راه ابریشم و تاخیرش ولی...
-
Parnian Mohammadi پیله ها مشکلی نداره باز میشه فرسنگ ها نه
lAmir hossein الان رفتم دیدم دیگ پیله ها هم برام باز نمیشه
-
lAmir hossein الان رفتم دیدم دیگ پیله ها هم برام باز نمیشه
فکر کنم سایت شلوغه باز نمیشه!!!
-
چرا فیلمای راه ابریشم باز نمیشه
-
saba hematian فقط راه ابریشم باز نمیشه... فیلمای دیگه باز میشه
-
saba hematian نه عزیز سرور فایل های غیررایگانشون از کار افتاده (من حتا جزوه ها و تفتان هایی که از قبل خریده بودم رو هم نمیتونم باز کنم)
-
saba hematian نه عزیز سرور فایل های غیررایگانشون از کار افتاده (من حتا جزوه ها و تفتان هایی که از قبل خریده بودم رو هم نمیتونم باز کنم)
-
saba hematian فقط راه ابریشم باز نمیشه... فیلمای دیگه باز میشه
Amin Hosseinzadeh واسه من کلا از کار افتاده،حتی فیلمای دیگه رو هم باز نمیکنه
-
Mohammad M. عجب
-
خدا بدادمون برسه
-
چرا سایت قاطی کرده؟؟؟ نه فیلم دان میکنه نه پخش آنلاین داره... اینم از امروز.
-
خدا بدادمون برسه
Mohammad Shivaeefar کلاس های انلاین مدرسم بازنمیشه .(همه تونستن وارد شن جز من!!)...یه جا کلاس زبان انلاین گرفتم تشکیل نشد دیروز ...الا هم باز نمیشه...به نظرتون نحسی نیست؟؟
-
الان که فک میکنم میبینم کل زندگیِ مطالعاتیمون وابسته به آلاست،یعنی هر موقع آلا متوقف بشه روند مطالعات ما هم متوقف میشه،الان حس معلق و سرگردان بودن تو فضا بهم دست داده
-
الان که فک میکنم میبینم کل زندگیِ مطالعاتیمون وابسته به آلاست،یعنی هر موقع آلا متوقف بشه روند مطالعات ما هم متوقف میشه،الان حس معلق و سرگردان بودن تو فضا بهم دست داده
Mahdi Rafiee Nice
-
خوبه یسری از دوستان نمیان بگن،بیا خدا قهرش گرفته ازمون چون گناه کردیم بخاطر همین سرورای آلا قطع شده!
یعنی تو این مملکت هر اتفاقی که مخالف میلمون بیوفته یسری میان ربطش میدن به اینکه خدا قهرش گرفته -
Mohammad Shivaeefar کلاس های انلاین مدرسم بازنمیشه .(همه تونستن وارد شن جز من!!)...یه جا کلاس زبان انلاین گرفتم تشکیل نشد دیروز ...الا هم باز نمیشه...به نظرتون نحسی نیست؟؟
-
الان که سرورا از کار افتاده ان حالا فکر کنید یه روزی کل فایل های همه سرورا پاک شن کل سایت از بین میره
سرور بکاپ برای این روزا باید باشه -
الان که سرورا از کار افتاده ان حالا فکر کنید یه روزی کل فایل های همه سرورا پاک شن کل سایت از بین میره
سرور بکاپ برای این روزا باید باشهMohammad M. سخنت بسی خفن بود
-
سرور بکاپ برای این روزا باید باشهMohammad M. امروز تولدمه و این امیدوار کننده ترین و انگیزه بخش ترین جمله ای بود که می تونستم روز تولدم باهاش مواجه شم
-
Mohammad M. سخنت بسی خفن بود
نمیدونم چرا هر وقت من میخوام درس بخونم همه چی خرابه...سایت بالا نمیادو....
حالا اگه من نخوام درس بخونم انیشتین از کانال 3 تدریس میکنه!!!