افتاده ان حالا فکر کنید یه روزی کل فایل های همه سرورا پاک شن کل سایت از بین میره 😐
سرور بکاپ برای این روزا باید باشه -
الان که سرورا از کار افتاده ان حالا فکر کنید یه روزی کل فایل های همه سرورا پاک شن کل سایت از بین میره 😐
سرور بکاپ برای این روزا باید باشه@Mohammad-M سخنت بسی خفن بود😐👌
-
سرور بکاپ برای این روزا باید باشه@Mohammad-M امروز تولدمه و این امیدوار کننده ترین و انگیزه بخش ترین جمله ای بود که می تونستم روز تولدم باهاش مواجه شم😐
-
@Mohammad-M سخنت بسی خفن بود😐👌
نمیدونم چرا هر وقت من میخوام درس بخونم همه چی خرابه...سایت بالا نمیادو....
حالا اگه من نخوام درس بخونم انیشتین از کانال 3 تدریس میکنه!!!

بچه ها چرا همچینی میاد؟😕